premiärhopp!

Efter att ha stått inne halva dagen pga blöta täcken (har inte hunnit samla på mig så många täcken än så har inte så mycket att byta med..) så var det en väldigt pigg häst jag satt på idag, men glad var han vill jag lova när han fick ta några skutt över ett litet hinder! Anmälde faktiskt honom till pay and jump på klubben imorgon där han ska få skutta runt en liten 70 cm runda! Han fick lov att börja hoppa efter vilan för en vecka sedan men har inte gjort det fören nu eftersom jag velat ha igång honom lite mer innan, han är fortfarande inte helt igång men han har en ork som heter duga så jag tror inte det ska bli några problem för honom.

Det ska bli spännande att hoppa bana med honom igen, senast vi gjorde det var i april! Vi får se vad han säger om det :) En liten filmsnutt från idag kommer upp på förmiddagen imorgon och senare på kvällen kommer film eller bilder från P&J'n, kanske både och!


pure happiness

För 1970235697235012876 gången, jag är glad att det var just Matilda som köpte Spottis, herreminjesus. De är verkligen som gjorda för varandra, ursäkta att jag inte kan sluta tjata om det men det känns så jävla bra! Nu i helgen är de på meeting i Tingsryd på Börjes Ponny Cup, hon är hur lugn som helst och ligger ner och sover i boxen vilket är superbra då hon är så nervig annars.
 
Igår hoppade de en LB och fick ett ner, idag hoppade de först en LB och dubbelnollade och därefter debuterade de i LA med endast ett skitpet på första hindret men annars hade hon varit helt klockren på hinder! Jag kan säga att det var fruktansvärt att sitta och följa via equipe och se ekipage efter ekipage bli uteslutna, det hade tydligen varit en jättetuff bana och det kan man verkligen se på resultatlistan, hela 20 st var uteslutna och endast 13 st felfria av 53 startande! Folk flög av hej vilt och ponnyer stannade ut sig till höger och vänster men lilla guldponnyn bara hoppar allt utan att ens blinka,
världens bästa ♥
 
Bilder från LA debuten!
Foto: Hanna Melander
 

To the one and only, Bella B!

Svarar här enbart för att du har lämnat mig i ett ösregnande jävla Sverige för att steka på Sri Lanka (moget liksom) och du är så virrig så du hade nog aldrig hittat svaret i kommentarsfältet! Du kan vara lugn, det är inte din Equipejacka som jag har snott bara för att du är borta ;) Hade du läst liiiiite längre ner så kan du se att jag faktiskt har köpt mig en egen röd jacka så vi kan matcha varandra!! Dock är min inte från Equipe utan från Hööks whehehehe..
 
PS. Eddie sköter pussandet av Beeche ganska bra men det är nog inga från dig, de kommer rakt ifrån hans hjärta! MANLOVE ♥ (våra hästar är så gay).. Men jag ska ge han några pussar från dig också nästa gång jag ser honom!
 
 

kickass ridpass!

Passade på att rida i stora paddocken runt middagstid idag medans alla ridlägerungarna var iväg och badade, dessutom red Josse precis innan och därför var ju sadeln och allt på plats så det passade ju väldigt bra. HERREJESUS vad fin han var idag min lilla häst!! Även om passet bara varade i ca 30 min och inte var speciellt tufft eftersom han är under igångsättning så var han så satans fin, så fräsch har han inte kännts på länge!
 
Åh vad glad jag är nu :D lyckorus!

morgonsyssla

Ja min häst ser ju iallafall till att jag alltid har saker att göra om dagarna.. Igår hade han tydligen dratt sönder staketet en bit uppe vid grinden, så det var ju bara så glatt till att skutta upp ur sängen imorse och köra hit och laga det så han slipper stå inne hela förmiddagen! Jävla häst och hans idéer...
baka, baka liten kaka

Godkväll kära läsare!
Ganska ointressant dag, har inte haft något roligt att uppdatera om.. Red en stund
på älgen i paddocken innan och han känns superfräsch och fin! Ska bara se till att
skaffa en egen sadel till honom så jag slipper låna Josses hela tiden.. hehe, tur jag har henne!

