quick update

Tänkte bara kika in och be om ursäkt för den sopiga uppdateringen! Släkten från Spanien är här och jag har varken tid eller lust att slösa bort dyrbar tid med familjen för att sitta och knappa på datorn. Vi hörs när vi hörs!
 
 

njuter i fulla drag!

Vädret är underbart, sällskapet är underbart och Norge är underbart! Samtidigt som jag längtar hem för att få träffa släktingarna som är på besök ifrån Spanien som jag ser max en gång om året på ett ungefär, så vill jag aldrig åka härifrån. Jag har mitt hjärta och allting här är bara helt amazing, det enda som saknas är mitt andra fyrbenta hjärta, då hade allting varit helt perfekt...
 
Vi tog en tripp upp på Kolsåstoppen igår, det var svettigt och tufft att ta sig upp men när vi väl var där, WOW!

Bästa Malin!

Kan man samarbeta med en bättre hästägare än Malin? Tror nog inte det va! Hon har alltid koll, är det något som fattas så fixar hon det, hon är med överallt och är mycket insatt i allt som rör hennes häst. Hon är även väldigt enkel och rolig att ha att göra med, vilket såklart är en stor fördel i såna här samarbeten!
 
Häromdagen kom hon hem med ett paket till mig från Falsterbo, ett par suuuupersnygga Animo-ridbyxor! Hon hade full koll på att mina förra älskade Animo i jeanstyg var sönder, bästa bästa Malin!!! Dessa kommer användas flitigt :) TACK!

Eddie, sista passet på Kvarnstena


Carthéa, sista passet


Temptation

Vackra lilla Totte!
 

Eddie på ängen

Muskelpaket! ↑

on da bus

Jo men tjena! Klockan ringde 05:00 imorse och jag är mer död än levande... Sitter i skrivande stund på bussen med runt 5 timmars restid kvar, thank god att det är riktigt sköna skinnsäten, eluttag, wifi osv. så man kan underhålla sig själv med annat än att glo ut genom fönstret och beskåda vårt avlånga land. Tänkte försöka slänga upp lite inlägg som kan publiceras under dagarna nu när jag är borta, dock blir det mestadels bilder från Kvarnstena, men det dör ni inte av va? ;) Tänkte även försöka sova lite så jag inte är helt gone i hjärnan när jag kommer fram. Kom hem vid strax efter 21:00 igår och då skulle det ätas, tvättas, packas, duschas och grejas, så ni kan ju gissa om jag är trött idag...
 

The last day

Sista dagen på Kvarnstena är kommen och uppdateringen de senaste dagarna har varit urusel, jag har varken haft tid eller ork att starta datorn tyvärr.. Men en massa bilder osv kommer, i promise! Har en lååång bussresa imorgon som jag kan sitta och mata ut inlägg på om motivationen tillåter. Det känns iallafall supertråkigt att behöva åka härifrån och jag kommer sakna alla människor, hästar, hundar och hela atmosfären som hänger över detta placet! Och ni kan ju tro att det kommer bli tomt att gå från detta, att andas häst 24 timmar om dygnet till att åka upp till Norge och inte få pussa på en endaste mule eller mocka en endaste bajs, hahah.. Aja, jag lär få en rejäl dos med häst ändå när jag kommer hem för då är mina spanska kusiner i sverige, och hon vill bara rida, rida, rida ;)
 
Nu ska jag ta tag i den sista packningen och dammsuga i boden innan jag ger mig ut i stallet och rider några sista pass innan hemfärd, har en jäkla massa att hinna med där hemma sen så hörs vi inte idag så hörs vi imorgon!
 
