Det här med att prioritera...

Godkväll på er! Klockan har precis passerat 22:30 och här sitter jag och knappar åt er när jag egentligen borde göra en jäkla massa annat... Hipp som happ åker jag till Norge imorgon då det är långhelg (röd dag fredag och måndag), min bag är till bredden fylld med stinkiga ridkläder och jag behöver panik-packa om då jag lämnar huset kl 07:30 imorgon och kommer inte tillbaka fören måndag... Jag har bytt till förmiddagstimmar imorgon då jag på eftermiddagen ska till tandläkaren och greja med rälsen, och väl i Helsingborg så känns det förbannat onödigt att åka hem för att sen åka tillbaka igen en kort stund senare så jag stannar helt enkelt där tills bussen går och får döda tid efter bästa förmåga.
 
Nu har jag alldeles för mycket att hinna med innan jag borde sova (vilket egentligen är typ, nu...) så vi hörs!
 
 

Tuesday & sista mars

Såååå mycket bilder och så lite tid... Jag ska försöka sätta mig ner och fixa bilder/filmer från träningen och tävlingen så fort jag kan, men just nu har det bara kommit massor i vägen... Idag har jag stängning på jobb så slutar sent, därefter är det stallet as usual. Men ska se var på skalan orken ligger när jag kommer hem, annars får ni hålla er lite till ;)
 
Vill ni hänga med lite bättre i svängarna så är instagram att rekommendera!
Under det fyndiga namnet maloukastman hittar ni mig..
 

Det går framåt!!

Wow, nu börjar allt slit ge lite resultat! Vi hörs mer senare ikväll, nu ska jag äta middag
tillsammans med familjen och mormor och morfar för att fira min bror som blir 19 imorgon!
 
 

Totalt värdelös...

Alltså jag och regelbunden bloggning går ju inte riktigt hand i hand... Dagen har verkligen gått i ett, vi hade morgonjour i stallet, räddade en igelkott som bosatt sig i gödselstacken från att bli gödningsmedel på en närliggande åker, åkte ut till Josse och kikade på hennes nya sockersöta lilla polle, red ett skitpass på min häst bara för det är så jävla roligt att ha kört självförtroendet i botten dagen innan tävling och därefter har jag putsat, packat och fixat inför imorgon!
 
Nu ska jag krypa till sängs och ladda för en natt med alldeles för lite sömn. Sommartid i all ära, men VARFÖR ställs den om när jag ska tävla dagen därpå?! Dålig planering hörrudu som nu bestämde detta...
 
 Söta lilla Centro!
Varför har inte alla ridhus sånthär ljusinsläpp och är lika fotovänliga?!

It's friday bitches!

Hela skolan har dansat fågeldansen i aulan på högsta volym, påskpysslat och pickat ägg. Kidsen vann, personalen torskade och jag misstänker starkt att någon fifflat med äggen... Därefter har resten av dagen bestått av godisätande och filmtittande, en mindre anstränande dag på jobbet helt enkelt!
 
Det hela följdes av att Eddie var så sprudlande glad på dagens uteritt att vi inte kunde galoppera utan att han bumpade runt som en duracellkanin på extacy med ryggen i snarlik ostbåge-form... Alltså what hahah? Aja, det är tur han är glad iallafall. Imorgon ska han ridas ett lättare lösgörande pass inför tävlingen på söndag!
 
Och btw, bilderna från träningen kommer upp imorgon istället.. Har inte haft tid att sätta mig med det idag tyvärr :( Men sålänge kan ni få ett litet smakprov! Visst är han väl läcker i det vinröda settet? :D
 

Underbara, älskade bus ♥

Bilder från gårdagen kommer upp ikväll!
 

Quick mellanlandning

Idag har regnet öst ned utanför fönsterna på jobb och jag var nästan (läs nästan...) lite lycklig över att behöva hoppa in och leka lärare hos de ökända 5orna istället för att stå ute och glo på rasterna i regnet... Alla gick iallafall levande ur striden och klassrummet är intakt, mission accomplished!
 
Nu ska jag ta min godispåse och rusa iväg, dressyrträning står på schemat och kameran är med!
 
 

Nytt från PS! (igen..)

