home sweet home! (stall sweet stall?)

Har precis parkerat min fortfarande lite brända rumpa i min egen soffa, i mitt eget hus, i mitt eget land, både lite tråkigt och skönt att vara hemma igen. Borta bra men hemma bäst som man säger! eller är det borta bra men stallet bäst? För det var nämligen första destination efter att ha ätit en stor portion svensk spagetti & köttfärssås och druckit några himelskt goda glas skånsk mjölk hos mormor & morfar! Tog ridkläderna jag hade med mig till Spanien och åkte direkt upp till stallet för att rida ett himla dåligt ridpass i paddocken på min prins, men det spelar ingen roll för jag var så glad att se honom igen ♥♥
 
Därefter styrde vi bilen mot mitt andra hem, ni vet det som inte innehåller boxar och stora, gnäggande djur utan riktiga sängar och elektroniska apparater såsom TV och (min egen) dator! Ingen var gladare än Texas när jag kom hem, blev bokstavligt talat attackerad av 50 kg överdrivet cpglad och dreglande hund.. Men han har sin lilla charm!
 
Nu har jag inget mer ovettigt att säga i detta totalt värdelösa inlägget, mer än att jag överlevde hemresan och ska sova som en prinsessa i min egen säng inatt. Peace out!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0