WANTIE

Men HUR snyggt var inte detta då?!
 
Dock får man hosta upp 939:- för denna skönhet och det är ganska saftigt för ett Hööks-träns kan jag tycka, får åka in och klämma och känna på det och se hur lädret är och därefter överväga. Jag hoppas dock att det känns mjukt och bra i kvalitén för Eddie hade varit döläcker i det!!

Ur Hööks vår-nyheter!

Åh lediga fredag ♥

Godmorgon hörrni! Kl är 13:23 och jag ligger fortfarande i sängen.. Jag har dock varit vaken i ett par timmar nu, men hur skönt är det inte att vara ledig en fredag då?! Det är min sista på läääänge tyvärr.. Igår var sista dagen på jobbet och på måndag börjar jag på det nya där jag ofta inte slutar innan 15:30-17:30 VARJE DAG! Bye Bye uteritter på vardagar </3 Hahah nejmen, inte för att jag varit så hajj på det överhuvudtaget då underlaget ute är stenhårt eller så har vi vädergudarna mot oss... Och när man har ridhus bokstavligt talat utanför stalldörren så blir man lite lat och bekväm. Men frammot våren/sommaren så kommer det vara lite surt! Men sen samtidigt är det ljusare längre och bättre väder (kan man ju hoppas...) så det ska nog kunna work out ändå!
 
Idag ska hästarna först ridas och sen kommer duktiga Annika från AnniKan Hästtjänst ut och kollar sadlarna, Eddie har "växt ur" dressyrsadeln, den har börjat bli för trång och klämma... SUCK ALLTSÅ!! Ska även kolla min hoppsadel som jag misstänker också börjar bli för liten, dock inte lika "illa" som dressyrsadeln, men det har väl med att de är olika uppbyggnada också kanske? Aja vad vet jag, vi får väl se.
 
Equipe & Ordo Equester, mina bebisar ♥

sjukis..

Dag två hemma från jobb och jag har spenderat nästan alla vakna timmar i stallet. Åkte i helgen på världens jävla feber och magont, passande när Phillip varit här... Har mestadels varit sängliggande men har masat mig upp i rent dåligt samvete och plågat migsjälv med diverse saker, bland annat stallet såklart, en tur på Väla och en biokväll! Känns så surt när han tar ledigt från jobb, betalar och åker buss i 6 h enkel resa och sen ligger jag bara i sängen och halvsoversover.. Hahah! Man kan ju såklart inte hjälpa när man blir sjuk men snacka om dåligt timeat. Känner mig lite bättre idag men stannar för säkerhets skull hemma en dag till från jobb för att ha chans att bli helt frisk och för att inte smitta någon.
 
Idag har Théa fått påslått en tappsko (ovanligt huh...), hon är helt värdelös på att behålla skorna på sig!! jag har varit ute hos Alex och hämtat mitt efterlängtade schabrak som Grant lämnade där under sin sverigetripp och sen har stallet fixats och båda ridits!
 

♥♥♥♥♥


2014, året som gått - oktober, november, december

Oktober månad kickade igång med ett sprudlande humör! Hästarna gick skitbra och jag hade en massa roliga saker på g. Eddie började släppa rejält i dressyrarbetet och Théa fortsatte att plocka hem avd. B rosetter! 2 år passerade sedan vi fick plocka bort min fina Lohrischa och denna månaden var det även ett år sedan Théa hade ryttare på sig för allra första gången. Testade även på att hoppträna för Svante Johansson och var supernöjd med både Théas insats och träningen i sig! 
 

Théa startade November månad med vila då hon skadade munnen i transporten påväg hem från tävlingarna i Helsingborg.. Eddie fick ÄNTLIGEN börja hoppa igen!! Jag hade världens längsta och plågsammaste 9,5 veckor ifrån min kärlek.... Vi tränade på som bara den i dressyren, han blev finare och finare och vi startade även vår allra första dressyrtävling med fina lovord från domarna. veckan efter bar det av igen och denna gången fick vi med oss en vinst hem tillsammans med knockout-laget!
 
