helgens outfits!

I helgen kommer ni få se mig och S i en outfit som ni aldrig har sett oss i innan (;
Imorgon kommer M och S att visa upp sig i outfiten ni ser nedan! Madde kommer ha brun tröja och Spottis kommer bära det gröna Lamicell schabraket!
 
 
På söndagen kommer jag i första klassen bära Isabellas röda Animokavaj! (vi har dealat lite så hon lånar min blåa och jag lånar hennes röda (; ) Spottis kommer kläs i ett marinblått Schockemöhle schabrak med vitt och rött kantband, det är ju ändå JULahoppningarna!
 
Och i sista klassen så kör vi på det vanliga och vår (enligt mig) absolut snyggaste outfit!
Min royalblå Animo kavaj och mitt svarta Anna Scarpati, mmmh!

inlämnade tävlingsstövlar..

Har skickat iväg mina fina älsklingar.. Dock inte på lagning (tack gode gud) utan jag har skickat dem till morfar som tydligen ska vara expert på att putsa skor! så de har varit där på "spa" och mamma ska köra in och hämta dem ikväll, ska bli spännande att se resultatet (; man kan ju alltid hoppas på att de ser nya ut! hehe.
 

M & S idag!

For iväg till ridhuset nu på kvällskvisten och tränade Madde och Spottis inför tävlingen på lördag, och det gick helt strålande bra! S var lugn och sansad och överhoppade sig inte alls lika mycket som hon gjorde på pay and jumpen utan hon hoppade efter den höjden hindret låg på och hoppade inte 110 fast hindret bara var 70 cm.. haha!
 
Spottis tog även madde över ett hinder som gav henne nytt personligt höjdrekord! 95 cm skuttade de lätt över! (: Dock lurade jag madde att det bara var 80 cm för att hon inte skulle börja fega, motvilligt trodde hon på mig och red emot hindret och hoppade det lätt som en plätt, när jag sen berättade att hindret låg på 95 cm (vilket motsvarar LB+5 för c-ponny) så tror jag hon höll på att spricka av lycka (; haha!
 
De är så fruktansvärt söta tillsammans! hade de fått lite tid tillsammans så hade de blivit farliga på tävlingsbanorna kan jag tala om. Önskar att jag hade en ruggigt fet plånbok! då hade jag behållt S och så skulle madde fått ta över henne och tävlat och tränat henne, utan tvekan!
 
 

Prickrumpa <3


storstädning & klippning

Har under dagen plågat mig själv med att hjälpa mamma och mormor att storstäda huset och än är vi inte färdiga på långa vägar... Vi rensar ut varenda skåp och skrubbar och torkar och svabbar och rensar och allt vad städning innebär i varenda liten vrå av huset, var tvungen att ta mig en liten paus och då passade jag på att sätta mig här och skriva några rader till er!
 
Senare ikväll ska lilla fröken gråbrunvitgulsvart bli helt grå (förhoppningsvis), hon har blivit så lurvig igen och när hennes päls har växt ut efter att hon redan är klippt innan så får hon så fruktansvärt ful färg... Håll tummarna för att hon blir som på bilden nedan!
 
Nu ska jag återgå till städandet, vi hörs senare! om jag överlever....
 

one week left

Idag är det exakt en vecka, 7 ynka dagar kvar till mitt livs sista ponnystart.
Känner hur ångesten börjar krypa sig fram sakta men säkert, ååh... ♥
 

svar på läsarfråga

Fick en anonym fråga under gårdagen som jag tänkte att jag lika bra kan ge ett offentligt svar på då jag tror att det är fler som är lite nyfikna kring detta ämnet.
 
"Har du börjat provrida några hästar efter Bambi? Kan du inte skriva om det då? Eller kanske vilka du skulle vilja provrida. Gillar verkligen att följa din blogg (: "
 
svar: Nej det har jag faktiskt inte gjort. Men när jag gör det så tänker jag såklart underrätta er om detta! Jag tänker inte gå ut med information om hästarna av ren respekt till ägarna men ni kommer få veta när det är dags att åka ut och prova (: Varför jag inte har åkt ut och provat någon ny häst än är av den enkla anledningen att jag inte har hittat någon som jag direkt har fastnat för. Dock tror jag att jag måste sluta vara så fruktansvärt kräsen och åka ut och prova hästar ändå, även om de kanske är mörkbruna.. haha! Måste sluta titta så mycket på utséendet och börja titta mer på kapaciteten istället, man kan ju inte få allt här i världen! Men vem vet, det kanske dyker upp en som har både och, jag håller iallafall ögonen öppna (;
Och tack så mycket!!

hejdå GPA.....

