Valborg

Sitter i skrivande stund i bilen påväg hem från tävlingen, det har verkligen varit en lååååång dag idag. Efter alla klasserna satte sig alla tillsammans och grillade och tittade på bål, mysigt! Jag är verkligen helt slut nu så bilder och resultat och sånt får ni imorgon. Men sålänge så får ni en bild på bålet och en liten sneakpeak på mig och Ofeig från innan idag! (;

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2384603/images/2012/pic_200649542.jpg" class="image">


På väg!

Nu sitter vi i bilen påväg till Margaretehof!


Förberedelser

Vädret är helt underbart idag! Jag och Kristin står på plattan och badar Ofeig och Snemma i bara linnen och det är inte ens kallt. Känns som att det kommer bli riktigt skönt att tävla idag faktiskt! Ofeig var dock mindre lycklig över att bli badad och fin, haha! Hon föredrar den skitiga looken.


min fina. ♥

Helen och Marcus var här innan och lämnade födelsedagspresent till mig, fick ett superfint tagelarmband i äkta silver med Spirits namn ingraverat. Riktigt fint var det! Nu kommer jag alltid ha med mig en del av min fina prinsessa var jag än går. ♥

ARG

Jag är så jävla arg och besviken på mig själv. Ponnyn går helt KLOCKRENT idag och vad gör jag? jo jag glömmer såklart banan, IGEN! Det är typ tredje gången det händer bara i år, börjar undra om det är något fel på mig.. Kan man åka in och röntga sin hjärna för att se om det är något fel? haha! nej men skämt å sido.. så vi fick 4 fel i grunden.
.
Men att det alltid ska hända mig fattar jag inte, jag står på framhoppningen och tittar på några ekipage när de hoppar banan, jag står precis innan jag ska in och memorerar den och tittar på ekipaget som rider innan mig när den hoppar. Någon skulle kunna väcka mig kl 4 inatt och be mig dra banan och jag skulle göra det utan problem, så bra kan jag den.
.
Men när jag väl har börjat hoppa så slår det liksom slint och jag har inte den blekaste aning om var jag ska. Vissa säger att det kan bero på nervositet, men det vet jag om att det inte är anledningen. Jag blir i princip ALDRIG nervös inför tävling. Jag var inte ens nervös när de hade satt mig som sista-ryttare i div.1 laget och vi fattades en nolla för att gå till omhoppning, så allt hängde ju på mig. Men jag tänker så att jag kan ju inte göra mer än mitt bästa, eller hur? Det är faktiskt himla skönt att slippa bli nervös! Men jag vet inte riktigt vad jag ska göra åt mig själv, tror att jag börjar bli gammal och glömsk.. haha!
.
Jag har iallafall världens finaste guldponny! ♥

Spontana idéer

Har varit på tävling i Össjö hela förmiddagen och tittat på Madde när de har hoppat, blev själv så fruktansvärt sugen på att tävla så helt spontant gick jag och efteranmälde till en LB (sista klassen)! Tävlingsplatsen ligger både nära och det var ingen efteranmälningsavgift så vi slog till, haha! Sitter just nu i bilen påväg hem och ska byta om och hämta Spottis, håll tummarna för oss!


28 april 2012

Hej på er! Wow vad tiden har gått fort idag. Vi var ute till kl 6 imorse och därför har jag inte fått så mycket sömn i mig, åkte hem runt halv 11 tiden och låg sen och tittade på en film för att återhämta lite krafter så jag skulle orka stallet. Det gjorde jag också, hela tre hästar blev ridna idag! Trimmade först Ofeig lite i paddocken inför tävlingen på måndag, red därefter ut en runda på Baugur och tog sist en runda barbacka i paddocken på Bylga! Spottis fick sig en vilodag idag.
.
Mamma fotade även lite idag, så här kommer lite bilder!
Till en början med fick jag valla hem alla hästarna, haha! De går på 10 hektar och stod såklart allra längst bort, det är en ganska bra bit kan jag säga, men jag hankade på Tjocke så det var inte så farligt!
Ofeig! Vi var inte riktigt överens i början, men hon släppte fint efter ett tag! Hon är väldigt stor och lång så man måste packa in henne och få henne riktigt samlad för att hon ska börja jobba ordentligt.
Bylgja, ett litet krutpaket på 20 år. Pigg som attan och väldigt nervig, man skulle kunna tro att hon var minst 10 år yngre, haha!