Skandium och Eddie igår! #allaälskarEddie

Busloppa

Théa är allt bra påhittig hon, under löshoppningen i förmiddags så hoppade hon över avspärrningarna två gånger och sprang rakt igenom den en gång hahah... Det är ju bara plastband så ingen skada skedd förutom att vi fick bygga upp allting igen! Knasiga lilla Loppan... hon fick iallafall ett par fina språng på slutet när hon fattade att det var hinderna som skulle hoppas och inte avspärrningen.. ;) Nu har hon förhoppningsvis sprungit av sig en del energi och är lite lugnare till ridpasset senare!
 

pizzabud

Godkväll på er! Ytterligare två pass är avklarade, det ena lite bättre än det andra... Totte var ett litet rumptroll idag och jag fick slita som ett djur, hur mysigt som helst i denna värmen.. -.- Han släppte iallafall och blev lite finare på slutet! Det sitter förmodligen i till imorgon håller vi tummarna för :) Red även ett pass på fina Amira! 
 
Nu sitter jag med en kebabpizza i högsta hugg som Alex precis var inne och lämnade, herregud vad gott det var att få mat i magen! Imorgon är det dags för löshoppning på förmiddagen, tänkte låta Théa hoppa litegrann faktiskt så kan hon få springa av sig lite energi till ridpasset senare på eftermiddagen! Tror det blir en bra plan. Nu ska jag återgå till mitt pizzaätande och sen sova, vi hörs!
 
 

Two horsies later - död

Shit alltså, idag är det VARMT! Ligger halvdöd inne i boden och häver i mig vatten efter två ridpass nu under dagen, är inne och tar en snabb paus och ska sätta igång och rida igen om en halvtimme eller något kanske. Änsåänge är det Théa och Eddie som har gått, Théa var lite av en pain in the ass idag så hon får gå dubbla pass och ska komma ut och jobba ikväll igen.. Eddie var därimot superfin i formen idag! Han har börjat komma fram till lodplanet mer nu och går mycket stadigare i ren allmänhet. Började galoppera honom lite smått idag också och gissa om han blev glad?! Först fattade han ingenting och drog istället ett rejät bocksprång, "för du ber ju faktiskt om något som jag vet att jag inte får göra, så vad är det du egentligen vill? Jag fattar inteeeeee" *BOCK*, hahah! När sen hissen gick ända upp och han fattade att han faktiskt fick så blev an SÅ glad! Lilla hjärtat ♥ åh han har sååå underbar galopp! Hade nästan glömt bort hur den kändes..
 
 

Changed plans, as usual!

Planerna tog en snabb vändning och hundfrisering, grillning och barbacka-ridning ploppade istället upp på schemat! Dendär filmen får vänta till en annan dag helt enkelt, nu är jag supertrött och sååå brutalt mätt... Jag är även så himla kluven de kommande dagarna, jag vet inte om jag vill att de ska gå superfort eller ultralångsamt.. Jag trivs så bra här och har så kul och vill ta vara på det så mycket jag kan, men samtidigt så kan jag inte låta bli att önska att tiden gick mycket fortare och att de närmsta dagarna bara ska flyga förbi! Anledningen är att jag idag bokat biljett för att åka upp till mitt hjärta i Norge, saknar han så mycket så det nästan gör ont! Jag saknar att somma bredvid honom i sängen med hans armar runt mig, få en puss i pannan och ett tyst "jag älskar dig", att få andas in hans doft och att bara få vara i hans närhet. Det ska bli så underbart att träffa honom igen!
 
Men jag ska njuta av tiden här och inte bara önska iväg den, för det gör jag inte egentligen. Men jag kan ju inte låta bli att längta lite extra till min pojkvän nu när vi inte setts på så länge!
 
Extreme dog makeover!
Stackars Noah tyckte jag och Alex var supertramsiga som borstade, klippte, drog och slet, schamponerade och sköjlde hej vilt, men snygg blev hon iallafall! Tror nog vi klippte bort halva hunden av bilderna att döma ;)

Det blev en slappetorsdag också

Hallå hörrni! Ännu en dag i lathetens tecken, ja om man bortser från allt stallarbete då såklart, det är så oslappt som det bara kan bli. Annika har inte mått bra idag och har varit sängliggande = inga dressyrträningar.. Såååå istället har det blivit en lugn dag som har bestått av lite det ena och lite det andra, dock inte speciellt mycket seriös ridning. Har varit ute med Regina idag igen, dock denna gången med häst! Fick låna Evert, en D-ponny Alex har hemma och rida med på så jag slapp springa idag igen, puuh det känns i benen idag kan jag säga! Kanske tur det inte blev någon direkt ridning ;)
 