December startade med att mitt hjärta behövde läggas in på kliniken över natten då han plötsligt började matvägra och inte drack någonting, så han fick stå på dropp och fick konstaterat magkatarr och fick därefter gå 4 veckor på GastroGard och bytt foder och har efter detta blivit en helt ny häst!! Jag och Phillip åkte ner (upp?! well, först upp sen ner igen..) till deras sommarstuga i Kragerø och hade några icke så somriga dagar i den norska skärgården med god mat, vin och filmmys nerbäddade i soffan med massa kuddar och filtar! Kom hem ett par dagar innan jul, firade tillsammans med familj och släkt och hade det urmysigt med god mat, fina presenter och fantastiskt sällskap! Det är sällan man verkligen är alla tillsammans som man är just över julen. Åkte ut och hjälpte stackars Josse som bröt handleden på julafton och red tills kroppen värkte och avslutade året tillbaka i Norge med min kärlek ♥
 
 

Tyst helg..

 
Godkväll hörrni! Fullproppad gårdag och likaså idag, sitter just nu i bilen påväg in till Helsingborg för att plocka upp my love som precis kommit med bussen från Oslo. Tänkte bara slänga iväg ett litet inlägg så ni förstår varför det troligtvis blir helt tyst här..
 
Brb, ska bara leva livet mellan blogginläggen!
 
Oldie!

Badum tssssss!

Men hallå, kolla in bloggens nya utséende då!
Grant har varit i farten och piffat upp lite här och jag tycker det blev superbra :D Vad säger ni hörrni?!
------- Ser ni även att Théa har fått en egen bild i sidomenyn? Inom kort kommer ni kunna läsa en fullständig presentation om henne! Ska även uppdatera de andra med lite nya bilder osv när jag får tid tänkte jag.
 
Idag har jag varit flitig, eller ja egentligen inte sådär värst jätteflitig om vi snackar stallfronten... Fick jobba över till halv 5 så mamma var snäll och mockade och fixade stallet så körde vi och plockade in och pussade på dem efter jobbet bara. Idag var Théas sista vilodag efter kiropraktiken och Eddie fick även han vila, både för att allt blev himla oplanerat när jag fick jobba över och för att jag gillar att hålla det någorlunda synkat så det är lättare att hålla koll. Istället så har jag plockat hem hela min stora gummikorg med benskydd, lindor och boots och verkligen grundrengjort alltihop! Alla lindorna + de fluffiga dressyrskydden ligger i skrivande stund i tvättmaskinen och jag har stått och skrubbat varenda liten vrå av 3 uppsättningar benskydd och 4 par boots! Så nu är de skinande rena och ligger på tork framför elementet i matrummet :)
 
Imorgon är det jobb till 13:30, därefter ska jag rida båda hästarna och sen bär det av till Väla för lite shopping! Får se om jag hittar något spännande eller kommer hem tomhänt :) Hoppas på det förstnämnda!

2014, året som gått - juli, augusti, september

Juli fick en lugn start, Eddie var fortfarande ordinerad skritt med liiite travinslag och Théa fick en välförtjänt lugn period efter alla nya intryck under förra månaden. FALSTERBO HORSE SHOW, say no more.. Shopping i mitt ♥! Jag och hästarna flyttade ut på Kvarnstena för kickass dressyrtrimm! Théa var inne i en trotsperiod och fick gå på hårdträning medan Eddie fick ju ta det lite lugnare med främst skrittarbete och travinslag. Vädret var helt brutalt varmt och vi varvade ridning med grillkvällar, utflykter och mysiga filmkvällar i boden! I slutet av månaden for jag till Norge en snabbis för att sen komma hem till att ha min moster med familj från Spanien på besök!
 
 
Augusti drog igång och det var bara till att masa sig tillbaka till jobbet efter "sommarlovet". Théa var fortfarande lite grinig i ridningen till och från och Eddies pass trappades upp mer och mer. Vi hade sadelutprovare ute och jag blev med dressyrsadel! Hästarna trimmades vidare för Annika och blev bara finare och finare. Eddie var inne på återbesök på kliniken och blev friskförklarad!! Dock med order om att hoppningen fick vänta i 2 månader till, men kunde i övrigt ridas fullt ut! Théa debuterade på den riktiga tävlingsbanan (inte p&j eller KM) och startade för första gången 100cm med ett nedslag som resultat!
 
← meine sadel!