Igår hann jag precis innan jag skulle hoppa på tåget rusa in på ICA och hämta ut gårdagens leverans från PS! En käkrem som man så illa är tvungen att ha på tävling, jag hoppas innerligt att den passar... Fick beställa hem strl cob då full var slut, och jag måste ju ha en till helgen! Så är den för liten så är jag screwed ;) Men eftersom Eddie ligger lite mittimellan cob och full så kan vi hoppas att den blir bra!
 
Åh jag kunde heller inte låta bli att klicka hem ännu ett pannband... Hehe. Ett liknande det jag redan har med stooora Swarovski-stenar! Fast såklart med deras click-it design så det går racerfort att byta och man slipper plocka isär tränset :) Dock har jag lite beslutsångest... Mitt gamla är ju egentligen snäppet snyggare eftersom det är mer droppformat har lackat läder runt stenarna *.* Men jag vill ha med click-it knapparna för att underlätta vid byte.... Får testa det idag och se hur det sitter på och bestämma därefter ;)
 
Isåfall är mitt gamla pannband till salu! Svart läder strl full (42cm), äkta Swarovski med lackat läder runt stenarna!
400:- + frakt, endast använt ett fåtal gånger så det är i toppskick!!
Ni kan se det på bilderna nedan tillsammans med det nya :)
 
 

Lättdistraherad

Gårdagen gick åt att städa och rensa lådor, världens evighetsjobb när det kommer till lådorna på mitt rum.. HUR kan man ha så jävla mycker saker?! Och det blir ju inte direkt bättre av att man fastnar i precis allt, "ooh waow kolla dettaaaa", " åh jag borde verkligen läsa igenom denhär användarmanualen för min gamla dator! Som iför sig är sönder och inte startar, but it still sounds like a good idea!", " OMG KOLLA EN SKOLKATALOG FRÅN 2007!!!"........... Ja men ni fattar va? Jag lyckades iallafall bli färdig efter mycket om och men och det var mycket att kasta kan jag lova... Next project, rensa garderoben ;)
 
Som ni kanske fattat av stycket ovan så blev dressyrträningen inställd, allting blev kaos i planeringen så Annika kunde tyvärr inte komma ut.. Ska försöka pricka in två träningar i veckan istället, det hade varit det allra bästa! Men funkar det inte så får en duga och vi får hårdtrimma själva fram tills helgen. Men fortsätter Eddie gå som han gjorde igår så ska det inte vara några problem, HERREGUD vad fin han var!! Så mjuk, lösgjord, elastisk och alltså aaah ♥ Ökningarna var nog dagens wow vill jag påstå, både i trav och galopp! Han har verkligen börjat hitta sin takt och schvung nu i traven och det är en så jäkla häftig känsla! Även galoppen börjar han bjuda på mer power i! Tror att uteritterna gör honom gott där jag kan sätta mer tryck i honom pga den naturliga framåtbjudningen, men även att "vägen aldrig tar slut". En travökning i ridhuset kan jag göra på en långsida/diagonal, sen måste jag samla upp igen inför svängen, ute på grusvägarna kan jag öva längre sträckor där powern kommer mer naturligt och jag kan utifrån det öva på samlingen i just den formen och tempot vilket jag tycker är svårt på de korta sträckorna i ridhuset..
 
Nu ska jag sluta pladdra då jag insåg att det blev ett aningens långt och ganska så meningslöst inlägg.. Någon bild orkar jag heller tyvärr inte leta fram åt er då ögonen börjar gå i kors på mig och kroppen skriker efter sömn! Och ja, detta är ett tidsinställt inlägg..

Lördagsmys!

Nästan alla inlägg på bloglovin är genomplöjda, hästarna är ridna och jag sitter bänkad i soffan framför the one and only, Harry Potter! Medans halvblodsprinsen rullar på högsta volym försöker jag desperat få tag i min kära tränare, vilket är lite av ett mission impossible.. Får hoppas att jag får tag i henne snarast så jag vet vilken tid det är träningsdags imorgon ;)
 
Tror att Théa kan vara med och träna lite lätt faktiskt, svullnaden var nästan helt borta idag och jag upptäckte en reva på insidan av benet strax ovanför kotan som mest troligt är boven i dramat.. Vi får se hur det ser ut imorgon! Skrittade iallafall henne barbacka i ca 30 min idag och passade samtidigt på att försöka nöta in de nya programen! Två nya inför nästa helg, plugga, plugga, plugga ;)
 

Lazy saturday mornin'