Dagens ridpass

Dagens ridpass bestod av en runda i strålande solsken och en i ösregn.. Haha! Det var riktigt skönt väder när jag red spottis, dock var hon helt sjövild.. Haha! När jag senare (ungefär 20 min senare) red ut en runda på ofeig så bokstavligt talat pissade regnet ner! Usch säger jag bara, var helt genomblöt när jag kom hem. Slängde mig i duschen och sitter nu hos Linnea, vi ska snart börja fixa oss och käka och sånt, sen ikväll ska vi uuuuuuut! Så uppdateringen idag = noll, vi hörs imorgon!
.
Bild från dagens första runda + min nya hjälm, visst är den snygg?! :D


världens bästa födelsedagspresenter!

Med tanke på att jag kom hem så sent som jag gjorde igår så valde jag att lägga upp detta inlägget idag istället, både för att jag var så fruktansvärt trött efter den långa bussresan och för att mormor och morfar var här för att gratta mig så det kändes inte sjysst att sätta sig framför datorn då ju! Så jag drar det nu istället.
.
Dagen började med att jag blev väckt av mina vänners otroligt vackra stämmor och presenter, alltid lika trevligt! av Cajsa, Nellie och Linnea fick jag två snygga blusar och tre armband och av Isabella och Johanna fick jag godis, haha! Ursäkta för att jag varken har några byxor på mig eller ser särskilt pigg ut på bilderna, det har ju varit en lång hemresa!
När jag kom hem fick jag först mammas och pappas presenter, vilket var schampo, balsam och inpackning, ett nytt novabett och ett par vita Animo Nessuno ridbyxor!! :D
Därefter väntade ännu en överraskning, det satt en lapp på dörren in till mitt rum med ett rim från mormor och morfar(jag orkar inte gå och titta exakt vad det stog nu, har bäddat ner mig så skönt, haha!). Men iallafall när jag kom in där så fick jag världens chock! Jag trodde först inte att det var mitt eget rum jag klev in i. det såg verkligen helt annorlunda ut, de har jobbat med det sen i måndags och fixat och donat!
.
Egentligen skulle jag fått 10.000:- i handen (det ger m&m alla barnbarn när de fyller 18), men då trodde de att jag bara skulle lägga det på en massa skit istället för nödvändiga grejer, så de fixade till mitt rum för den summan istället! Jag fick en ny säng, nya lakan och sånt, en TV, en matta, rullgardiner, krukor, blommor, lampor, ja verkligen en massa grejer! allt det plus 2000:-. det blev verkligen KANONSNYGGT!
Är jättenöjd!!
och som + i kanten så har även min hjälm kommit och den är helt underbart snygg!
åh vilken bra dag det var igår! :D

jag är GLAD

Är hemma nu och verkligen kanonnöjd med mina presenter! Nu ska vi äta och så och sen ska jag bara ta det lugnt, visar er imorgon vad jag fick! :D


den fruktade åldern är inne?

Dock har jag inga större problem med att att fylla den enligt många ryttare hemska siffran, ärligt talat så har jag längtat fruktansvärt mycket till denna dagen. (;
.
ÄNTLIGEN ÄR JAG 18!!!!! :D :D :D :D


tid över

Hej på er mina fina läsare! Äntligen har jag fått lite tid över och tänkte passa på att uppdatera lite. Mina vänner har precis dumpat av mig på ett café för de skulle handla födelsedagspresenter, och det fick ju klart inte jag följa med på.. Så här sitter jag i min ensamhet och äter en chokladboll och dricker latte, vuxenpoäng till mig? Hehe
.
Fick iallafall meddelat från mamma att Spottis har blivit skodd idag och det hade gått bra, skönt!
Nu ska jag återgå till mitt fika och hoppas på att mina vänner snart kommer och hämtar mig, vi hörs!


Hälsningar från huvudstaden!