 
September startade med kvällstävlingar på klostret där vi bjöd på en 8-fel och en felfri runda i 100cm! Eddie lekte dressyrhäst på heltid och jag tog en weekend i Norge där vi hängde nere i Phillips familjs sommarstuga, underbart väder, massa båtturer och tillochmed bad i havet! När jag kom hem skulle jag testa hoppa vår hovslagares islandshästar och drog en rejäl vurpa och hamnade under en av hästarna med benet vilket ledde till en stukning i fotleden och en rejält svullen fot som var totalt oduglig i en dryg vecka..
 

2014, året som gått - april, maj, juni

April var en relativt händelserik månad, Théa testade på att hoppa för första gången i hennes liv och Eddie startade sin livs första (& änsålänge enda...) hopptävling och fick rosett för en felfri runda i 90cm! Var med på blåbärshoppning med Loppan, mest för skojs skull och som en förberedelse inför kommande utmaningar! Även för att testa på att hoppa flera hinder i följd vilket var första gången för henne. Vi skuttade obekymrat runt 50 & 60 cm ;) Jag och Lisa bröt vårt samarbete och jag slutade rida Astrid av diverse olika anledningar, tiden räckte tyvärr inte riktigt till.. Är dock djupt tacksam för vår tid tillsammans som var otroligt lärorik! En av de mest speciella hästar jag någonsin suttit på, stenhård i huvudet men en riktig krigare och fighter med världens modigaste lejonhjärta! På KG-träningarna blev hon kallad "Svarta faran", men den allra bästa beskrivningen av henne är nog "en eldsprutande drake med mer åsikter än en ultraradikal feminist" - som Annika mitt i prick beskrev henne ;) Skåne fick fnatt och bjöd på 20+ och strålande sol, jag låg ute och solade och brände mig....
I APRIL!! Hallåååååå
Jag lämnade tonåren bakom mig och fyllde 20 år.
 
Théa hoppar för första gången ↑  ↓ Eddie's tävlingsdebut
 
Maj månad startade med att Eddie kändes lite halvkass och efter koll på kliniken så visade det sig att vi återigen var tillbaka på noll... Han hade troligtvis sparkat sig själv i hagen eller liknande och fått en skada på gaffelbandet. Jag själv åkte i samma veva på halsfluss och aftös stomatit vilket ledde till att jag mådde fruktansvärt dåligt, inte kunde äta överhuvudtaget och gick ner 7 kg på 1,5 vecka. Théa började fatta hur kul det är med hoppning och skuttade glatt över vad du än ställde framför henne, vattenmattor, grindar, plank, you name it!
 

Var ute på en 6,5 h mysig kanottur med mitt hjärta!
 
Juni var en minst sagt händelserik månad! Théas schema var helt fullproppat med roligheter och Eddie, ja han skrittade... Hoppningen började sitta på riktigt och vi debuterade på tävlingsbanan x2 inom loppet av bara några dagar! Klubbmästerskap i både hoppning och dressyr startade vi, 90 cm & LC:2. Senare även pay and jump där vi nollade båda 90cm rundorna! Firade även midsommar med min favoritperson i hela världen ♥
 

Slö söndag.

Hey you guys! Veckans sista dag har sniglat förbi och jag tog världens sovmorgon imorse, välbehövligt vill jag påstå! Efter att sen ha tryckt i mig lite frulle drog jag mig uppåt Petra som hade bett mig fota lite då de har haft heldagskurs, så där satt jag och kameran en stund och frös för att sen köra hem och hoppa i ridkläder och nu sitter jag i stallet och väntar på att Eddie ska käka färdigt sitt hö så vi kan rida! Ska ta fram lite bommar och grejer i ridhuset tänkte jag.


170115 - Lördag

Hej på er hörrni! Har precis gjort ett litet quickstop hemma för att proppa i mig lite mat innan jag far iväg till Josse för att rida lite hästar. Uppdateringen igår blev tyvärr utebliven efter att ha varit busy hela dagen och sen stannat en natt hos mormor och morfar i Ängelholm. Jag och Linnea bestämde oss för att sätta oss på en mysig restaurang och catcha up och äta god mat och där flöt snabbt ett par timmar iväg. Vi hade en supertrevlig kväll tillsammans och därefter knallade jag hem till m & m för att slippa sätta mig själv på bussen hem så sent på kvällen/natten!
 