Godmorgon hörrni! Shit så välbehövligt med en ordentlig sovmorgon va, igår hade jag stängning på jobb (yaay en fredagkväll...) så allting blev så himla sent och hästarna fick en lugn dag med vila och bara mys och pyssel. Théa var lite svullen i ena frambenet så hon fick stå med Equi-n-ice under tiden hon fick tvättat muggen med hexocil, fy så glad att hon bara har ytterst lite i jämförelse med vad de faktiskt kan få, but it's still there liksom... Tvättat svansen och friserat öronen fick hon också, nu är det bara kvar att fixa kronränderna, och stubben i nacken och skägget på ganascherna ;) Men det tar vi med klippmaskinen.
 
Får se hur benet ser ut idag om hon är redo för lite lätt ridning, hon visade ingenting när vi sprang med henne igårkväll så hon har väl mest troligt bara trampat snett i hagen och svullnat upp litegrann utan att ha ont av det. Eddie ska dock ridas ordentligt, imorgon är det dressyrträning som gäller och nästa helg - tävling!
 
 

Behöver fler timmar per dygn...

Godkväll på er! Tiden räcker tyvärr inte riktigt till för allt jag vill hinna med här i livet, jobbet och ridningen tar det mesta av allt just nu faktiskt, både timmar och energi. Bloggen blir lidande, jag ligger flera avsnitt back på mina favorit-serier och jag har över 600 olästa inlägg på Bloglovin... Idag fick jag iallafall slutat kl 15 vilket ledde till att jag hann rida ut båda trollungarna i det underbara vädret! Gud så välbehövligt det var att komma utanför fyra väggar känner jag, det var precis vad jag behövde nu efter rent ut sagt skitpass de senaste dagarna.. Får hoppas vi har lyckats bryta mönstret då Skåne imorgon enligt vädersnubbarna ska bjuda på snöblandat regn... Då blir det back till ridhuset. För att boosta humöret lite ytterligare och tänka på annat så klickade jag nyss hem 2 nya saker från PS (hehe...) #addicted
 

På g hemåt igen!

Sitter i skrivande stund på bussen påväg hem från Norway! Alltid lika trist att lämna mitt hjärta men det dröjer förhoppningsvis inte allt för lång tid innan vi ses igen.. Har iallafall haft en supermysig helg nere i sommarstugan i Kragerø med fint väder, god mat och killen jag älskar allra mest <3 kan det bli bättre?

Visst är den Norska skärgården vacker?
Jag hade stått ut med denna utsiken från terassen varje dag, inga problem ;)

Har fått dille på PS!

Jag har verkligen totalt snöat in på Perfect Sit of Sweden's produkter! Och allt vände hipp som happ på en 5-öring. Jag gick från att titta snett deras påhitt till att bli nästintill helt besatt.... Hur går detdär till egentligen? Jag tror dock aldrig att jag har lagt någon större energi på att verkligen granska deras grejer, för det var när jag gjorde det som det vände. Tidigare har jag bara rynkat på näsan och tittat åt ett annat håll.
 
Hästarna har iallafall berättat för mig att de faktiskt vill ha vars en av deras urläckra grimmor! Théa vill ha deras vackra Fancy Pearl Revolution som är lite tjejigare med söta pärlor och Eddie vill ha den lite ballare Fancy Stud Revolution i brunt med guldiga klinkers ;) Ursmart att man vid ryktning kan koppla bort hela underdelen av grimman!
 
 
Och OM nu det nya tränset skulle ha någon magisk effekt på Eddie (har läst om många som får ett ärligare stöd i handen på sina hästar, så man kan ju alltid hoppas....) så har jag lite småtankar om att införskaffa ett "hoppträns", dvs. ett träns som inte har världens fetaste nosgrimma och gör att vi ser ut som värsta dressyrnördarna vid icke-dressyrarbete, framförallt vid hoppning! För ja, vi SKA komma igång med hoppningen också, i promise att jag inte har konverterat helt till the dark side ;)
Har fastnat för deras "Winning Round Revolution" ur nya kollektionen, SÅ fint!! Med klinkers på nosgrimma och pannband, Eddie hade varit urläcker i det :D
 
Shit vad jag låter bortskämd hahah... "OMG måste ha ett hopp och ett dressyrträns för över 2000:-/st"
Men believe me, det är inte jag som är bortskämd, det är Eddie ;) Jag betalar alla mina prylar med egentjänade pengar! Och han bara får och får och får.. Jäkla snorunge ;)
 
Men tror ni inte han hade varit snygg i det? :D

I'm on my way!