Vi kom fram säkert och bussresan på typ 8 timmar var inte så långtråkig som jag trodde den skulle bli, med trevligt sällskap så blev det ganska roligt faktiskt! Våra rum är riktigt trevliga och här är fint väder så det är riktigt skönt.
.
Änsålänge har vi inte gjort allt för mycket, igår var vi iväg och shoppade och idag har vi varit iväg på diverse studiebesök och gått runt och utforskat staden. Vi fick även bevittna en slags vaktbytes-ceremoni, hästnörd som man är så var vi ju tvungna att stanna och titta. (; jag blir helt imponerad av dessa hästarna alltså, det var jättemycket folk runtomkring och tillochmed orkestern var till häst (!!) och de var helt coollugna trots allting. Häftigt!


1 år sedan..

Jag saknar dig mitt hjärta, varje dag som går.

”loved you once, love you still, always have, always will”

”always together, never apart, maybe in distance but never at heart”

Fina Alice.


Grattis "lilla" gubben!

Ett helt år sen Texas kom till världen, lilla korven! nu är han inte så liten längre. (;

nattlig aktivitet

Hej på er! Eller ja, om det nu är någon vaken vill säga. ^^ Jag har suttit och pluggat fram tills nu och ska strax leta fram min resväska och börja packa. Jag har helt glömt bort att berätta för er att jag åker till Stockholm imorgon och kommer inte hem förens på tosdag! Uppdateringen lär inte vara särskilt spännande under de dagarna då jag inte har någon dator med mig utan har bara möjlighet att uppdatera från min iPhone, men det blir ju ingen hästrelaterad uppdatering så det kanske inte är så roligt för er att läsa? Jag kommer iallafall att göra några tidsinställda inlägg till er som kommer komma upp i dagana. Spottis kommer att få en liten minivila under de dagarna jag är borta, förhoppningsvis har hon kanske slutat brunsta när jag kommer tillbaka. (;
.
För övrig så är det bara för er att kommentera på som vanligt om det är något ni undrar, jag har ju blogg.se appen så jag ser och följer allt som händer här! Annars får ni ha det så roligt här hemma, det ska iallafall jag ha!

motsatt förhoppningarna

"fint väder och två bra rundor"
Jo visst, ösregn och brunstig ponny.. Mindre bra dag med andra ord, hon kändes helt loj och gick inte alls framåt. Fick ett stopp i varje klass, så hon vad inte sig själv med andra ord eftersom att hon i princip aldrig stannar annars. Aja, nya tag till nästa tävling! Nu är vi påväg hem, när vi lastat av spottis och allt det så ska jag upp och rida ofeig en runda, sen när jag kommer hem får ni en utförligare beskrivning om hur det har gått idag + filmer. Hörs senare!


Gå lugnt var det ja..

Självklart så var min ponny allt annat än lugn när hon fick syn på "hinderna" (några pinnar som ligger på hög på marken..) inne i skogen och sprang och hoppade för glatta livet vilket resulterade i att schabraket och padden kasade en aning bakåt och jag hamnade framför dem och försökte hjälplöst både hålla mig kvar och få stopp på min knäppa ponny, haha!
.
Tur att hon är så snäll mitt hjärta och stannar efter någon meter så jag kan hoppa av och lägga rätt paddarna, dock hände detta inte bara en utan hela två gånger på denna rundan! Haha jag blir så trött..


Dagens ridpass

Sitter just nu på världens bästa och är ute på en mysig barbacka-tur i skogen! Hon får gå lugnt idag imed att det är tävling imorgon. Är så fruktansvärt taggad, första utetävlingen i år ju! :D vi hoppas på fint väder och två bra rundor såklart!


:'( ♥

http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=602675

jag tror minsann att det är min otursdag..

Skulle städa ur badkaret och fylla på vatten i hagen, då bestämde min iPhone sig för att smita ur min ficka och ta sig ett litet dopp, åh jag blir så trött.. För tillfället lever den men ljudet fungerar inte, vi får hoppas att den håller iallafall ett tag till, kommer inte klara mig utan den i stockholm!

film från löshoppningen

Spänd som en fiolsträng, men söt är hon iallafall.
Kolla traven hon kör i slutet av filmen, knäppisponny!