Men igår var iallafall Katja ute och checkade Eddies skoning då han fortfarande måste skos på ett visst sätt, kollade sadlarna och gick loss round 2 på Théa! Så nu är alla hennes låsningar/spänningar borta och nu är det bara till att köra igång på riktigt! Eller mja, om hon kan se till att hålla reda på skorna vill säga... Igår kom hon in med en sko fram, en sko bak och 2 som var mystiskt försvunna......  Och hon propsade visst på att hon inte hade en bleeekaste aning om var de tagit vägen! Tur vi har hovis som granne, så hon kom och skodde om henne helt idag då det ändå var dags. Mupplopp, sluta springa av dig skorna din lilla fux-usling!!
Över till annat så har jag och Eddie idag premiärat utanför de fyra ridhusväggarna för första gången i år! Solen strålade, hästen var skitglad och vi flög fram i galopp över de långa slingrande grusvägarna, kan det bli bättre?!
 
Buslus ♥

Don't set yourself on fire to keep others warm

Blogg.se har strejkat hela dagen och tvärvägrat låta mig öppna "skriv inlägg"-sidan, när man för en gångs skull har både tid och motivation till att sätta sig ner och skriva så lämnar skiten VO?! Hallå liksom, dålig planering... Anledningen till att jag har haft så mycket tid är för att jag hela eftermiddagen har legat platt fall i sängen, förkyldningen har de senaste dagarna överraskat som ett knytnävsslag i ansiktet och jag känner mig hängig, har ont i huvudet och bihålorna och sover dåligt om nätterna... The perks of att jobba på dagis, baciller överallt ;) Hästarna fick därmed tyvärr vila idag också... Kände redan när jag satt i bilen påväg från jobbet till stallet att det var en bad idea.. Fixade istället boxarna, plockade in och pussade lite på trollungarna, gav dem mellis och rullade sedan hem och dök ner i sängen där jag fortfarande befinner mig. Tror att det är en kombo av att jag varit igång så jäkla mycket sedan jag kom hem från Norge efter nyår, att börja jobba på en förskola efter julledigheten är ju som att kliva in i en endaste stor bacillbubbla och du är nästan garanterad att dra på dig någon slags sjukdom! Och om helgerna har jag ridit runt 6 hästar om dagen och i veckorna så är det då jobbet och mina två som ska fixas och trimmas. Full jävla rulle med andra ord, tror jag får tagga ner lite så inte förkyldningen blir värre...
 
Arbetsintervjun igår gick för övrigt bra och idag ringde jag och tackade ja till mitt nya jobb som jag börjar på i februari!! Jag flyttar dock inte så långt, endast lite längre upp i samma byggnad som jag jobbar i nu ;) Jobbet jag tackade ja till är på fritidsavdelningen där jag fram till sommaren kommer jobba som fritidspedagog och projektledare! Ska bli superkul och spännande, framförallt utmanande. Men jag är taggad och tror att det kommer gå jättebra :) Januari ut jobbar jag dock kvar på förskolan som vanligt.
 
Fina Beata, sista hästen ut igår hos Josse! 

Carthéa EM

Presentation kommer....

2014, året som gått - januari, februari, mars

Startade januari med att fira in det nya året i Norge tillsammans med min kärlek ♥ Eddie hade precis kommit igång och börjat hoppträna lite smått på låg höjd och Astrid bodde i mitt stall och trimmades och tävlades för fullt! Vi hade ett tag rejält med snö för att vara Skåne och jag planerade och laddade för fullt inför GHS!
 
Astrid på tävling i Åstorp!
 
Februari kickades igång med en photoshoot i snön med hästarna, jag började träna dressyr för Annika vilket är något av det bästa jag har gjort i hela mitt liv i hästväg, utan överdrift! Eddie hoppade klubbtävling för första gången och Astrid seglade över hinder på 145 cm på KG-träningarna! Jag och Eddie blev på allahjärtansdag påkörda och var åter igen tillbaka i skadeträsket... Åkte på bootcamp på Kvarnstena och fick för första gången upp ögonen för dressyren på riktigt efter många timmar i dressyrsadel på superfina hästar!
 
 
Mars började med att jag och Gisela shoppade loss på GHS! Astrid debuterade avd. A och placerade sig i sin första start, spenderade mycket tid på Kvarnstena och jag och Astrid debuterade innanför de vita dressyrstaketen! Théa flyttade upp till ÅPK för igångsättning efter höstens inridning och A fortsatte tävlas i både hoppning och dressyr. Eddie hade en relativt kort rehabperiod och började här så smått komma tillbaka på banan och hoppa lite smått och jag tävlade Budda inne på islandshästens dag i Helsingborg där vi placerade oss som 4:a bland ca 40 andra ekipage!
 
