Resultatet av sadelprovningen.

Har äntligen kommit tillbaka hem igen och parkerat rumpan i soffan och fått i mig lite mat, min mage har låtit som en döende val största delen av dagen då det enda jag fått i mig idag är två mackor fram tills nu.. shit happens!
 
Min lilla häst har iallafall skött sig bra idag, han har varit lugn och go att ha att göra med från marken osv. I sadelväg så testade vi en del olika modeller, bla. Prestige Roma (som ni kan se i inlägget under), det är nog den jag har varit mest inne på och hoppats på att det skulle bli. Den låg bra på honom när han stog stilla, men när jag red i den så började den flytta sig lite då han rör sig så stort och blir så högrest i frampartiet..
 
Istället testade vi en Equipe Linnea Expression som låg kanonbra på honom! Så den fick följa med hem på prov i 1,5-2 veckor så vi får känna på den ordentligt och hoppa i den osv. Det är viktigt att allting känns rätt! Ser fram emot att rida lite mer ordentligt i den imorgon. :)
 
"Matte kan jag snäääälla få smaka på det du har i glaset?!"
 

ÄNTLIGEN!

Imorgon packar vi hästen i transporten och rullar mot Helsingborgs Djursjukhus, det är sadelprovning som står på schemat och äntligen ska min häst få en egen sadel! Spottis sadel passade ju inte honom alls och under all denna tiden har jag lånat diverse olika sadlar från både Lizette och de senaste månaderna har jag lånat Josses sadel då det är den som låg bäst på honom. Det har ju dock varit lite klurigt då vi hela tiden måste kolla av med varandra så att sadeln är ledig och åka och hämta den osv. Så det ska bli skönt med en egen sadel faktiskt!
 
Vad det blir för någon får vi ju helt enkelt se, men det finns ju alltid några man hoppas lite extra på att de ska ligga bra! ;)
 
 

barbacka ridning

Tog en liten tur barbacka på mitt lilla troll i ridhuset idag, regnet har bokstavligt talar öst ner hela förmiddagen.. Nu har det därimot spruckit upp och solen tittar fram vilket är himla skönt då vi ska in till festivalen ikväll, så kanske man slipper se ut som en sjögurka där inne! Tillbaka till ridpasset så skötte han sig och gjorde det man bad honom om, var väldigt avslappnad och fin i galoppen idag också! Det var tillochmed så mamma vågade sig upp och skritta omkring lite på honom när jag var färdig ;) första gången hon sitter på honom!
 
 
 

nya stövlar!

Rubriken stämmer inte helt 100, men det är inte långt ifrån!
Både mina Mountain Horse och mina Tretorn är på skönhetsbehandling (putsning) hos min söta morfar och jag skojar inte när jag säger att förra gången jag fick tillbaka dem såg de ut som de kom direkt från fabriken!! Wow vad fina de var, det var även några av mina kompisar på tävlingen som trodde jag hade köpt nya stövlar ;) hehe! Det säger ganska mycket, han är duktig han, min morfar!
 
Såhär kommer mina stövlar se ut när jag får tillbaka dem! nästan iallafall ;)
 

back to reality.

Godmorgon på er!
Kolla in, jag är vaken innan kl 12! vad gick snett där? Har faktiskt varit uppe enda sedan 07:30 imorse, jag slungades direkt tillbaka till verkligheten och åkte på både morgonfodring och utsläppet i stallet imorse. Med lite för lite sömn i kroppen asade jag mig ändå upp och fixade det som fixas skulle och for sedan snabbt hem igen för att bädda ner mig i sängen, titta på film och äta smörgåstårtefrukost, lyx!
 
Har bestämt mig för att ligga och halvsova i sängen ett tag till och hoppas på att det slutar ösregna så jag kan åka upp och rida Glorrisen lite senare utan att behöva utvecka gälar.. Och senare ikväll ska jag in en runda på festivalen tillsammans med Linnea och kolla läget, blir väl en utgång sen ovanpå det med! Därimellan får vi se vad som händer, HEJS!
 