Ska iallafall ta ut och motionera mina små troll nu, de ska få en liten vilodag från allt slit och bara skritta omkring och mysa och ta det lite lugnt! Därefter ska jag nog gå in och slå på en film eller något, det var ett tag sen. Jag är så trött om kvällarna här när jag kommer in så jag orkar ingenting utan somnar nästan direkt!
 
Mysiga lilla boden! Mitt sovplace här på Kvarnstena :)

Uteritt på g!




Kvarnstena crew & filmning á la Alex!

Alla här är ju bara för goa, som jag trivs!
  

Gissa vem som inte kommer kunna gå imorgon..

Idag har det varit en riktig slappeonsdag rent ridmässigt. Red båda mina på förmiddagen och sen har Annika vait iväg på annat håll och hållt träningar = ganska rejält med ledig tid! Hängde med Regina ut på en uteritt med Nicke istället, till fots, dumbest choice of today... Det hela ledde till att jag fick springa ca 7 km och gissa vem som är helt spagetti i benen efter det.. Det lär kännas imorgon har jag en känsla av!
 
Igår fick Théa sadla om till hoppsadeln och gymnastikhoppa litegrann, hon är så cool den hästen.. Tittar inte på något och bara gör det man ber henne om så gott hon kan, så skön inställning! Annika knäppte lite bilder under tiden vi skuttade runt ↓
 

Goooodmorgon!

Stallet färdigfixat och frukost i magen, check! √
Ska komma igång och rida lite hästar nu på förmiddagen innan Annika sticker iväg och ska hålla andra träningar, är heeelt slut sen gårdagen! Massa ridning och sen var jag med Alex i Skyrup och fotade när hon och Bliss hoppade, har börjat få ordning lite på de manuella inställningarna nu så det är kul att exprimentera lite och bilderna blir ju huuur mycket bättre som helst! Ska förresten slänga upp en massa bilder senare idag, men först är det ridning. Ni får ett litet smakprov sålänge!
 

Carthéa EM

 

Det skär i hjärtat..

http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=827546
 
Jag vet inte var jag ska bli av riktigt, när jag såg på facebook att Matilda och dem lagt ut S på annons så tryckte tårarna fram och jag blev helt tom... Mitt älskade lilla hjärta, hade jag haft eget stall hade jag köpt tillbaka henne utan att tveka en millisekund, min allra första ponny som kom att bli min bästa vän i 7 års tid, hon som jag krigade tillsammans med från att aldrig ha gått över en bom till att starta medelsvår hoppning och hon som jag kom att känna utan och innan och lita på till hundra procent. Alla våra minnen, från trimpass i paddocken till att galoppera barbacka ute i skogen med endbart grimma som huvudlag, min allra bästa gula lilla kompis.
 
Världens finaste guldponny. 
Hoppas att hon hamnar hos en ny vettig familj och kan fortsätta sprida lycka så som bara hon kan!

Neverending Glory

Gårdagens outfit bestod av ett grått Eskadron-schabrak med vitt och vinrött kantband och vinröda lindor,
+ en väldigt välmatchad rosa tröja till det hela ;) HAHAH! förhelvete malou... Hästen är snygg iallafall!
 

trött i bollen och öm i ryggen

Placerad i sängen efter en minst sagt blöt dag, regnet har öst ner oavbrutet precis hela dagen och jag har hål i mina ridskor.. bra kombo Kastman! Men det var bara till att välja, det eller crocs.. Vilken tur att mamma kom och räddade mig med mina gummistövlar så jag slipper gå omkring med blöta fötter hela dagen!
 