Jobbade även en hel del under årets första månader och var allmänt slutkörd med allting som var på gång med 3 hästar, träningar, tävlingar, jobb och pojkvän på distans...
 

Horses, they break our hearts and heal broken ones.

Härstarna, härstarna, hästarna.. Mina små loppelusar, de känns verkligen bättre än någonsin för tillfället trots att de bara är under igångsättning! Well ja båda har ju haft sina moments såklart men vilken häst har inte det efter vintervila och under igångsättningen, överlag har det bara varit bra pass vilket känns som en lovande start på 2015! Jag ser otroligt mycket fram emot att komma igång och träna och sen så småningom tävla, sätta upp mål och jobba röven av mig för att uppnå dem!!
 
Hej på er förresten! Full rulle idag, precis som alla andra dagar.. Jag har hängt på det icke hästiga jobbet, fixat nytt Jojo-kort och ridit häst-uslingarna! Théa var supertrevlig idag och Eddie var, inte lika trevlig.. Han har känts SÅ fin de senaste dagarna! Tror det berodde på att han tyckte det var lite tufft idag, kondisträning är inte riktigt hans favorit om vi säger så.. ;) Tidigare i förmiddags var hovis ute och slog på nya skor på honom och igår blev Théa undressed for success efter en tur med klippmaskinen, så nu är båda hästarna redo för att kicka igång denna säsongen!
 
Imorgon får de dock en välförtjänt vilodag. Jag ska jobba ett par timmar, åka på arbetsintervju och sen köra ut till Josse och rida ett par hästar! Fullt ös med andra ord, kul! :) Vi hörs hörrni!
 
Favvisarna ♥

Goodmorning guys!

Söndag och helgen har verkligen gått i ett alltså! Torsdags var nog värst och sen dess har jag bara flutit med liksom.. Startade dagen med jobb vid halv 9 - vidare direkt till stallet för fix och ridning av båda - hem och packa/slänga i mig en slice pizza och sen vidare till Josse och fortsätta rida 3 st där, vi var färdiga i stallet ganska sent och skulle sen in och käka och greja och kom nog inte i säng fören runt halv 2 om jag minns rätt! Efter lite för få timmars sömn ringde klockan tidigt dagen efter och det var bara till att sätta igång och börja rida igen, alla hos Josse fick rört på sig och sen åkte jag tillbaka till mitt eget stall för fix och ridning där. Ni kan ju tro att jag var trött alltså, jag deckade i soffan kl 8 på kvällen! Livad fredagskväll.. ;)
 
Igår fick mina röra på sig vid lunch-tiden och därefter stack jag tillbaka ut till Josse igen, denna gången med Isabell som sällskap! Vi käkade gott, skrattade massvis och motionerade ett par hästar! Snacka om att välkomnandet tillbaka till ridsporten efter 10 dagars minisemester kom som ett knytnävsslag i facet, BOOM från att inte ha sett en häst på 10 dagar till att rida ca 6 hästar om dagen + stallarbete, jag kan säga att min kropp är trött hahah.. Men så är det ju med allt innan man vant sig, jag börjar iallafall hitta knapparna på de flesta hästarna nu och det är ju roligt! Idag kommer en ny d-ponny in också om jag fattat allt rätt så det är ju bara till att addera ännu en häst till listan, jesus Josse bli frisk snart innan du har ihjäl mig... ;)
 

Sista hästen för dagen!

Min absoluta favorit <3

 

Kärt återseende!

Rälsen är fixad och fortsatt snack om operation snurrar i mitt huvud.. "Det kommer vara värt det" hit och "du kan få problem i framtiden annars" dit, och det enda som ekar i mitt huvud är "du kanske får lite bulligare kinder och kommer troligtvis se mer bestämd ut pga att vi skjuter fram hela underkäken" WHAT? Jag behöver varken bulligare kinder eller se mer bestämd ut... "men det gör ingenting, vi kan slipa ner en bit av din haka så ser det mer proportionerligt ut!" Nej tack alltså.. Förändra hela mitt face, smärtan som kommer med det OCH inte få utföra någon som helst fysisk aktivitet på minst 2 månader efter operationen, mjaaaaa.. Jag hoppas innerligt att jag slipper!
 