 

home sweet home! (stall sweet stall?)

Har precis parkerat min fortfarande lite brända rumpa i min egen soffa, i mitt eget hus, i mitt eget land, både lite tråkigt och skönt att vara hemma igen. Borta bra men hemma bäst som man säger! eller är det borta bra men stallet bäst? För det var nämligen första destination efter att ha ätit en stor portion svensk spagetti & köttfärssås och druckit några himelskt goda glas skånsk mjölk hos mormor & morfar! Tog ridkläderna jag hade med mig till Spanien och åkte direkt upp till stallet för att rida ett himla dåligt ridpass i paddocken på min prins, men det spelar ingen roll för jag var så glad att se honom igen ♥♥
 
Därefter styrde vi bilen mot mitt andra hem, ni vet det som inte innehåller boxar och stora, gnäggande djur utan riktiga sängar och elektroniska apparater såsom TV och (min egen) dator! Ingen var gladare än Texas när jag kom hem, blev bokstavligt talat attackerad av 50 kg överdrivet cpglad och dreglande hund.. Men han har sin lilla charm!
 
Nu har jag inget mer ovettigt att säga i detta totalt värdelösa inlägget, mer än att jag överlevde hemresan och ska sova som en prinsessa i min egen säng inatt. Peace out!

någon som vet vilken färg brandbilen har?

That's right, RÖD! precis samma färg som pryder mitt ansikte, mina skinkor och i princip resten av min kropp, men mest ansiktet och skinkorna.. Tänkte dra på lite ordentligt nu sista dagen i solen och var väl lite väl kaxig och tänkte "äh, min hud är nog van vid solen nu!", oj så fel jag hade.. Så i stående tillstånd framför datorn på bordet knappar jag nu ner detta inlägget. Personligen hade jag hellre rensat ur kylskåpet och ställt mig där inne eller något för att försöka bli av med den brännande och stramande känslan jag har över hela min stackars kropp.. But here I am, framför datorn, as usual, för att skriva på min lilla blogg, only for you!
 
Imorgon åker vi hem till Sverige som (förvånansvärt nog? not..) åter igen bjuder på regn, svensk sommar ♥ jag vet inte om det beror på att jag ska åka hem och välkomnas med lite extra dåligt väder efter 10 dagar i extrem värme eller för att Helsingborgsfestivalen börjar idag, för på Helsingborgsfestivalen är det standard med ösregn!
 
 

stjärnan ♥

Ni glömmer väl inte att följa Eddie och se hur det går för honom dessa dagarna jag är bortrest? Bästa Josse håller igång och rider honom åt mig så jag slapp ställa av honom, han har ju vilat så mycket nu det senaste imed "skadan" och det så det är bra att han hålls igång och inte vilar ännu mer.
 
Så kika in på Josses blogg för att se hur det går för min lilla stjärna!
 
saknar honom så ♥

Port Aventura

Idag rullar bilen mot nöjesparken Port Aventura där vi kommer att spendera större delen av dagen skulle jag tro, har en svag känsla av att det kommer bli helt awesome!! Karusellerna ligger i en helt annan klass än om man jämför med tex. Liseberg eller Gröna Lund, för hur många bergochdalbanor där har 8 loopar eller är Europas högsta (på 76 m) och går i 134 km/h? näää, INGEN!
 
Liseberg och Gröna Lund kan slänga sig i väggen, whoaaaaaa!
 
 

best song ever

Kan man något annat än att älska dessa killarna eller? ååh ♥
 

när beslutsångest råder, då skiter man i att välja!

.. och köper båda paren istället! Oups, hehe.
Två par glittriga Marenas, materiell lycka!
 