Idag har båda hästarna åter igen skött sig kanon! Eller ja, Eddie har skött sig kanon hela tiden och Théa har skött sig kanon efter lite skäll och några varv på linan.. Hon fick för sig att efter jag bara skrittat ca en minut gå helt bananas! Hon stegrade sig, kastade sig hejdlöst omkring, stack iväg i galopp, hoppade drygt en meter över bommarna som låg på marken i förbifarten och satsade mot väggen och vek sen av åt oförutsägbart håll.. Allt detta genomled jag utan stigbyglar, i dressyrsadel..... Hahah. Det hela slutade med att Théa dumpade av mig lite snyggt rakt in i sargen! Tur för henne att hon gick asbra därefter, annars hade hon kanske hamnat på grillen nu tidigare ikväll ;) Lilla busloppan!
 
Eddie är lite överambitiös när han skrittar över bommar... Haha! Fler bilder på båda kommer imorgon :)

kvällsupdate

Godkväll kära ni! Dag 1 avklarad utan konstigheter, Eddie är överlycklig för att slippa vara instängd bakom galler (här är öppna boxar, till skillnad från på åpk) och han och Unikum står och hänger in i varandras boxar och gosar med varandra. Jag har nog aldrig i hela mitt liv stött på en mer social och glad häst än Eddie gentemot andra hästar, det är ytterst ytterst sällan han har lagt öronen bakåt mot en annan häst, de kan tillochmed stå och skrika och fäkta med frambenen och han ser precis lika glad ut ändå! Han är för kär mitt hjärta ♥
 
Båda två har iallafall fått gå lite lugnt idag och båda var förvånansvärt lugna och fina! Guldtstjärnor delades ut hit och dit och alla var nöjda och glada. Nu på kvällskvisten har vi haft grillfest med supergod mat och försökt strukturera upp veckan, vi får se om vi får ihop det! Nu ska jag hoppa i säng så jag orkar gå upp och släppa ut hästarna imorgon, godnatt hörrni!
 

FHS SHOPPIIIIIING

Det var dövarmt, och svettigt, och trångt, och massa köer.. och alldeles underbart! Alltså Falsterbo, vilket ställe ♥ Tråkigt nog så fanns inte Animobrallorna kvar i min storlek någonstans och jag hittade inga andra som på något vis kunde konkurrera med dem... Var inne på ett par nya byxor i garderoben nu när vi åkt till Kvarnstena :( får väl stå ut med mina halvtrasiga som reserv iallafall. Inget CS schabrak fick följa med hem heller, jag stog och klämde och dreglade över det men sen lyckades mamma övertala mig att hålla lite i pengarna och istället köpa det när Eddie kommer igång och börjar tävla igen, för hur kul är det egenligen att köpa ett fint tävlingsschabrak och sen låta det hänga i sadelkammaren i flera månader? Njae... sen ligger ändå butiken som säljer det ca 20 min hemifrån mig så när det blir dags så finns det nära till hands. Något dressyrträns fick jag heller inte med, hittade inget för under 1500:- som föll mig i smaken tyvärr... får väl åka in och kika på Hööks någon dag, där har de ett som uppfyller alla kraven vet jag!
 
Det som därimot fick följa med hem från listan är nya ridstrumpor, en lädergrimma, dressyrskydd med fluff och en supersnygg HV Polo piké! Plockade även på mig lite bling (vem kan låta bli liksom?), ett pärlband med strasstenar som man trär runt doughnuten, perfekt då min aldrig blir på plats... Jag tävlar ju dressyr såååå ofta så jag kände att jag behövde en sån ;) Kunde heller inte hålla fingrarna i styr när jag fick se knoppbanden fulla med bling... Åh vad fint det kommer vara i Eddie's kolsvarta man! Om de fortfarande blingar lika mycket när han får lov att börja tävla igen vill säga... ;) hahah....... Allting gick sammanlagt på under 1000-lappen så jag är både chockad och nöjd! Det är minsann inte ofta man kommer undan så billigt när man är på hästmässa ;)
 

Installade och klara!