Ingen rast, ingen ro...

... och definitivt ingen tid över för att starta datorn! Det är ungefär hur de senaste dagarna har sett ut, fullt ös medvetslös, konstant och hela tiden..
 
Idag tar jag mitt pick och pack och flyr till Norge över helgen, I'll be back on monday. Beroende på hur internet-uppkopplingen är på bussen och hur trött alternativt produktiv min hjärna är vid den tidpunkten så kanske jag orkar skriva några tidsinställda inlägg åt er inför helgen, annars ser det tyvärr dåligt ut på den fronten då vi ska ner till sommarstugan i Kragerø och där är vi mest troligt internet-lösa...
 
Så antingen får ni update eller så kommer jag sitta fängslad i min bok hela vägen upp, vi får se.. Dessa två nya godbitar från Flynn och Läckberg damp förresten ner i brevlådan igår, har hört att de ska vara riktigt bra så ser fram emot att komma igång med dem! Dock ska jag bli färdig med "Obruten" först, är faktiskt ganska sugen på att se filmen också (Unbroken, går på bio nu?) men det får bli när boken är klar så der inte blir några spoilers ;)
 

Malin's GHS-shopping!

Malin kom även hem med en del godbitar från Göteborg förra helgen!

• Fårskinnsboots från Schockemöhle och dressyrskydd från Event!
•  Bettskivor från Acavallo!
Har lite nya bett som jag vill testa men är inte glad för bett utan fasta ringar..

• VÄLBEHÖVLIGT!! En supersnygg ny tävlingströja från Pikeur med blingknappar :D

•  Dösnyggt pannband från Kyro i silver och guld, kolla in som det glittrar!!!

Glory ♥


Paket #2 från PS på plats!!

Nu äntligen har den andra leveransen innehållandes produkter från PS of Sweden landat hos mig! Denna gången var det tränset som anlände :D Var rädd att det skulle bli lite blaffigt på Eddie då nosgrimman är ganska tjock men jag tyckte att han klädde bra i det! Fick dock tyvärr inte provat det ordentligt då klanten kom in utan ena framskon och ömmade lite när vi gick ut på grusplanen, så joggade bara honom en kort stund ute i paddocken i det underbara vädret! Hoppas Petra hinner slå på skon imorgon så jag kan rida ordentligt nu i veckan innan jag far till Norge på torsdag.
 
Men visst var han fin i tränset? :D Modellen heter Flying Change Revolution! Älskar att man kan plocka av hela snokremmen inkl. fästet så att det blir som en vanlig engelsk nosgrimma, vill gärna kunna göra det men tycker det är så fult när den lilla flärpen man sätter snokisen igenom är kvar... Jag hoppas att vi ska trivas bra i detta tränset, ska bli superkul att få prova det ordentligt!
 

Lördagens tävling!

Första tävlingen för säsongen och tredje tävlingen i livet, nu har vi kickat igång 2015!!
 
Dagens positiva:
• Han var oväntat lugn på framridningen
• Vi gjorde bra halter
• Han var urläcker i vår nya outfit ;)
• Han gick ut i hörnorna!!!!!
 
Dagens mindre positiva:
• Han blir otaktig och kort/snabb i steget när han blir nervös
• Vi har dåligt tryck i mellangaloppen
• Övergångarna.... främst galopp-trav, träna träna träna!!!
• Han står emot och släpper inte till i travökningarna
• Jag har mina händer i magen.. Korta tyglarna Kastman!!
• Tappar rakriktningen och spårar i vänster varv (går med rumpan innanför spåret) samt står emot innerskänkeln
 
 
Men hur skönt är det inte att efter allt lagt sig kunna sätta sig ner på kvällen och studera in i minsta detalj vad som var bra och vad som behövs tränas mer på?! Mannen/kvinnan som kom på filmkameran borde få något slags pris!! Det håller nog varenda ryttare med om ;)
 
Jag är faktiskt supernöjd med vår insats i lördags, ärligt talat så var jag inte ens säker på om vi skulle komma i närheten av hörnorna eller det pimpade domarbordet x'D Hästar har ju en tendens att vara "värre" på hemmaplan, kommer de till ett annat ställe så är ju allting nytt, men med en så drastisk förändring på hemmaplan är det många som kan reagera, för sådär brukar det ju fan inte se ut ;)
Poängen var som väntat inget att direkt rama in och hänga på väggen och skryta med, men domaren låg överlag väldigt lågt i sin bedömning. Vi skrapade ihop 58%, men mina klubbkompisar som normalt sett brukar rida på stadigt runt 68-70% låg mellan 61-65% trots bra ritter... Så ja, men det spelar ingen roll för just nu är vi bara ute efter att skaffa rutin, höga procent kommer senare ;)

Sprudlande vårväder!!