 

L Y C K A

God eftermiddag på er! Hur har ni det? Har hört att det är kanonväder i Sverige just nu, gött! Här i Spanien har vi runt 30 grader om dagarna och jag går konstant runt och svettas som en gris, typ. Gårdagen i stallet var helt sjuuukt varmt trots att det regnade en del innan vi började rida, hade nog aldrig klarat av att ha häst i detta landet! Fick kavla upp armarna på pikétröjan för att inte få en brutal bonnabränna, påminnelse till migsjälv: HA LINNE NÄR VI ÅKER TILL STALLET IMORGON!
 
Idag har jag och min morbror spenderat hela förmiddagen på stranden och gottat oss, har precis varit hemma och käkat lite och nu ska vi vidare ut och kolla lite affärer :) vi hörs!
 
Min kusin och hennes häst Raya!
 

upp och hoppa

Ridkläderna är på och det är dags att fara till stallet! Ska bli spännande att se hur det är här i Spanien. :)




Hola!

Men tjeeenare på er!
Har landat hos mina kusiner nu och kommit ner lite i varv, har både hunnit käka och varit iväg och handlat lite mer mat med min moster och morbror på något köpcenter som ungefär kan jämföras med sveriges citygross. Ligger just nu och chillar på soffan och känner tröttheten smyga sig på, har ju varit uppe sen 04:45 imorse och den värmen som är här nere gör att man blir alldeles slut i kroppen.. Men vi har iallafall roliga planer för veckans gång och jag lär ju förhoppningsvis vara piggare de kommande dagarna, ville mest bara kika in och säga hej och meddela att jag inte varit med i någon tragisk flygkrasch eller liknande!




movietiiiiime!


dagens hoppning, 16/7

Dagens hoppass bjöd på både bra och mindre bra prestationer från båda parters håll. Min kära häst måste lära sig att hitta avstånden själv lite bättre och inte bara plöja igenom hindrena som en bulldozer och apan på ryggen måste lära sig att rida lite bättre imellanåt! I övrigt så klämde vi ett hinder på ca 110 idag, iförsig med ett hjälphinder innan, but still! ooooch *trummvirvel* min häst hoppade vattengraven på första försöket utan att ens blinka!!! Duktig älg
 
Nu ska jag slita mig från datorn och packa färdigt min resväska osv.
Ikväll bär det av till ängelholm där vi spenderar natten och kl 05:00 imorgon rullar bilen mot Kastrup flygplats i Danmark och sen flyger jag och min bror till Spanien! Mamma har hand om Eddie dessa 10 dagar jag är borta och Josse kommer att rida honom så han inte bara står. Ska försöka uppdatera bloggen lite smått under tiden jag är borta också så den inte står helt tom + att ni får lite koll på vad jag gör! Sååå vi hörs när vi hörs helt enkelt!
 

dressage horse

Idag fick Eddie leka fancy dressyrhäst med vita lindor (som dock har kasat på bilden..) och vitt schabrak! Han skötte sig även som en äkta dressyrhäst och gick som en klocka första halvan av ridpasset genom både uppvärmning och dressyrprogramsträning, andra halvan var han mindre glad över att träna ökningar och minskningar i galoppen vilket han tyckte var ganska jobbigt, han är väldigt bekväm av sig min lilla häst!
 
Imorgon är sista ridpasset vi gör tillsammans på 10 dagar då jag åker till Spanien tidigt onsdag morgon, då ska vi minsann hoppa lite!
 
spännefis!

motivationen = 0..

Puuh vad det gapar tomt på min lilla blogg, motivationen ligger i botten för tillfället och jag kan verkligen inte hitta någon som helst inspiration till vad jag ska skriva om.. It sucks!
Idag har jag farit fram och tillbaka oräkneliga gånger mellan sovrummet och badrummet för att vända ut och in på magen, har lyckats trycka i mig en halv skål jordgubbskräm och mittdelen av en macka med smör också som jag tack och lov fick behålla, fyfasen för att vara magsjuk.. Har även varit en liten runda uppe i stallet och tittat på Josse som var snäll och red Eddie till mig idag, hade ingen lust att hoppa upp och skaka om inälvorna ytterligare..  Håll tummarna för att magen är på samarbetshumör imorgon!
 