Nu har båda hästarna fått komma in i sina boxar och står lugnt och käkar hö och jag har bosatt mig nere i boden och sitter och käkar coco pops, hahah! De verkar iallafall trivas änsålänge så det blir nog bra detta :)
 
 

Idag flyttar jag!

Nejmen godmorgon hörrni, vet ni vad? Idag tar jag mitt pick och pack och flyttar åter igen ut på vackra Kvarnstena gård för iallafall en veckas tid framöver! Denna gången följer även båda hästarna med så det ska bli väldigt spännande. Théa har ju enbart bott hemma hela sitt liv och nu knappt 4 månader på anläggningen hos mig, och Eddie har ju bott i Tyskland tills han var 4 och sen kom han till mig, så han är heller inte speciellt världsvan om vi säger så! Är både sjukt excited men tycker samtidigt att det är lite nervöst för jag är så rädd att de ska bli alldeles för stirriga och flippa ute i hagarna eller kravla sig ur boxarna eller något i den stilen... Hahah! Vi får se hur det går helt enkelt, men det blir nog bra detta.
Självklart ska jag försöka hålla uppdateringen rullande som vanligt!
 
En liten sneakpeak på gårdagens shopping som kommer upp i ett inlägg senare idag! ↓
 
 

Här kommer de efterlängtade p&j rundorna:

 

Vilka bett använder jag?

Jag har tre bett som främst används på mina hästar, väldigt enkla och milda bett som båda två hästarna trivs superbra på. Det första är ett Stübben Golden Wings som är som ett vanligt tredelat fast den skyddar hästens mungipor så de inte kan bli knipta av ringarna, det har även lite samma effekt som ett fullcheek då vingarna är så vida, så tar du ett tygeltag så hjälper den till med att rama in och "putta" från utsidan. Väldigt bra på ostadiga unghästar!
 
Bett nr 2 är ett Sprenger Dynamic RS, ett anatomiskt bett som ligger jättefint i munnen på hästarna och som stimulerar saliveringen, båda mina har tyckt om detta väldigt mycket och även fler som har testat det har varit nöjda!

Sist men inte minst har vi ett vanligt tvådelat fullcheek, jag använde det mycket på Eddie i början när han var valpig och jag använder det fortfarande på Théa i hoppiningen just för att få den lilla extra inramningen och hjälpen när man ska svänga!

Théa's FHS shopping!

Här nedan har ni vad Malin kom hem med till Théa i förrgår! Ett suuupersnyggt Equiline schabrak och en marinblå Equiline luva, en JW grimma, ett supersnyggt pannband som tyvärr både var för kort och gick inte på tränset... & ett nytt Horseware regntäcke!
 

Godmorgon!

Hej på er guys! Guess vart jag är påväg?! FALSTERBO! Ååååh vad jag är taggad :D Sitter just nu i bilen påväg neråt i skåne, har fixat stallet under morgonen så vi slipper tänka på det under dagen ifall det tex.blir dåligt väder (stor risk., det är stekande sol ute..) så är det rent och finns friskt vatten åt dem inne, just in case liksom. 
 
Aja, jag har iallafall förberett lite tidsinställda som kommer upp under dagen, sen hörs vi imorgon med lite shopping-update och liknande!
 
Fina lilla knasiga Astrid, som jag kan sakna henne ibland. Det fanns så otroligt mycket power i den lilla hästen!

Falsterbo wanties

Falsterbo HorseShow är i full gång och jag jobbar febrilt med att tjata på mamma att hon ska bestämma sig för en dag att åka dit, JAG ÄR SHOPPINGSUGEN! Det blir inte bättre av att se bild efter bild publiceras på fejjan med utsikt från läktaren ut över hoppbanorna eller att läsa allas roliga shoppinginlägg... Malin, Théas ägare hade varit nere en sväng idag och shoppat ett täcke, en grimma och ett schabrak+luva till Théa, har fortfarande inte sett vad det är för något så det ska bli lite spännande att se vad hon fått med sig hem! På min egna shoppinglista står också ett nytt schabrak högt upp (ovanligt va?;)), tänkte dra en liten genomkörare nedan vad jag ska kika efter!
 