Nu ska jag återgå till skapandet av min cheesecake som vi ska avnjuta som
efterrätt imorgon eftersom jag började lite sent så den hinner inte bli färdig idag.. oupsiiiiii!
Tack o hej vilket rörigt inlägg!!


nya bakskydd

Har helt glömt bort att berätta att min lilla bebishäst har fått nya bakbenskydd! Fick dem av bästa familjen Friberg i studentpresent :) Det är ett par Veredus Young Jump, precis de jag ville ha! Godkända för unghästar att tävla i och de sitter kanonbra. Nu är det bara framskydden som fattas!
 
 

schabrakproblem

Jag har sakta börjat inse att jag nog aldrig kommer att få tag på något HV Polo schabrak då de ej säljs längre och trots att jag letat som en galning så hittar jag ingen som vill sälja sitt (kanske inte så konstigt så snyggt som det är!!), så jag har börjat vänja mig vid tanken att leva utan det, buhuuuuu...
Istället har jag självklart börjat leta efter ersättare! Är i behov av fler tävlingsschabrak inför framtiden. Satt inne och bläddrade bland Tophorse's bilder på facebook och framför ögonen på mig uppenbarade sig något som jag tror är det snyggaste schabrak jag sett!! Herrejesus, jag sa direkt "det där SKA jag ha!".
 
Det är av märket Christina Sport, HUR snyggt på en skala 1-10 tror ni det hade varit på min mörka häst tillsammans med vita ridbyxor och min royalblå Animokavaj?! jag tror det är en 10-poängare!
 


Har även ännu ett CS-schabrak som jag har kikat på vääääldigt länge som också är dösnyggt! Men sen samtidigt så är det så likt mitt Anna Scarpati förutom att det är brunt istället för svart.. Så det känns lite roligare med ett som är mer annorlunda! Fast jag hade ju inte tackat nej till båda två ;)
 

Godmorgon!

Ja godmorgon säger jag kl 10 i 2 på eftermiddagen!
Mina dygn är fortfarande lite felvända sen resan och jag spenderar ungefär halva nätterna till att hosta, därför så satsar jag på att sova så länge jag bara kan när jag väl somnat! Dessutom hade jag bara blivit så otroligt rastlös här hemma då pappa är iväg och jobbar och mamma har jobbat natt så hon sover = ensam malou. Därför kan man ju lika bra sova bort halva dagen, sen är jag ju sjuk också och då är det bra att vila mycket! Tänkte lägga mig och glo några avsnitt The Vampire Diaries nu tills mamma vaknar så vi kan åka till stallet sen, vi höööörs!
 
Lite gott och blandat från resan!
 

snel hest

Var uppe i stallet tidigare idag och red en liten runda på prinsen, kunde inte hålla mig från hästryggen! även om det bara var skritt och lite trav så var det skönt att sitta på honom igen och han kändes väldigt fräsch och fin!

Får se hur det går med ridningen i övriga veckan, imorgon startar nämligen ridlägret på anläggningen så det kommer ju bokstavligt talat krylla av småtjejer och ponnyer överallt! det lär vara full rulle från tidig morgon till sen kväll vet jag av egna erfarenheter då jag själv var med för ett par år sen. Så vi får väl se hur herr häst tar det hela! vi kan ju hoppas på att han tar det med lika stor ro som han gjorde när jag var uppe och klättrade på honom idag... hahaha!
Han är så snäll mitt lilla hjärta!

Vad hade du gjort om..

.. du känt att Eddie varit "för svår" för dig?
Jag hade tagit hjälp av tränare och kunniga människor i min närhet och försökt lösa problemen. Jag har redan klarat av en ponny som var för svår för mig på den tiden, med min envishet tror jag att jag hade klarat av det igen!
 