Thessan och Eddie häromdagen, nyttigt med olika ryttare på ryggen!

men falsterbo då?!

 
Tyvärr blir det inget Falsterbo för min del i år..
Är så fruktansvärt sugen på att åka dit och shoppa loss och titta på fina hästar men tyvärr så håller inte min plånbok med mig.. Måste hålla i pengarna nu när jag åker till Spanien nästa vecka då det förmodligen lär bli en hel del shopping osv! Hade jag åkt till Falsterbo innan dess så kan jag lova er att jag hade varit luspank.. :( Ibland får man prioritera lite saker varesig man vill eller inte, men det kommer ju Falsterbo fler år!
 
Hur som helst så kollar jag mer än gärna på vad ni har fått med er hem från mässan! så känner ni er sugna så kan ni bara dumpa en kommentar med en länk till inlägget mer er shopping så kikar jag in :)

redo för uteritt i det sköna morgonvädret!




godmorgon, godmiddag eller vad tusan detta nu räknas som!

Jag har alldeles nyss tagit mig ur sängen och tryckt i mig en "frukost" i form av Special K flingor utan mjölk (nej, det var inte frivilligt.. mjölken var tragiskt nog slut), jag tror det kan liknas med att ge en häst oblötad betfor, så jag lär väl få jätteont i magen inom sisådär en timme när det börjar svälla i magen på mig, euuuw!
 
Iallafall, inga nya skor för Eddie igår, hoppas på att Petra har tid att slå på dem idag istället! Vill ju hinna rida lite nu innan jag om en vecka åter igen sätter mig på ett flygplan mot varmare breddgrader. Aja, ska iallafall rida ut en sväng med Thessan ikväll på Kalle och Beeche så lite tid i sadeln får jag ju, men vill rida mitt eget vilddjur också!!
 
 

här ekar det tomt

Pga lite personliga grejer som har hänt i bekantskapskretsen har bloggen ekat tom under dagen, jag valde att spendera dagen hos en vän för att komma på andra tankar men har även varit uppe och pussat lite på min prins som fick vila idag pga tappsko. Har för en stund sen tryckt i mig lite mat och ska strax försöka pressa ner lite jordgubbar och glass ovanpå det, jag lär ju somna gott iallafall!
 
Imorgon väntar en tripp till arbetsförmedlingen och därefter en tur till Helsingborgs Lasarett för röntgen av mina kära käkar, sen vidare till Väla för lite shopping! Får se om Eddie blir skodd imorgon så kanske jag rider honom en sväng på kvällskvisten också. Så full rulle blir det! Ska försöka hinna blogga lite därimellan också, så vi hörs när vi hörs!
 
Nej men titta, där är ju jag också för en gångs skull!

suck..

 
Hrm.. Aldrig hört ordet säkerhetstänk?
Tekniskt sett så hade varken hingstkedjan, longerlinan eller spöt behövts, men med unghästar så gäller det att alltid ligga steget föra om i fall att något skulle hända. Jag var förberedd på att han skulle vara helt sjövild vilket han var när vi var på Kvarnstena, då hade han noll respekt när man hade honom på marken (dock ej vid ridning). Han var helt stirrig och gick bokstavligt talat över en! Det är anledningen till alla dessa hjälpmedel, vi låg helt enkelt ett steg före då vi vet hur han kan bli, kedjan för att ha mer kontroll, linan om han kastar sig och spöet för tillrättavisning ifall han skulle bli för närgången.
 