BILDBOMB!

Lilla hjärtat förstod inte riktigt vitsen med att hoppa utan ryttare utan tyckte det var helkonstigt och sprang helre runt och visade upp sig! har en del väldigt roliga bilder när hon hoppar helknasigt, haha! inte nog med det så ser hon helt fundersam ut när hon hoppar, precis som att hon inte riktigt fattar vad det är frågan om!

Dock kan jag inte kolla mig mätt på den ponnyn, min finis!
Och hon blir bara gulare och gulare för varje dag som går, underbart!





HAHAHAHAHAHAHAHA! hon tyckte verkligen att det var helkonstigt..



bakbenen är iallafall inte att klaga på!


Kaninen!






sneakpeak från idag!

Min ponny ser ut som en kanin.. HAHA!
Bilden är tyvärr suddig, men var tvungen att lägga upp den ändå för hon ser förjäkla rolig ut!

mini-update!

Hej på er! Sitter just nu i skrivande stund med ricinolja i håret och skriver på min bokrecension, tänkte testa detta med oljan eftersom att det är många som det har fungerat väldigt bra på, så varför inte testa! ;D Det ska tydligen stärka håret och öka hårväxten från ca 2 cm i månaden till 4-5 cm istället! Men nog om det.
.
Tänkte bara kika in lite snabbt och säga hej till er, behövde pausa lite från plugget också. Denna veckan har vi äckligt mycket läxor/prov/arbeten, därför är bloggen ganska lidande tyvärr. Spottis fick även en vilodag idag så jag ska hinna med allt, imorgon ska vi ge oss på att löshoppa henne! spännande :D bilder och filmer kommer självklart! (;

fullt upp idag

Ja kära läsare, idag är mitt schema verkligen fullproppat! Jag har nyss kommit hem från skolan, sitter och andas lite och ska snart dra mig upp till stallet, ett dressyrpass i paddocken väntar! Därefter ska jag hem och råplugga, och sen vidare på agilitykurs med Texas, är nog hemma runt halv 10 och då är det dyka ner i boken igen som gäller. Så någon uppdatering idag är inte riktigt att räkna med..
.
Jag kan dock berätta att idag är sista ridpasset med JW-hjälmen för senare idag så ska han läggas på posten och flytta till Umeå! Vi ska även lägga en beställning på den nya hjälmen och förhoppningsvis tar det inte allt för lång tid innan den kommer! :D Det kunde ta några veckor stog det, men den ska ju trots allt åka hit ända från England.. men vad gör man inte för att få det betydligt mycket billigare än här hemma i Sverige. (;
.
Bjuder på en (för en gångs skull) ohästig bild på "lilla" Texas från i vintras! :D
Tänk er det, lillkillen är inte ens ett år gammal och han väger redan över 45 kg. (; haha!

filmen!

Här kommer filmen på mig och Othello när vi hoppade på en träningstävling i vintras!
Ovant att se mig på storhäst va? (; jag tycker iallafall inte att det ser helt katastrofalt ut, eller vad tycker ni?! Otto var snäll som vanligt och skuttade runt med mig på ryggen, 4 fel i 90 cm och felfri i 1 m! Notera hur han hoppar till innan planket i varje klass, precis som att han tar i lite extra för att inte riva det, haha så söt! :D
.

spännande..

Imorgon under dagen kommer den efterlängtade filmen från när jag hoppar Othello på träningstävlingen upp här på bloggen! :D Jag kan säga att det ser ut som att det går så otroligt långsamt om man jämför med när jag hoppar Spirit, haha! Otto med sina 173 cm har ju en aning större galoppsprång än lilla Spottis! Håll utkik. (;
.


WISHLIST

11 dagar kvar nu, och jag kan inte komma på något mer att önska mig än sakerna nedan!
Det är nog första gången jag inte har en lista på ca en mil med grejer jag vill ha, haha! Men jag är faktiskt rätt nöjd för tillfället.
.
TV'n är liksom det som jag vill ha, det är inte något livsviktigt eller nödvändigt, utan något jag vill ha. Ridbyxorna är nödvändigt! mina gamla sjunger på sin sista vers, de är både sönder och missfärgade.. Sen är ju dessa så otroligt snygga också, hehe. (; Armbandet är mer som en symbol, ett minne av min fina vän. Självklart är det Spirits tagel som ska vara i det.
.
Har ni fyllt år än? om inte, vad önskar ni er? :D
Armbandet kommer HÄR ifrån!

hejdå JW och hej CO!