Cristina Sports schabrak, mmmh favoritmärket på schabrakfronten! äckligt snygga, superbra passform och man kan designa de precis som man vill ha de, perfekt! Ska även kika lite efter ett brunt dressyrschabrak.
 
Ett dressyrträns! märke spelar ingen större roll sålänge det är bra läder, rundsydda remmar och en tjock mjuk nosgrimma! Ungefär som på tränset nedan som jag snodde av en kompis till Théas dressyrdebut.
 
Nya ridbrallor! Nu när jag tänker efter så har jag 1,5 par fullt funderande, ej trasiga ridbyxor... hahah! Har mina brun/beiga från kinglsand som helt klart är favoriterna, thank god att det är de som är hela också! Ett par lite halvtrasiga, nästan svarta från Ullared som dock fortfarande går att använda och sen mina älskade jeansfärgade Animobyxor som det har gått hål i...... Är väldigt sugen på ett par marinblå byxor denna gången, ska hålla ögonen öppna om jag hittar några som faller mig i smaken! Tänkte klämma lite på Animos "nokey" om jag hittar dem, var sugen på ett par under GHS men budgeten höll tyvärr inte riktigt för det då....
 
Dressyrskydd med ludd, för de gånger när jag inte orkar/hinner linda benen men ändå inte vill rida med vanliga benskydd. + de är så mysiga! (nej ni behöver inte berätta hur de ser ut efter en användning....)
 
Sen har jag även lite andra grejer jag tänkt kika efter såsom nya ridskor då det har gått hål i mina nuvarande... En lädergrimma för transportturer (har inte fått tummarna ur röven att införskaffa en tidigare men nu efter den hemska händelsen som drabbade Carro och Chuck vågar jag inget annat... en sekund och sen kan olyckan vara framme) Nya pikétröjor, vill ha en brun och en marinblå! Och sist men inte minst (eller?). ridstrumpor. det kan man ALDRIG få för många av! De går åt som smör i solen , både på hållbarhets och försvinnande-fronten.

Cowboy Magic - mirakelmedlet

Är det bara jag eller är toviga svansar inte bland det värsta som finns? Jag avskyr det, det ser så smutsigt och tråkigt ovårdat ut och som om man inte tar sig tid att bry sig om sin häst, ska man rida så ska hästen vara ren, punkt slut. Nu är jag ett extremfall och borstar igenom mina hästars svansar flera gånger om dagen om jag får tillfälle till det, så dramatiska behöver vi ju inte vara.. Jag förstår klart om man har ett stall fullt med hästar att man inte hinner stå och finputsa om man ska hinna med allihopa men det ger ett så himla mycket bättre helhetsintryck om hästen har en glansig och välborstad svans!
 
Så ett litet snabbtips till er som inte alltid hinner borsta svansarna på era kusar var och varannan dag eller för er som bara helt enkelt är lika petnoga som mig ;) Testa Cowboy Magic's produkter! Herrejesus jag vet inte hur jag har klarat mig utan det tidigare nu när man börjat! Jag använder mig av deras "super bodyshine" och "detangler & shine", glanssprayet luktar helt himelskt gott och reder ut väldigt bra och ger ett glansigt resultat, men favoriten är nog ändå den lilla vita tuben! "Detangler & shine" är en silikon-gel med silkesprotein som man masserar in i svansen, du lägger en klick med ungefär samma omkrets som en femkrona (beroende på hur mycket svans hästen har) i handflatan och drar sedan ut det och fördelar det med fingrarna i hela svansen, jag kan garantera er att ni inte kommer bli besvikna! Effekten sitter i i flera dagar och svansen är helt silkeslen och superenkel att borsta ut. För er med ston kan jag även säga att äckligt klibbiga brunst-svansar är ett minne blott!! Och det säger en del om hur magisk denna lilla vita tuben är...
 