Om ni tittar lite noggrannare på bilden, ser hästen stirrig ut? ser det ut på Josses ansiktsuttryck och kroppsspråk som att han är jobbig? ser det ut som att hon måste ha spänd lina för att ha kontroll? Nej, nej och återigen nej. Hästen är lugn, Josse är avslappnad och linan är slapp. Men man ska ju alltid ligga steget före och vara på den säkra sidan!
 
 

P&J, 6/7

Jag ska försöka hålla inlägget (ink. bilder) så kortfattat som möjligt trots att det är oerhört svårt när Josse har stått bakom kameran då det alltid blir hur många fina bilder som helst! Men iallafall, till resultaten! För det är väl det ni är sugna på att höra, eller hur?
 
Till att börja med vill jag säga att min häst har skött sig som en ängel hela dagen, han har varit helt kolugn i alla situationer förutom på banan där han blir något nervös, men så har det ju varit alla gånger. Trots det så gör han ingenting utan blir bara lite mer avvaktande än vanligt. Han ska bara få lite mer rutin så kommer det släppa! I första klassen så gick vi runt med en bom ner och ett stopp och andra klassen tog vi oss runt med 3 bommar ner, klart godkänt tycker jag! Han var väldigt trött i huvudet i andra klassen.
 

burn baby, burn

Visste ni att Eddie är brännmärkt?
Det är ibland så jag glömmer bort det själv.. haha! Man ser nästan inte det alls om man inte tittar riktigt noga. Därimot ser man det väldigt tydligt när han är blöt på kroppen, vilket ni kan se på bilden nedan! Det stora H'et med hästhuvuden på står för att han är Hannoveranare och nummret under är (vad jag har fattat det som), hans fölnummer.
 
 

dagens ridning

Har ridit ut en runda med Thessan idag igen och hoppat med de små ponnyhästarna i skogen, superkul! Kalle var lite mer på hugget än vad han var sist då han knappt ville gå framåt.. haha! men med lite hinder inblandade så blev det fart i honom! ;) Eddie har jag skrittat en stund barbacka i stora paddocken, vi bara lullade omkring på långa tyglar för att han skulle få röra lite på sig. Skönt att han inte var uppstirrad sen igår utan han var sitt vanliga lugna jag igen! Imorgon åker vi på pay and jump i Össjö och startar två klasser, 70 och 80 cm. Ska bli roligt! :)
 
 

en dag på kvarnstena! #2

Slängde även upp Alex och Johanna på Eddie en sväng, han skötte sig
kanon och de båda red honom bra, trots att han var lite spänd för dagen!
Duscha häst som tror att vattnet på Kvarnstena är frätande..
Alex och Räki!
Alex och Flex!
Även jag fick lov att testa honom en stund, wow vilken fin häst! sjukt välriden och lättare häst att rida på hinder har jag nog aldrig varit med om, precis så som det ska vara! Johanna har verkligen gjort ett superjobb med honom :)

Wiiiie hinder!
Dagen avslutades med supergod fika!
 

en dag på kvarnstena! #1

Hade verkligen en superbra dag på Kvarnstena där vi blev bortskämda med god mat, trevligt sällskap, fina hästar och massa god fika! Lyckades skaffa mig ett skavsår i knävecket och hade ont i mina satans problemknän efter en hel dag med håll igång.. Men det får man allt offra! Här kommer ett gäng bilder från dagen :)
 
Stina och Johanna jobbar och sliter!
Jag på Filippa och Josse på Bella!

Tilly!

Världens sötaste fölis med världens underbaraste färg!

En väldigt förvirrad Eddie, "vad gör jag här?!"
Rullade över ett litet räcke 3 ggr och han skötte sig kanon :)
 

på hemfärd

Med en väldigt trött häst bak i lådan rullar vi nu hem efter en mycket trevlig dag på kvarnstena! Eddie har fått en himla massa nya intryck vilket har varit superbra för honom, han lär nog dock sova väldigt gott inatt för han är helt slut i huvudet ;) haha! Har hur många bilder som helst att visa så om jag inte kan välja ut några enstaka får de får nog laddas upp i olika omgångar!