Imorgon åker troligtvis min JW-hjälm till en ny ägare..
Kommer sakna den!! men istället kommer det ju en ny snygging till mig som (om JW'n åker) beställs redan på måndag! Valet föll till slut på den svart/svarta Charles Owen AYR8!
Ååh lääääängtar tills den kommer, hihi! :D
/ ledsen tjej som kommer sakna sin JW!

någon som vet?

Är det någon av er läsare som har erfaranhet av eller vet något om Veldstar Stables i Holland?
.
Deras hästar ser så fruktansvärt fina ut och jag hade mer än gärna importerat en därifrån!
MEN jag vågar inte riktigt ge mig in på något utan mer information om stället, jag vill veta att de är seriösa, höra om folk som har hästar därifrån eller liknande. Så vet ni något, tveka inte att kommentera! Jag tar emot all info jag kan få! :D
.
Nedan är filmer på 2 hästar de har till salu som faller mig precis i smaken! trots att de är bruna. (;
.

någon hade vårkänslor igår!

En viss liten ponny hade lite vårkänslor igår när hon fick gå utan täcke någon timme i hagen!

åh, jag vill ha..

En sak som jag tycker är så fruktansvärt tråkigt är att Spirit inte kan ha magplatta...
Det är så fruktansvärt SNYGGT! speciellt den sista från HV Polo, ååh. ♥
.
Tyvärr är Spottis bröstkorg byggd på ett visst sätt så hon inte kan ha magplatta för då ligger inte sadeln som den ska + att det hämmar hennes rörlighet i frambenen då hon inte kan dra tillbaka benen ordentligt för då tar sadelgjorden/plattan imot, riktigt tråkigt.. Bara för detta så ska min kommande storhäst få en riktigt snygg magplatta som jag kan dreggla över! :D hihi!

Är hon såld?

Det har rullat in lite frågor under dagen och jag förstår att ni undrar. Svaret är NEJ, hon är inte såld! Vi ville bara ha henne besiktigad innan vi lägger upp annonsen, mest för oss själva liksom. För att veta att det inte är något fel på henne liksom! För tänk så hittar man en köpare som det verkligen känns riktigt bra med, och skulle hon inte gå igenom besiktningen. Då kommer det ju som värsta överraskningen! Nu har vi iallafall bekräftat att det inte är något fel på henne.
.
För er som undrade var hon blev besiktigad så var det en vanlig gårdsbesiktning, så vi var på hemmaplan! Veterinären var Helen Indrebö som även är vår hästtandläkare, så hon känner ju Spottis och har sett henne innan, både från marken och under ryttare då jag och hennes dotter tränade i samma grupp innan! Fick kommentaren att hon är en väldigt sund och frisk ponny, hon tyckte även att hon har blivit kanonsnygg i kroppen nu och jag kan inget annat än att hålla med! :D

fredagen den 13..

.. är nog inte någon otursdag iallafall! Var lite nervös när jag kom på att besiktningen var just detta datumet.. haha! Men det gick ju smärtfritt. :) Just för tillfället sitter jag i soffan och gör inget vettigt alls, vilket jag egentligen borde göra. Ska strax ta tag i pluggandet men är så fruktansvärt hungrig! ååh.. Stallet ska också fixas, orkade inte göra det imorse.
.
Spottis ska ju vila idag imed böjprov och allt detdär, hon ska även få ta det ganska lugnt med hoppning nu denna veckan, det har ju blivit väldigt mycket med tävlingar och träningar det senaste.. Tänkte faktiskt ge mig på och löshoppa henne någon dag istället, helgen kanske? så blir det mer variation! Sen har hon inte blivit löshoppad på år och dar känns det som, senast var nog 2009 eller 2010 tror jag! Det kan bli spännande. :D'


- Bild från i somras.