.. Spirits nya ägare skulle vilja lämna tillbaka henne?
Jag hade tagit emot henne med öppna armar! Jag ser hellre att det blir så än att de bara sålt vidare/lämnat bort henne och jag inte vet var hon hamnar. Min lilla ögonsten ♥ Inte för att jag tror att det kommer hända för Matilda och Spottis passar varandra som handen i handsken!
 
.. Eddie börjat stanna på hinder?
Eddie är fortfarande ganska grön i hoppningen och kan få för sig att stanna ibland, inga konstigheter. Skulle han dock sluta hoppa helt så hade jag självklart kollat upp vad som kan vara fel, om han är sjuk eller har ont någonstans osv.
 
.. Eddie började sticka med dig hela tiden (uteritter, dressyren, hoppningen osv)?
Jag hade nog börjat med att kolla upp om han har ont någonstans, hästar är ju flyktdjur och försöker komma undan det som är farligt/gör ont/är obehagligt. Gör han det dock bara för att jävlas så får man självklart bli lite arg och sätta honom på plats.
 
.. dina föräldrar sa att ni inte kunde behålla Eddie?
Jag hade självklart kommit på ett sätt att själv behålla honom, även om det betytt att jag måste jobba röven av mig och betala varenda krona själv.
 
.. du blivit tvungen att flytta till ett annat land? och vilket land hade du valt? (utöver norden)
Jag hade väl helt enkelt packat mina saker och flyttat.. haha! Jag tror nog faktiskt att jag hade valt Tyskland, både pga ridsporten och att jag aldrig hade klarat av att bo året om i ett svinvarmt land när man håller på med hästar..
 
.. du blev erbjuden vilken häst som helst i hela världen, vilken hade du valt?
Oj.. Det var ingen lätt fråga! Jag vet faktiskt inte, men det hade väl blivit någon av de riktigt fina topphästarna!
 
.. du vunnit 1 miljon?
Jag hade köpt alla grejer som jag behöver och vill ha och sen hade jag sparat resten.
 
.. all din utrustning till hästen brann upp och du bara fick ersätta 5 saker?
Först och främst hade jag börjat gråta.. haha! Sen hade jag ersatt min sadel, mitt Dyónträns, mitt Anna Scarpati schabrak, mina benskydd och mina borstar!
 
.. du hade blivit erbjuden ett drömjobb utomlands, men inte kunnat ta med Eddie?
Jag hade tackat nej till det. Dels för att jag inte får ta med Eddie och dels för att jag inte har något drömjobb så jag vet inte riktigt om jag hade kunnat offra Eddie för ett jobb.
 
.. din blogg blivit megastor sådär pang bom över en natt?
Jag hade nog blivit väldigt förvånad! Men sen kört på som vanligt.
 
.. du bara fick äta en maträtt i resten av livet? Vilken hade du valt?
Jag hade nog blivit ganska trött på det.. Jag vet inte riktigt vad jag hade valt men jag kan säga att det hade iallafall varit något som innehåller både sallad, kött, pasta osv. för att man ska få i sig allt man behöver och hålla kroppen frisk!
 
.. du blev tvungen att gå om gymnasiet och börja om på nytt? Vad hade du valt för linje?
Jag hade nog lagt mig i fosterställning och gråtit lite.. Jag kan säga att det är så jäkla SKÖNT att ha skolan färdig! Men hade jag blivit tvungen att gå om så hade jag nog valt en mer praktisk linje, kanske ett ridgymnasium? vem vet!
 
.. Roffe helt plötsligt kom och provade Eddie, och sagt att han ville ha honom i sitt stall för träning/tävling?
Jag hade blivit väldigt förvånad och ställd, och samtidigt väldigt glad men också ledsen. Det hade ju varit helt underbart att veta att han har såna kvalitéer så att självaste Roffe vill ha honom som tävlingshäst ;) men sen samtidigt så är Eddie min häst, och detta är vår resa. Jag är kluven på om jag hade lämnat bort honom eller inte, möjligtvis om det bara vore för en viss period och jag fick tillbaka honom sen!
 