The light in the tunnel idag var helt klart att äntligen få bli reunited med trollungarna!! Théa ser ut som en get, she's so fluffy i'm gonna diiiiie.. Hon beter sig som en duracellkanin på ecstasy och har överskottsenergi för en hel armé! Sen har vi ju också Mr.Grumpy himself.. Han däremot beter sig som en understimulerad barnunge och ska smaka och känna och klämma på ALLT som kommer i hans väg! Förvånansvärt nog så var han ganska glad och framåt att rida idag, han ska få en lugn och kravlös igångsättning för att bibehålla positiviteten och försöka förhindra att han går in i sin gråmulna bubbla där allt som innebär arbete är pest och pina.. 
 
Imorgon är det back to work och har därefter en jääävla massa hästar att rida! Mina ska motioneras och därefter kör jag ut till Josse och rider lite till, blir där över natten och fortsätter på nästan samma bana på fredag fast i omvänd ordning och ersätter mitt icke hästiga jobb med stallarbete. Ska bli skönt att andas häst, få skit under naglarna och mocka bajs efter 10 dagars semester i Norge där det närmsta en häst jag kom var bakgrundsbilden på mobilen.. ;) Vi hörs!
 
Mitt hjärta ♥

Tell the world i'm coming home!

Hey guys! Befinner mig på bussen med destination Skåne och har ca 1 h restid kvar innan bussen stannar i Helsingborg där mamma eller pappa är snäll och plockar upp mig så jag slipper sätta mig ytterligare 20 min på en annan buss för att komma hem, superskönt! Imorgon väntar tandläkaren på förmiddagen och därefter ska jag upp till mina bråkiga fyrbenta! Mamma har skickat filmer under tiden jag har varit borta som starkt tyder på att hästarna är måttligt trötta på vintervila nu ;) Ska bli så härligt att sätta igång dem och komma igång med träning och tävling igen! Min magkänsla säger att 2015 kommer att bli ett kanonår!!
 
Let's hålla tummarna att det stämmer.. ;)
Ska försöka knåpa ihop någon slags översikt över 2014 också som kommer komma upp i olika delar och olika inlägg, tycker det är så roligt att läsa en snabbversion/samanfattning av vad som hänt under årets gång! Tänkte gjort det på vägen upp till Norge egentligen men bussen var helt fullsmockad och jag föredrar att vara ifred när jag skriver så det blev tyvärr inget av det då...
 
Mysig lunch på T.G.I Friday's i Oslo med mitt hjärta innan hemfärd ♥ miss him already!

Before i left..

Innan jag stack till Norge så fick jag iallafall ut lite av ridabstinensen som smålurar nu när hästarna har haft vintervila, min stackars vän Josse for i backen och bröt handleden på julafton och ni kan ju själva räkna ut konsekvenserna av den kombon - en bruten handled och driva hästföretag.... No good!
 
Var ute och hjälpte henne med stallarna och ridningen så mycket jag kunde innan jag stack och ena dagen gick kameran på högvarv! Hästarna som fastnade var i bildordning:
Toscana - 3 åring under inridning (the guilty one till Josses fraktur)
Carambole - Trollboll, för tillfället konvalecent så enbart skritt och lite trav för hans del, men gladare för det får man leta efter!
 
Beata - 7årig dressyrhäst

2015, nu kommer jag!!

Hallå hörrni och happy new year!!
Min bloggning har tyvärr legat i botten länge nu, jag har massa idéer men jag har varken tid eller motivation till att fullföra that task... Just nu befinner jag mig åter igen i Norge och har firat in det nya året med min stora kärlek, vi hade en superkväll med middag tillsammans med några kompisar till Phillip och deras flickvänner och sen drog vi ut på krogen för att slå klackarna i taket, titta på fyrverkerier och fira in det nya året! Passar på att smita in här och skriva medans P är iväg och jobbar ett par timmar, and i promise you change! Bloggen håller på att få nytt utséende och när jag kommer hem väntar ett nytt (måttligt efterlängtat) schabrak som jag sedan länge gett upp hoppet om att ha i min ägo och hästarna ska sättas igång för säsongen, superkul!!
 
Hell no "hoppas 2015 blir ett bra år"... Allt blir vad man gör det till, 2015 HÄR KOMMER JAG!!
 
 Avslutade och började året på bästa sätt, med den jag älskar mest ♥

RSS 2.0