Så för alla lata, stressade, petiga och äcklade svansborstare där ute, TRY IT! ni blir inte besvikna, promise.
Läs mer om deras produkter HÄR.
 

pannkakslunch i det goa vädret!




300 och sen tog det stopp..

Ner till 300 olästa inlägg på bloglovin kom jag innan ögonen gick i kors och klockan var alldeles för mycket för att texten på skärmen inte skulle framstå som en arg myrstack.. En bit på vägen är det ju men jag har fortfarande en hel del att skumma igenom, man vill ju inte missa något spännande så får fortsätta ikväll efter jag gjort något åt mitt slagfält till rum.. Jag fattar inte hur svårt det kan vara att hålla ordning hahah?! Jag ÄLSKAR att ha det rent och städat men jag klarar aldrig av att hålla det så tyvärr..
 
Aja, idag har Skåne bjudit på riktigt äckligt varmt och fuktigt väder och att fixa stallet idag har varit näst intill olidligt.. Tack och lov så kom det svala vindar då och då när jag var nere i paddocken och röjde som gjorde att det faktiskt gick att rida! Théa fick strosa runt i dressyrsadeln och öva rakriktning och övergångar medan Eddie fick träna skänkelvikningar och bakdelsvändningar, det är undefär så spännande det blir när man jobbar i skritt...Har börjat lägga in mer och mer trav under passen nu och han känns väldigt fin och fräsch så det är skönt, tror det är bra att han rör sig så mycket i hagen också som han gör så att han hela tiden får stärka upp benet! Nu ska jag ta tag i mitt rum (tror det är den mest skrivna meningen i denna bloggen utöver "Eddie är skadad igen", hahah!) och sen försöka ta mig upp till Amanda och föra över filmerna på Théa, det är på tiden va?
 
Eddie idag ↓

11 dagar senare....

Men hej på er! Det var ett par dagar sedan huh, jag har inte överhuvudtaget varit inne på datorn förutom när det var dags att titta på film om kvällarna. Phillip är ju somsagt färdigpluggad men har stannat kvar i en vecka extra och bott här så vi kunde få lite mer tid tillsammans utan att han behöver vara iväg och flyga om dagarna och plugga på kvällarna, och då har jag såklart inte velat sitta framför datorn och knappa utan njuta av varje stund tillsammans med mitt hjärta ♥ Idag har han åkt hem till Norge och jag håller redan på att sakna ihjäl mig... Vi får se när jag tar mig en trip till Oslo så jag får träffa honom igen, förhoppningsvis dröjer det inte allt för länge..
 
Men över till annat, vi överlevde detdär satans ridlägret och hästarna är i princip 100% återställda igen från förkyldningen, det händer att någon fortfarande kan hosta lite men inte värre än så. Hästarna fortsätter att lulla på, Eddie med sina skritturer med lite travinslag och Théa går lite på halvfart med roliga och enkla pass blandat med vilodagar, mer spännande än så är det inte riktigt... Eller ja idag var det ju lite spännande, världens jävla åskoväder drog in över anläggningen under tiden jag red Eddie i ridhuset, det regnade så mycket att det droppade genom taket på flera ställen och hela ridhuset skakade och lös upp när åskan drog igång! Och inte nog med det så var det pay and jump på anläggningen så när himlen öppnade sig slängde de upp portarna och skickade in hur många små ponnyekipage som helst in i ridhuset! Tacka gudarna för att Eddie är så snäll som han är, helt oberoende av vädret lunkade han omkring och var hur nöjd som helst över att ha fått lite sällskap!
 
Nu ska jag bläddra igenom 460 olästa inlägg på bloglovin och smida lite Falsterboplaner... Såg detta schabraket på RidersPassion's instagram och det är ju bara to die for!!!! Royalblå och guld från Cristina Sports, såååå snyggt!! Ska hålla ett litet öga öppet efter det när vi åker ner. Det vinröda var inte heller usch och fy, synd att man inte har något som skulle matcha till det bara... Meeeen det går ju alltid att lösa ;) Vi hörs!
 

RSS 2.0