BESIKTIGAD UA!

Ja nervositeten kröp sig fram imorse när man var påväg upp till stallet, besiktning stod på schemat!
.
Hon skötte sig exemplariskt och gick igenom UA, fina ponnyn. <3


NERVÖS!!

...

så kan man också bära ett täcke..

Såhär snygg var min ponny när jag kollade till henne i hagen innan.. Haha! Det översta knäppet hade gått sönder så hela täcket hade kasat ner under bogen så hon kunde knappt röra sig, stackars liten! Fick iallafall bytat täcke på henne och kört ner till Lantmännen och köpt ett nytt spänne så vi kan laga det andra!
.
Nu har jag precis kastat i mig en panpizza och ska hoppa i ridkläderna och sedan upp och fixa stallet! Ska skritta ut en runda på prinsessan också som för övrigt bara blir gulare och gulare för varje dag som går, underbart! Dock ser hon ganska så rolig ut i färgen på kroppen för tillfället.. Haha!


hoppträning

Kvällens hoppträning gick bra, dock var det en väldigt taggad ponny jag satt på, haha!
Mamma filmade lite också, så här kommer det. :) Hoppade först olika linjer och avslutade med en liten bana på runt 1 m, vi hoppade varken mycket eller högt denna träningen då det var tävling i måndags så ponnyerna var lite trötta! (eller ja, mitt yrväder var ju allt annat än trött.. haha!) Hon skötte sig iallafall bra min lilla prinsessa! :D

i skolan

Sitter i skolan och har världens längsta håla på ca 3 timmar i väntan på att ha en meningslös lektion och sen gå hem.. Åh vad det känns onödigt! Men det är bara bita ihop, har hoppträning ikväll så det är ju något roligt att se fram imot!
.
Nu ska jag ta denna tiden och göra något vettigt istället, vi hörs senare ikväll!

där satt den!

DÄR SATT DEN ANDRA NOLLAN I LA!
bara en kvar tills vi är kvalade MsvB nu!! :D

Hon skötte sig bra idag lilla hjärtat, det var en riktigt svår bana med maxade hinder, konstiga distanser och långa kombinationer. Av 28 starter så var hela 12 st uteslutna!
Så jag är nöjd med henne, lilla stjärnan!

uppe tidigt

Hej på er! Idag har jag varit upp i ganska god tid faktiskt, jag har redan hunnit vara på klubben och fotograferat heeeela påskahoppningarna! Ska alldeles strax dra på mig stallkläder och upp där och fixa, ska även ut och skritta en runda barbacka på sessan, hon får ta det lite lugnt idag eftersom det är tävling imorgon. :) Det kanske jag har glömt säga? Vi ska till Åstorp imorgon, ska dock bara hoppa en klass, en LA (100cm) blir det!
.
Bild från idag. ↓ Vi hörs senare!

here it goes

Här kommer bilderna + filmen från när hon var lös på ridbanan tidigare idag!
Ser ni att hon har börjat skifta lite åt det gula hållet? Hennes vackra sommarpäls är påväg! :D

bilder från dagens ridpass!

Idag var jag och min ponny inte riktigt på samma sida, haha! (;
Så istället för att hålla på och bråka för mycket så red jag en stund och släppte henne sen lös i paddocken så hon fick springa av sig lite! Här kommer ridbilderna, de från när hon är lös + en liten film kommer upp senare!

upp och hoppa!

Nej nu ska jag ta mig i kragen och göra något vettigt! Jag kan ju inte spendera hela livet i sängen med datorn i knät.. På med kläder och iväg till stallet! Ska rida en stund i paddocken, mamma följer med och fotar så ni får nya färska bilder när jag kommer hem. TTYL!

isistävling inplanerad!

Ófeigur Islandshästförenings Valborgskeppni den 30 april!
Kommer bli kanonkul! Ska rida lättklass ungdom på Ofeig från Vedbyboställe! Minns ni henne? Det var samma häst som jag tävlade i somras på Naggurs vägörenhetskeppni och kom 5:a. :D
.
Med till tävlingen har jag Frida och efter min klass så kommer vi att stå inne i ovalbanan och fotografera resterande klasser, kul! :D
Jag och Ofeig förra året! Det gick väl ganska bra med tanke på att jag endast red henne 2 dagar innan tävlingen, eller vad tycker ni?! ;D

flygbild av stallet!