WOOOOOOW vilket väder Skåne har bjudit på idag!!! 14°c som varmast har vi haft med klarblå himmel och strålande solsken! Hästarna har myst i hagen utan sina halstäcken, hade gärna tagit av dem rubbet en stund mitt på dagen men det kvittar om det så är vindstilla överallt på hela jordklotet så blåser det ALLTID i Gråmanstorp ;) Så de fick dem behålla på. Men de såg iallafall ut att njuta rejält i det goa vädret!
 
Tyvärr har jag trots det fina vädret fått spendera mestadelen av dagen inomhus, känner mig fortfarande alldeles hängig och förkyldningen vill inte riktigt släppa.. Men grillen är igång för första gången i år och jag har bilder och annat fix som ska ordnas för att sen vara redo att publicera här, så jag har att roa mig med ändå!
 
- Men kolla dessa då, dagsfärsk bild direkt från trädgården! Det kryllar av dem överallt :D vårtecken deluxe!

Mitt och Eddie's motto.... ;)

 
 
 

Tävlings-prepp

Puh alltså ibland är det inte roligt med en mamma som är köksansvarig när det är dags för tävling.... Strax innan 23:00 landade vi innanför dörren här hemma efter att ha fixat och donat på anläggningen hela kvällen. All mat är förberedd och min häst har fått nybadade ben och svans och är utöver knopparna som fixas imorgon helt done! Även all utrustning är putsad och framhängd för att allt ska gå så smidigt som möjligt.
 
Tyvärr har inte mitt andra paket från PS dykt upp idag så jag har fått fjäska med Bella och lånat hennes träns för att slippa rida på Micklem.. Men aja, det dyker väl förhoppningsvis upp på måndag! Idag har vi varit iväg och köpt lite smågrejer som jag inte hittade/fanns i rätt storlek på mässan också som jag behöver till imorgon, bla. vita dressyrskydd, vita Roeckl-handskar och ett par nya Sprenger-sporrar då SvRF helt plötsligt bestämt sig för att mina förra med liggande trissa (dessa) inte är godkända att tävla med.... För övrigt så är de bland de snällaste sporrarna på marknaden så där vet jag inte riktigt vad dem tänkte med.. Lite tråkigt då Eddie gillar dem, men han fungerade helt ok när jag testade de nya idag med så det är nog ingen fara!
 

GHS-shopping!

 
Här ovan har ni skörden från GHS 2015!

• Antarés hjälm
• K9 "blackout" shampoo, balsam & nanospray (höjer intensiteten i hästens färg! Finns även för fux & skimmel)
• Världens smartaste läderputs! Smuts fäster inte och vatten bara riner rakt av. Ska filma och visa er någon dag!
• Universums bästa salva!! Läker sår på nolltid. Aloe Propolis Creme
• En brun fleece från Ariat
• En grå fleece från Spooks
• Doughnut-dekoration!
• Världens mysigaste jacka från HV Polo! Hittade den för halva priset :D
• Fluffiga tävlingsboots från BR!
• Ett graverat hjärta att hänga i grimman! Skall fotas "live" någon dag
 


Paket #1 från PS har anlänt!

Inuti låg deras urläckra "Go Indigo" pannband! HUR snyggt till mitt nya CS-schabrak?!
Åh jag hoppas innerligt att det andra paketet anländer imorgon så jag hinner få det innan tävlingen...
 
Silver, royalblå och marinblå swarovski-stenar!

Sprudlande onsdag!