Johanna, Regina, Alex, Vanja och Josse på bild, har bara umgåtts med massa trevliga människor hela dagen!

söta små anonyma experter ♥

Hej anonym! Kul att det var något positivt i denna kommentaren iallafall ;)
Tråkigt att du tycker det, frågan är ju nu vad du jämför med när du påstår att han inte hoppar fint? Han är 5 år gammal, han är orutinerad och han har en ryttare på ryggen som är totalt ovan vid storhäst. Jag förstår att det inte ser sådär jättetjusigt ut i mångas ögon när vi tar oss runt en bana där majoriteten av hoppen är rent ut sagt åt helvete, men det är ju för att vi saknar rutin! Det är väl självklart att han blir spänd och okoncentrerad när han kommer in på en bana med massa publik och innan det har varit på en stökig framridning/framhoppning och pga det blir sprången väldigt lustiga, han kommer vänja sig vid det också och när han gör det kommer ju självklart också sprången att bli bättre. Att han inte har kroppen för det tycker jag dock är ganska komiskt att du påpekar då alla jag har pratat med säger att han är kanonbra byggd för hoppning! ;) 
 
Men okej, vi säger att han kanske inte blir någon hopphäst pga hans fula hopp, felbyggda kropp och brist på teknik och kapacitet, so what? Jag trivs så jäkla bra med denna hästen! Om han så väl bara kan gå i skogen så skulle jag inte sälja honom. Allt handlar inte bara om hur högt han kommer kunna hoppa, visst är jag en tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna, jag älskar att tävla! Men goare häst att ha att göra med får man leta länge efter. Om han nu blir så dålig så får jag väl skaffa mig en till häst i framtiden som jag kan tävla med så får väl jag och Eddie hålla oss i skogen där ingen kan se hans fula hopp.. ;) hehe. Aja, jag tror iallafall stenhårt på denna hästen, men vad det blir av honom får väl helt enkelt tiden utvisa!
 
 

time to get some sleep!

Drar mig till sängs efter en dag som för en gångs skull har innehållit mer än att bara rida min prins och ligga i sängen och titta på serier, haha! Var uppe i någorlunda god tid för en gångs skull och har varit igång nästan hela dagen. Började med att rida Eddie strax efter lunch, fick bli en lugn barbackatur i ridhuset och idag vågade jag mig tillochmed på att galoppera lite ;) Eddie överlevde också trots att han tycker det är väldigt lustigt att jag sitter där uppe och skumpar utan sadel. Därefter fixande hemma och sen nu på kvällskvisten en spontan uteritt tillsammans med Thessan!
 
Imorgon åker vi på äventyr till Alex på Kvarnstena gård och kör lite miljöträning för det lilla trollet, det behöver han verkligen! Man kan ju inte bara hålla sig hemma på gården föralltid ;) Ska bli spännande att se vad han säger om det!
 
 

rida ponnyhäst!

Det var minsann inte igår man red c-ponny! ute på en liten tur på Kalle med Tessan och Beeche :)




projekt på g!

Nya saker är på G i stora stallet i Gråmanstorp, halva väggen är nerriven och nya fönster ska på plats! Eller ja, nytt fönster för Beeche som har sin box vid det fyrkantiga fönstret och helt nytt fönster för Eddie då han inte haft något tidigare! (hans box är bakom den röda rutan på ett ungefär). Tidigare var det ett litet förvaringsskjul precis utanför hans box, men det och också rivet nu. Kommer bli supermysigt med öppningsbara fönster så hästarna kan stå och titta ut över anläggningen!
 
Något i denna stilen typ! ↑

vad är det du har för säkerhetsväst?

Har fått en del frågor nu på senare tid om min väst, så tänkte dra det i ett inlägg om det nu skulle vara fler som undrar!
 