Här ovan ser ni en flygbild av stallet där Spottis står! Jag har även markerat ut var saker och ting finns och tänkte ta och berätta lite kort om det för er.
.
  • I den blåa cirkeln har ni självaste stallet.
  • I de röda rutorna ser ni våra hagar (som vi för övrigt har ganska gott om, haha!), det är 5 hästar som tillsammans delar på dessa. De som används flitigast är främst hage nummer 1, därefter nummer 4 och 5. Nummer 2 och 3 används bara på vinterhalvåret då det tas hö där på sommaren.
  • I den söta lilla gröna rutan har ni mitt hus! nära och bra va? (;
  • Den gula linjen är vägen jag har till stallet, som för övrigt tar ca max fem min att gå.

    Är det något mer ni undrar så bara hojta till! :D

svar på kommentar!

Emelie om duktig ponny!:
Grattis till placeringen! Jätte fina bilder och jätte fin ponny du har! :D 
Jag älskar din kavaj! var har du köpt den? och vad är det för märke på den? den är ur snygg! :D
.
svar: Tack så mycket, tack och återigen tack! :D
Vilken tur att det inte bara är jag som gör det då. (; hihi! Jag har köpt den på HEP i Helsingborg och den är av märket Animo, modellen heter Larissa. :) Du kan även beställa den tex. på Charlies HÄR! Ja visst är den det! :D
.
Förresten! ni som inte har någon blogg får jättegärna lämna en mejladress så blir det lättare när jag ska svara på era kommentarer! ;D

hjälp oss

Nu ber jag er, världens goaste läsare om lite hjälp!
Skulle ni vilja vara så otroligt gulliga och klicka er in på DEN HÄR länken och gilla min bild?
.
Det tar ungefär en halv minut att gå in och klicka på gilla, det kan ni väl offra?!
Jag vet hur många läsare jag har och om alla skulle offra en halv minut och gå in och gilla bilden så skulle vi vinna med hästlängder! Så visa nu hur bra ni är och gå in och gilla!! :D

full rulle!

Idag har det rullat på som bara den och jag har inte ens startat datorn förens nu, haha!
För Spirits del så blev det en uteritt i förmiddags, pigg och glad som vanligt var hon. :)
.
Ursäkta men uppdateringen idag kommer att vara helt obefintlig.. jag väntar vänner och vi ska bara vara här hemma och chilla och ha det mysigt! så återigen förlåt, förlåt, FÖRLÅT för den dåliga uppdateringen!

Förbannad.

För någon vecka sedan så inträffade det en incident då en helikopter flög väldigt lågt över en hage, hästarna fick panik och skenade omkring i hagen, någon timme senare så var det ett dräktigt sto dom kastade sitt föl.
.
Idag när jag slängde ett öga ut genom fönstret på mitt rum så såg jag att hästarna var jätteoroliga och galopperade omkring i hagen, efter en stund kommer det en helikopter som flyger väldigt lågt och rakt över hagen. Hästarna blev ju såklart ännu mer stirriga och ett tag trodde jag att de skulle dra staketet till hagen! De lugnade ju ner sig efter ett tag men jag blir ändå så fruktansvärt arg att de inte ens kan gå ut och varna om det, med tanke på att det har hänt för inte så längesen och det slutade ju ganska så illa, då borde de väl ändå tänka ett steg längre tycker man..


helgens rundor


duktig ponny!

Hon var väldigt trött idag men orkade ändå ta sig genom hela banan.
Man märkte verkligen på henne att hon var trött i huvudet för hon var inte alls lika framme och hoppade inte lika bra som vanligt men vi klarade oss ändå igenom grunden utan några fel, tyvärr så föll sista hindret i omhoppningen.. Dock hade vi såpass snabb tid och där var inte många dubbelnollor så att vi blev 5:a ändå! :D roligt!!
.
film kommer upp imorgon, bjuder på några bilder sålänge! :)

RSS 2.0