.. du hade hittat en säck med pengar på stan?
Jag hade gått och lämnat in dem till polisen.

shopping @ Hööks

Svängde inom Hööks på väg hem från tandläkaren då jag lyckades snappa upp någonstans från facebook att de hade rea, hela 50% på en massa grejer och såklart kan ju jag inte hålla fingrarna i styr då.. hehe! Köpte dock bara hem nödvändiga grejer som jag har varit mer eller mindre i behov av under en tid, så lite kunde jag ju kontrollera migsjälv! Det svider dessutom lite i plånboken nu efter resan..
 
Aja, det som fick följa med hem var iallafall ett par nya ridskor vilket nog var det mest nödvändiga köpet idag! mina gamla är för små och dragkedjan är helt mongo.. Även ett par stigbygelpåsar, ett mysigt fleecetäcke till Eddie och en softshell jacka fick följa med hem! Allting utom påsarna var på halva priset men de kostade bara 49:- så det var inget att gråta över ;)
 
 

nej men tjeeeeeena!!

Tillbaka på svensk mark efter en grym vecka på Cypern med mina underbara vänner!
Kan dock tala om att efter en vecka på en tunn madrass har jag saknat min egen säng något så förbannat, så det dka bli så otroligt skönt att gå och lägga sig ikväll! Har även saknat min familj, min älg och svensk mat! Tvingade mamma att köra upp till stallet även om hon precis hade varit där bara för jag ville träffa min älskade långben ♥ haha!
 
Idag orkar jag inte göra ett skit och imorgon ska jag till tandläkaren på förmiddagen för första checken för tandställning, skjut mig typ.. Men vi hörs senare imorgon, tänkte även dra svaren på "frågestunden" då!
 
Tror minsann att min lilla älg har saknat mig lite! världens pussigaste var han ♥
 

Vad hade du gjort om?...

Tänkte att vi drar igång en lite annan variant av frågestund nu när jag ändå inte är hemma, så kan ni ställa frågor osv och sen svarar jag när jag kommer hem igen! Frågorna ni ska ställa i denna frågestunden ska se ut ungefär såhär:
 
Vad hade du gjort om.... 
~ ditt hus brunnit ner?
~ du skulle vinna 100 miljoner?
~ Glory visar sig vara en urkass hopphäst?
 
osv osv....
 
Ni fattar grejen va?
Ös nu på med frågor så jag har något att bita i när jag kommer hem igen!

STUDENT 2013!!!


 

Vad är väl en bal på slottet...

 
 

right now:

Packa, packa, packa!
Wow, tiden bokstavligt talat springer iväg! Jag hade en helt underbar student i fredags och jag skojar inte när jag säger att jag hade kunnat göra det tusen gånger om! Dagen igår var mindre rolig och den hade jag lätt kunnat vara utan, men det är sånt man får ta! Just nu i skrivande stund håller jag på att packa resväskan för fullt för inatt lämnar jag Sverige för Danmark och imorgon kl 06:30 lyfter planet mot Cypern! Bilderna från balen och studenten kommer att komma upp i tidsinställda inlägg under veckan, kanske även något annat inlägg också, vi får se om jag kan komma på något bra under dagen!
 

herrejesus...

Dagarna bokstavligt talat bara flyger iväg!! Jag vet inte på hur många dagar jag inte ens har startat datorn, tänkte det var så dags nu att visa att jag lever! Läget med Eddie just nu är också att han går lite på halvfart, har inte hunnit med mitt liv de senaste veckorna och då har han tyvärr blivit "lidande" och endast gått varannan/vartredje dag eller så. Dock kunde det ju inte bli mer lägligt med tanke på "skadan", så han får ju en riktigt lugn igångsättning och riskerar inte att överbelasta benet!
 
Så när jag är borta så får vi se om Josse ska rida honom någon dag kanske eller om han får vila helt, det är ändå bara nyttigt för honom! Kan inte förstå hur snabbt denna sista tiden gått, imorgon lämnar jag skolan föralltid och på måndag befinner jag mig inte ens i sverige längre! Hur sjukt är inte det? Har inte riktigt kopplat att vi åker på söndag natt än, en vecka med sol och party väntar i Ayia Napa (Cypern) som en sista grej med gänget!
 