Tipperary Eventer heter den, den har paneler i hela ryggen och formar sig därför perfekt efter kroppen, den väger knappt någonting och det märks knappt att man har den på sig. Tyvärr är den inte godkänd att tävla med när man är under 18.. Jag som är inne på mitt 19 levnadsår är ju befriad från säkerhetsvästtvånget på tävling/träningstävling men väljer ändå att rida med säkerhetsväst då jag sitter på en oförutsägbar unghäst som kan hitta på bus och som jag inte känner helt än. Jag kan varmt rekomendera den för er som är över 18 men ändå vill förtsätta rida med säkerhetsväst, eller för er under 18 som bara rider hemma och inte tävlar men ändå sätter säkerheten först!
 
Jag är drygt 170 cm lång, väger runt 60 kg och har storlek XXS i min (hm, sen när blev jag en xxs?! HAHA), köpte först en i strl S vilket jag trodde skulle passa eftersom jag har S i allt annat möjligt och omöjligt såsom kläder osv. men oj så fel jag hade! Det finns även "young" storlekar, då står det ett Y framför varje strl, tex. YXS, YM, YXXL osv. för de som är mindre, då är västen kortare i ryggen och vid revbenen och självklart smalare.
 
Min väst är köpt nere på Jägersro's shop i Malmö, vet även att Charlies har haft dem, är dock inte helt säker på om de fortfarande säljer dem då de inte har dem på hemsidan, men är ni intresserade så är det bara till att mejla till dem och höra.
 

pay and jump, 1/7 2013

Som sagt, han blev något spänd på banan, försöker skicka av mig innan starten, gör en massa mongohopp, blir rädd för något i kanten innan hinder nr 4 och stannar, blir seeeperädd för några bommar som ligger i kanten efter hinder nr 4, blir totalt okoncentrerad efter det och stannar på hinder nr 5 vilket bara var totalt onödigt och därefter stannar han även på hinder nr 7 för där var enligt Eddie en hästätande planka mellan översta och understa bommen..
 
Men i övrigt så är det godkänt tycker jag!
 

le résultats!

Eftermiddagen har bjudit på både bra och mindre bra prestationer, men mest bra!
Jag kan börja med att säga att jag nog har världens coolaste 5åring, han är totalt ovan vid detta och ändå är han stencool på framridning när där det är hästar som bockar och busar, susar förbi på tok för nära i full galopp och även en lös häst, tror ni min häst reagerar? nej. Han rör inte ens en min utan han är lugnet själv!
 
Jag kan även tala om att man inte får använda för mycket skänkel när man ber min häst som något, små hjälper är det som gäller! Det märkte jag efter att ha gett en lite för grov galoppfattning inne på banan, då tyckte min häst att jag kunde fara och flyga, bokstavligt talat. HAHA! Han drog till med ett bocksprång och jag hamnade på halsen, som tur var så lyckades jag kravla mig tillbaka i sadeln och slapp skämmas inför hela publiken!
 
Vi tog oss iallafall runt banan med 3 stopp och några väldigt lustiga språng, men jag tyckte ändå han skötte sig bra den lilla rumpnissen! Han har ju trots allt ingen rutin på detta och jag hade inga höga förväntningar då det endast är vår andra start på pay and jump (och den första var inomhus) och jag har ju inte hoppat honom sådär jättemycket, speciellt inte banor. Film kommer senare!
 

Eddie och hans boyfriend Beeche!
 

utomjordisk attack

Det verkar som att under dagens gång har vi haft icke jordligt besök som har kidnappat min stackars häst och ersatt honom med något som inte ser ut att vara från denna planeten.. Aja, vi får väl hoppas att denna rymdvarelse kan hoppa då jag får ha den på pay and jumpen istället för min lilla Eddie!




film

Här kommer filmsnutten på min taggade häst från igår! 
Han är för söt mitt lilla hjärta ♥

RSS 2.0