Alltså såna dagar när allting bara klickar, I like those days! Idag har varit en sån dag, egentligen en helt vanlig onsdag bara. Men allting har liksom varit detdär lilla extra! Smågrejer de flesta visserligen, men oj vad det kan göra mycket! Som ett exempel kan vi ju dra imorse, bara att gå ner till bussen med solen strålandes i ansiktet och hörlurarna med musik utbytta mot fågelkvitter får väl vem som helst på bra humör?! Det är ju för sören snart vår hörrni!! Man kan känna det i den skånska luften :D
 
Att Eddie sen bjöd på ännu ett kickass ridpass gjorde ju inte dagen sämre! Det känns super att få såna här pass dagarna innan tävling. Théa var även hon superfin och vi är alla tre superladdade inför morgondagens dressyrträningar för Annika :D
 
 

Oups....

 

But in the end it's all that matters

Men det blev ju trots allt ett bra slut på denna dagen ändå!! Efter en ovanligt lång dag på jobb for jag med mina nya Duoderm i högsta hugg mot stallet i hopp om att kuna rida, och red gjorde jag! Duoderm är nästan som ett kingsize compeed-plåster, ni vet sånt som lägger sig över såret som en andra hud? Med ett par såna påklistrade på låren var jag fit for fight och kunde utan större problem genomföra ett ridpass, och ett jävla bra sådant!! Shit så fin han var idag, min lilla trollunge. Théa fick tyvärr vila, hon har lyckats få mugg trots att jag är supernoga med att alltid tvätta benen osv. när det är såhär lerigt ute, tror hon är extra känslig också med tanke på att hon har vita strumpor... Så hon var lite öm idag då såren spruckit upp, så jag valde att låta henne vila för att hon inte ska känna obehag i samband med ridning, istället fick hon bli omplåstrad och fick massa kli och pussar ♥
 
Har även ikväll kommit i kontakt med Spirits nya ägare, så det känns superskönt att kunna fortsätta hänga med och se hur min ponnyprinsessa har det! Lite tråkigt dock att inte längre ha henne så nära så man kan åka och kika på tävlingar osv.. Men får väl hoppas att de är flitiga på att filma och lägga upp bilder ;) Hon bor numera uppe i Varberg!
 
Summa kardemumma så har ovanstående faktorer vänt på mina senaste crappy-days (förutom Théas mugg då såklart...) Fina fina bus, han gör mig (nästan ;)) alltid på så bra humör!! ♥
 
 

Världens.Sämsta.Måndag....

Hej på er hörrni och utsäkta den uteblivna utlovade kvällsuppdateringen igår... Jag hade världens crappyday alltså. Avslutade jobbdagen med att råka spilla ut en kokhet kopp te i knät vilket ledde till att ridningen var ju bara att fetglömma... Är totalt bränd på ovansidan och har börjat få små blåsor på insidan av låren, hur bra att få det på den delen av kroppen som konstant är och rör sig och gnider mot sadeln?! Aj alltså... Får hoppas jag kan rida de kommande dagarna annars får jag stryka mig från tävlingen i helgen..
 
Min sadel är förresten tillbaka! Men allt är inte guld och gröna skogar för det, tror ni inte att hon har stoppat den FEL?! Alltså jag orkar inte... Sadelprovar-Annika var ute i söndags så vi har fått bygga upp en tillfällig lösning med en correctionpadd, så den är ju åtminstone användbar. Men vi ska tillbaka och skälla på sadelmakaren nästa vecka, så här får det fan inte gå till alltså...  Idag jobbar jag 9-17:30 och därefter stallfix, men jag hoppas vi hörs ikväll med gladare humör och lite roligare uppdatering!
 
Jag är typ lika happy som Théa när hon fick sitt fina Dyón-träns, hahah...
 

Trött och gnällig..

Det är måndag, det ösregnar, jag har ont precis överallt efter helgen (inkl. plånboken...) och jag är dessutom astrött efter att inte ha kunnat sova ordentligt inatt.. VILKEN UNDERBAR COMBO! 

Hej världen! Vilken bra dag detta känns som ;) Ska försöka ta mig igenom den utan att varken somna eller få ett utbrott, bara 4 timmar kvar på jobb och sen får jag åka ut och pussa på världens gosigaste mular <3 ska även försöka fixa ihop ett inlägg med shoppingen från GHS ikväll om jag orkar, det är ju givet! Älskar att få fota alla nya grejer och lägga upp här och tycker det är minst lika spännande och roligt att se vad ni har shoppat :D 

Blogg.se appen tvärvägrar ladda upp en bild åt mig så ni får tyvärr vara utan....

RSS 2.0