IMORGON TAR JAG STUDENTEN!!!!
Jag och min snygga baldate!
Som för övrigt är en av mina bästa killkompisar och vi har gått i samma
klass i 13 år, alltså enda från förskolan till gymnasiet! Det är inte illa ;)
 

fullt upp

Uppdateringen har varit kass idag igen, har haft fullt upp och saker att göra hela tiden och har därför inte haft tid att sätta mig framför datorn. Bla så har Eddie fått nya skor vilket var välbehöligt, under tiden så stog han och slickade mig på magen tills min tröja var helt dyngblöt, knäppishäst.
 
Ni får iallafall ett litet smakprov från balen sålänge, fler bilder kommer kan jag lova och jag hade en helt grym kväll/natt!
 

barbackapremiären!

Här har ni då en liten filmsnutt från barbackapremiären! Egentligen så är det ju inte premiären men tycker inte att det räknas som att ha ridit barbacka när man inte ens satt kvar i 2 min.. haha! Åtminstone så blev det ju lite mer ridning igår! Både i skritt och trav, galoppen vågade jag inte riktigt ge mig på, det får ske någon gång i framtiden!
 
Han var iallafall väldigt duktig, lite spänd och slog en del med huvudet men man märkte att han tyckte att det var konstigt, imellanåt så slappnar han av och då kommer traven fram! Får bli lite mer barbackaridning längre fram i tiden, det är så mysigt :)
 
 

Livin' on the edge

Utmanade ödet idag under ridpasset och dumpade sadeln, och det vet ni ju hur det slutade senast.. Jag åkte i backen efter ca 2 min när Eddie började bocka för han tyckte det var så konstigt att jag satt där uppe utan sadel.. haha! Fick dessutom gå med bandage på hela handen då jag landade konstigt på lillfingret, så det var lite vågligt med tanke på att vi har vår studentbal imorgon!
 
Aja, uppdateringen kommer ju klart bli kass imorgon imed vi är iväg typ hela dagen. Men håll utkik ändå för det kommer komma upp en liten filmsnutt från dagens pass någongång under dagen! Och självklart så kommer det bjudas på massor med fina balbilder på tisdag :)
 

Q & A.

Hur ser din plan ut med Eddie nu? Har ni någon tävling som mål att vara färdiga till och kunna starta i?
 
Svar: I nuläget så är han ju bara under igångsättning, tar det väldigt lugnt också så han får en riktig mjukstart och sen trappar vi upp arbetet succensivt hela tiden! Har inte kikat så mycket på tävlingar på senaste tiden men är sugen på att kunna starta i Youngster Tour i Munka i början av augusti :)
 
Vad är dina närmsta mål med Eddie?
 
Svar: Mina närmsta mål just nu är nog bara att komma igång igen utan några komplikationer, därefter komma igång med hoppningen ordentliget igen och börja åka ut på pay and jumps osv!
 
Vad ska du göra efter studenten?
 
Svar: Jadu, till att börja med så ska jag åka på två resor, en 2 dagar efter sudenten och en en månad senare, därefter ska jag jobba! Jag vet inte med vad men jag vet iallafall att jag inte vill plugga vidare nu.
 
Vad är ditt drömjobb?
 
Svar: Mitt dröm"jobb" är att vara rik hemmafru på en stor hästgård där jag kan spendera massor med tid med hästarna, ska ha ett antal fina tävlingshästar att tävla med på helgerna och bara ha det allmänt gött! ;) Är egentligen inte sugen på att jobba överhuvudtaget men man måste ju överleva.. haha!
 
Om du fick ändra en sak med Eddie, tex. bättre steg, bli av med någon ovana osv. vad skulle det då vara?
 
