♕ Top Notch Revolution ♕

Woupsie.... Titta vad som råkade följa med hem från Stockholm :D
Ännu ett träns från PS of Sweden, nya storfavoriten!
 
Världens snällaste ögon ♥

060915, Åsbo Ryttarförening

 

➪➪➪ NORGE!

Nu kära vänner sitter jag på bussen påväg till vårt kära grannland, och här stannar jag fram tills första veckan i januari! Hoppas ni hade en god jul förresten, det hade jag, med massa god mat och hela familjen/släkten samlad! Hästarna får lite mini-vila medan jag är borta, eller ja, Eddie, Théa har ju vilat hela tiden... Katja kommer förhoppningsvis ut någongång efter nyår och knäcker hästarna så de är redo för ett nytt spännande år av utmaningar! Théa ska även sättas igång då jag anser att hon nu är tillräckligt bra i benen för att börja arbeta igen, det är inte helt borta, det är det inte.. Men nu är det så ytterst ytterst lite kvar.
 
Nu ska jag klicka upp bloglovin' och börja läsa av lite inlägg, tror att jag har olästa inlägg ända bak till slutet av november! Har verkligen inte haft tid att sätta mig ner och läsa på senaste tiden.. Allt har verkligen gått i ett. Men i skrivande stund har jag inte så mycket att skylla på va.... ;) 
 
Här kommer ett gäng bilder från träningen i söndags, som för övrigt gick helt kanon!
Det sög dock i magen att rida halva passet utan stigbyglar.. ;) puuh, jobba jobba!
Kolla förresten vad som dök upp tidigare än planerat ↓ mina nya stövlar!! LOVE THEM!
 
 

✎..... Tränings & tävlings-dagbok

Nu har jag finally tagit tag i denna situationen och bestämt mig, jag kommer "sluta" blogga.. Inte sluta sluta dock utan ändra hela upplägget, jag har varken tid eller motivation just nu för att bedriva en blogg med regelbundna och välgenomtänkta inlägg.. Därför väljer jag att istället göra om hela sidan till en personlig tränings och tävlings-dagbok, mest för min egen skull för att kunna gå tillbaka och titta men även för de få stackarna som fortfarande hänger kvar här dag ut och dag in trots min obefintliga uppdatering!
 
Så om ni fortfarande känner att ni vill hänga med på denna resan, välkomna tillbaka!
Det kommer bjudas på träningsupplägg, tävlingsresultat, tonvis med bilder och filmer men även lite annat smått och gott när jag känner att jag har tid och lust för det! Jag ska börja med att föra in de senaste tävlingarna så jag har de på plats i rätt ordning och sen kör vi igång. Imorgon är årets sista träning imed jag åker till Norge den 27 december, men sen när jag kommer hem igen så är det hårdträning inför vårens tävlingssäsong som gäller! Så nu kör vi :)
 

❄ Julstök ❄

Det är andra advent, Julradio.se pumpar ut julfeeling på högsta volym ur högtalarna och jag går här hemma och småpular med städning och julpyntning, detta är nog bannemig den mysigaste perioden på hela året!! Känns äntligen också som att allting är påväg åt rätt håll igen, svampen på hästarna är nästan helt borta och ang. Théa's ben så vågar jag nästan säga att vi äntligen börjar se ett ljus i tunneln! Peppar peppar.... Jag hoppas iallafall innerligt att hon ska vara igångsättningsklar i början av nästa år. Vid denna tiden förra året, förra helgen för att vara mer exakt så gjorde hon sin sista start och kort därpå så bröt muggen/raspen ut med full kraft och hon blev därefter stående... Lilla Loppan, nu vill jag inget annat än att vi ska komma igång igen!


RSS 2.0