Igår sa jag hejdå till min kära GPA-hjälm som nu har flyttat till ett nytt hem.. Han hade tyvärr blivit snäppet för liten och satt liksom mest bara uppe på huvudet och glappade när jag
red = inte säkert! (och väldigt frustrerande)
 
Så den fick flytta till en ny ägare som den förhoppningsvis sitter bättre på! Jag kommer sakna den på varma, svettiga sommardagar men min plånbok välkomnar glatt pengarna som kom i inbyte! En vacker dag ska jag köpa en ny GPA, det har jag redan bestämt. För det är en underbart skön och snygg hjälm! Dock så ska det då vara en helt svart tone-in-tone som ska vara i RÄTT storlek så den sitter som den ska.
 
Buhu saknar dig redan!! </3

Gårdagens hoppträning

Jag satt på en minst sagt laddad ponny under gårdagens hoppträning, men jäklar vad hon hoppar! Kändes bra inför Julahoppningarna nästa helg, vår absolut sista start tillsammans och min allra sista ponnytävling...


Hemma tidigt

Åkte till skolan för endast en lektion på morgonen idag och satt sedan kvar och jobbade med vårt projektarbete fram tills lunchen, käkade och tog sen bussen hem. Nu sitter jag här och laddar upp inför kvällens hoppträning med S! Sista träningen för denna säsongen..
 
Igår var det även sista KG-träningen med Dolly för säsongen och hon gick faktiskt väldigt bra! Känns bra inför Julahoppningarna (: Guldstjärna till fröken fläck!
 

älskade måndag ♥

Till att börja med så vill jag bara beklaga mig lite, HERREGUD vad dåliga ni var på att kommentera på det förra inlägget, uruselt! Enda anledningen till att jag just nu bloggar är för er, för att ni ska ha något att läsa om och för att jag sa få respons på det jag skriver. Jag är inne i en sån period nu där jag känner att jag egentligen inte alls har tid att blogga men jag gör det ändå, för er skull. Då skulle jag uppskatta om den enda anledningen till att jag sitter här och knappar på tangentbordet kunde visa att ni vill att jag stannar kvar här och skriver genom och visa lite respons, för annars kan jag strunta i det helt istället..
 
Ursäkta mitt lilla klagomål med det är tyvärr så det ligger till. Nu till de roliga grejerna!
  1. Det är måndag = jag är LEDIG (ingen skola, mmmmh ♥)
  2. Solen skiner och det är kanonfint väder ute!
  3. Jag ska snart ge mig ut på en låååång mysig uteritt med S!
Vi hörs senare!

Spirit + ?

Gör som Carro gjorde häromveckan och ser vad ni har för åsikter inom detta ämne. Tyckte att det verkade roligt att se vem ni tror hade passat bra med Spottis! sååå:
 
Spirit + vem?
 
Vem tror ni hade passat tillsammans med min lilla prinsessa? Ös på med exempel, jag är nyfiken på vad ni tycker! Och för att hålla det inom en viss ram så håller vi det till relativt "kända" personer så det inte bara ropas ut namn hejvilt som jag inte har någon som helst aning om vem personen är.. Skriv gärna en liten motivering till varför ni tror att de hade passat tillsammans också!
 
Själv så tror jag att Spottis hade passat bra tillsammans med Maja Feuk, hon rider så otroligt lugnt och väl, hon är väldigt stadig i sin ridning och använder väldigt små hjälper. Har en känsla av att de hade passat tillsammans!
 

movietime

Här kommer filmen från M & S kanonrunda och avtrillning från gårdagen, enjoy!
 

en felfri runda och en avtrillning senare!

Dagens resultat på pay and jumpen var lite blandad kompott för Madde och Spottis del.
En kanonfin runda och en runda som inte slutade speciellt bra.. Haha!
 
I 70 cm var de helt klockrena! Dansade runt banan felfritt som ingenting. (:
I 80 cm så blev det lite komplikationer och det gick lite väl fort (samma bana båda rundorna, och när S kan banan så drar hon den i 390 km/h.. haha) så de missförstod varandra till 3:an och Spottis går av på tok för tidigt och det var inte Madde direkt med på så hon fick sig en flygtur!
 
Därefter drog S i full galopp genom kortsidan och upp på långsidan, galopperar rakt emot mig och stannar mitt framför mig och stoppar sitt huvud i min famn, gullehjärtat ♥ Det såg ut på henne precis som "mamma vad var det som precis hände?...", haha!
 