Svar: Ja bättre steg är ju totalt uteslutet iallafall! Han har redan så sinnessjukt stora och luftiga steg så man blir nästan åksjuk i galoppen.. haha! Men om det är något som jag skulle välja ändra på honom så är det nog att han ska sluta krubbita, det är inte bara jobbigt utan det är även dåligt för hans tänder..
 
Övningar som är bra för att bygga rumpmuskler?
 
Svar: Skritta, skritta och skritta!! Skritten är superbra för att de ska bygga rumpmuskler, men då ska de också jobba på ordentligt och trampa under sig och inte bara gå och såsa. Klättring är även superbra för att bygga rumpmuskler!
 
Övningar som hjälper ryttaren och hästen att bli säkrare på hinder och avstånd?
 
Svar: Jag tror att det handlar mest om att man ska känna förtroende för sin häst och att man ska våga lita på varandra, men lite övningar som kan hjälpa en på traven är att lägga en avstampsbom innan hindret, då är det svårt att komma fel. Sen kan man även rulla ut markbommen en bit så hästen inte går ända in i hindret innan den hoppar av. Sen märkte jag själv väldigt stor skillnad på att hitta avstånd med Eddie nu såfort jag ändrade min sits innan hindret! Räta på ryggen, bak med axlarna och stark i sitsen, det hjälpte för mig iallafall!
 
Din favoritövning?
 
Svar: Det är en bra fråga.. har nog inte direkt någon favorit, det finns så himla många bra övningar!!
 
This or that:
 
Mycket billig utrustning som bara går sönder/färre men dyrare saker som håller längre
En välmatchad tävlingsoutfit/flera men sämre matchade
 
Vad är du mest nöjd med Eddie?
 
Svar: Jag tror inte att jag kan välja någon specifik sak som jag är mest nöjd med, han är så underbar hela han!!
 
Saknar du inte spottis?
 
Svar: Jag saknar Spottis varenda dag som går, hon är min andra halva och var min bästa vän i 7 år, det är ingenting man bara kan förtränga! Världens finaste ponny ♥
 
- Matilda och Spottis på tävling igår där de dubbelnollade båda LB'erna de startade!
 
När ska du börja komma ut med Eddie och börja hoppa han på små P&J?
 
Svar: Han får börja hoppas igen om ca 3 veckor, då ska vi ju självklart ta det lite lugnt i början och få in lite rutin på det igen och sen ska vi börja ge oss ut!
 
 
Vilken häst är din drömhäst? Och den ska finnas! (Inte Eddie eller Spottis) ;)
 
Svar: haha men moget ;) äger ju faktiskt redan min drömhäst! Men måste jag välja någon annan utöver mina egna så måste jag nog säga den underbart vackra skimmelhingsten Levisto Z!
 
 
Vad vill du göra med ditt liv efter studenten?
 
Svar: Det har jag ingen aning om! Det enda som är säkert är att jag ska jobba :)
 
Några planer på nått jobb? Ska det vara med hästar isåfall?
 
Svar: Har lite funderingar på det, men har inget bestämt! Det spelar inte så stor roll :)

GODMORGON

Hej på er säger jag efter en minst sagt lååång natt..
Studentcamping på schemat igår och där var de som var igång till kl halv 7 på morgonen vilket ledde till att vi inte fick speciellt mycket sömn.. Dessutom var det svinigt varmt i tältet och det gjorde inte saken bättre! Aja, jag är iallafall hemma nu och ska strax byta om och röra mig uppåt stallet och få lite vettiga saker gjorda, typ som att rida min prins som igår var vääääldigt glad över att få rida ut och sträcka lite mer på benen än att harva runt i paddocken! Busen :)
 
Därefter ska jag slinga håret och sen dra mig till Annica och fixa mitt hår och sen ikväll ska jag iväg med Josse på fest (för tredje dagen i rad..), jag kommer sova gott i helgen!! Aja, man tar bara studenten en gång i livet!
 

FRÅGESTUND!