Madde fick iallafall inte ont någonstans men hon lär nog vara lite mörbultad imorgon. Efteråt gick de iallafall in och hoppade en runda till för att inte "blir rädd" och då gick det bra! (: Film kommer upp imorgon!
 

obefintlig uppdatering

Ursäkta mig för den obefintliga uppdateringen som pågår just nu, jag har inte haft någon som helst tid över för datorn då det har varit pluggpluggplugg som har gällt för hela slanten. Häromnatten fick jag endast 2,5 timmes sömn i kroppen för jag var tvungen att sitta vaken hela natten och skriva färdigt ett arbete.
 
Men från och med imorgon så LOVAR jag att ni ska få se förbättring, jag har skrapat ihop lite nya ideér till inlägg så att ni får lite ny rolig läsning här på bloggen. Imorgon ska även Madde hoppa S på klubbens pay and jump då hon ska tävla henne på Julahoppningarna den 1 December. Dock har hon inte hoppat henne sen i somras så hon behöver känna lite på henne igen, och det är därför hon ska hoppa imorgon. På Julahoppningarna ska de hoppa LD+5 och LC, hur gulligt? (; och imorgon ska de hoppa 70 & 80 cm, är ni sugna så kanske det kommer upp film!
 

film och resultat!

Min fina ponny var ännu en gång felfri genom hela tävlingsdagen!
I LB'n räckte tiden dock inte till någon placering utan vi blev två utanför. I LA'n därimot så gasade vi på rejält och det räckte till en andraplacering! Mitt fina hjärta, allt har verkligen börjat släppa nu. Tre tävlingar på rad, tre helger på rad, en tredjeplats, en vinst och en andraplats. Jag vet inte vad jag ska säga, hon är bäst min fina ponny!
 
Dock räddar hon mig rejält i den första kombinationen där vi kommer in helt fel. Men hon ordnar upp det med att klämma in ett extra galoppsprång och sen löste det sig mer eller mindre, haha!
 
 
Detta var vår näst sista tävling tillsammans.. mitt fina hjärta ♥

min ponny är fantastisk


uppe innan tuppen!

Godmorgon på er! Jag har precis vaknat och ska göra mig i ordning för att hoppa i de vita ridbyxorna och dra på den blå kavajen och dra mig uppåt stallet. Idag styr vi transporten mot Dagstorp, min näst sista tävling på Spottis och min näst sista ponnytävling i livet, det känns lite sisådär faktiskt..
 
Aja, nu kör vi!!
 

läkarbesök och KG-träning

Hej på er mina fina läsare som tittar in här trots att jag uppdaterar urkasst.. Ni är bäst! Jag har mått som en apa den senaste veckan och idag tog jag tummarna ur röven och gick till doktorn vilket resulterade i en vecka på penicillin.. Jag har ont, jag är trött, jag mår dåligt och jag har hoppträning både idag och imorgon, yeeeey! Har egentligen ingen som helst ork till detta men jag har ingen lust att gå och betala för träningar som jag inte genomför. Så jag får helt enkelt bita ihop och köra på så mycket jag orkar!
 
Nu ska jag iallafall byta om och dra mig till stallet och rida ut S en runda, hörs senare!
 

i'm alive!

Efter en bussresa upp på 10 timmar, en båt som gungade som ett as (och jag HATAR att åka båt, är livrädd..), drack konstant mellan kl 12:00-03:00, 15 timmar i sträck första dagen och efter att ha sovit till middag dagen efter så var det bara att göra vid sig, trycka i sig en macka och sen ner i baren och på det igen! Så det var fest från det att man vaknade på morgonen till att man la sig på kvällen. Egentligen så skulle vi kört på efterfest och dratt ut i Helsingborg när vi kom hem men bussresan hem slog ut alla och det var iprincip ingen som skulle ut utan alla låg och sov.. haha! Så istället drog vi raka vägen hem och jag kan säga att jag somnade rätt så gott i min egen säng efter en natt på en planka.. (sängen var stenhård och ca 70 cm bred, kunde inte ens ligga med böjda ben i den.. haha!).Men jag överlevde ändå!
Vi har iallafall haft ASROLIGT och jag skulle inte tveka en sekund på att göra om det!
 
Nu ska jag hoppa i lite (mycket, det är ju svinkallt ute..) kläder och dra mig upp till stallet!
Blog you later
 

Heeeeey Justin Bieber, hahahaha!

"stora sängen"

Multitasking! Cajsa duschar medan jag står på toaletten och borstar tänderna.
Anledningen till att jag står på den är att badrummet var såhär litet som ni ser på
bilden och när en duschade så blev hela golvet som ett badkar fyllt med vatten.. haha!

Stora toaletten på bussen som man inte borde få plats två st i, men vi lyckades! charmigt..
 
HOPP OCH HEJ!

RSS 2.0