Med tanke på att uppdateringen lär bli otroligt kass fram till helgen pga att jag ska festa idag, festa imorgon och festa på fredag (man tar bara studenten en gång i livet!) så kör vi igång en frågestund som jag kommer att svara på till helgen. Under dagarna lär det enda jag lägger fokus på är att sova, äta och fixa stallet, därimellan kaaaaanske jag hinner slänga in något mobilinlägg eller sno till mig en dator, ska försöka iallafall!
 
Men fråga ni på så svarar jag på alla era frågor till helgen, kööööör!

en dag extra med skrothögen

Ja minsann, jag fick mig en extra dag tillsammans med min dator!
Eftersom jag är universums mest glömska människa glömde jag ju självklart laddaren hemma och då kunde jag ju såklart inte lämna in den, smart malou! smart...
Aja, jag fick ju chansen att slänga in bilderna som klickades idag iallafall och det var ju bra! Nu ska jag alldeles strax bädda ner mig i sängen och sitta på något avsnitt Vampire Diaries och sen sova, det blev ju tyvärr inte så mycket sömn inatt heller då jag lite för sent kom på att jag var tvungen att tömma datorn.. suck!
 
Måste ladda upp inför en fullspäckad dag imorgon, ska till skolan en kort stund på dagen och sen vidare till min kusin som tar studenten, därefter ska jag träffa några vänner och sen drar vi en utgång (för tredje gången denna veckan!) tillsammans med alla nyblivna studenter och skaffar oss lite försmak till vår egna student ;) 10 DAGAR KVAR!!!
 

Glory, 4/6

Det var en himla glad häst jag satt på idag som fick komma igång och galoppera lite! Han var väldigt pigg och laddad och tyckte verkligen att det var superroligt att få springa lite igen. Han är så go min lilla häst, alltid så positiv och sprider sån glädje omkring sig! Det är så himla roligt att få rida honom igen och att vi är påväg tillbaka :)
 
Mamma var snäll och klickade lite bilder idag, han är så fin min prins ♥

pigg och sånt...

Jo men tjeeeeena vad bra det gick med "lovar att uppdatera imorgon".. haha!
Sanningen är att jag sov, fixade stallet, käkade och sen stack vi på förfest och drog en utgång igen! Därför fanns det inte någon tid för uppdatering. Men vad sören, man tar ju bara studenten en gång!! Idag känns det dock i kroppen att man varit ute och festat två nätter i rad, knappt sovit och hållt igång hela dagarna.. Egentligen är det utgång idag också men skippar det och vilar upp mig inför resten av veckan istället.
 
Jaha nudå, är precis hemkommen från stallet efter att ha varit där och ridit Eddie en sväng i paddocken och sen hållt lektion för småtjejerna, det ända jag ska göra idag är att göra färdigt mina sista uppgifter och rensa min dator! Imorgon ska de lämnas in och därefter står jag datorlös...... Vet inte riktigt hur jag ska klara mig men det återstår väl att se :( Har ju mobilen att uppdatera ifrån och får väl sno pappas dator när han inte är iväg och jobbar!
 
Mycket (o)charmig bild på gänget innan utgången i lördags!

sol, regn och festligheter

God eftermiddag på er!
Vaknade till strålande solsken och 20 graders värme idag när klockan ringde för vi skulle upp och ha morgonjouren i stallet! Helt sinnessjukt varmt var det för att vara så tidigt, tyvärr har det övergått till regn ser jag nu när jag kikar ut genom fönstret.. Inte så farligt dock då det bara duggar lite och fortfarande är ganska varmt!
 
Eddie får vila idag, det gör honom bara gott att ta det lugnt nu i början. Ska skritta honom någon dag till innan jag börjar trava och sånt också, sen ökar vi träningen succenssivt och om 4 veckor har han klartecken på att få börja hoppa igen! wiiiie
 
Ikväll är det även dags för utgång med mina fina vänner, därför blir nog uppdateringen lite halvkass ikväll och imorgon förmiddag.. Men lovar att vi hörs mer under dagen imorgon!
Bild från nyårsafton 2012-2013!
 

RSS 2.0