"världens skönaste säkerhetsväst"

Jag överdriver inte när jag säger att Tipperary-västen är den skönaste säkerhetsväst jag någonsin haft på mig. Fick låna Lizettes nu när hon var här nere förra veckan och allt jag säger är att jag ska ha en sån väst. Fysatan, det känns inte ens som att man har någon väst på sig! Den är så otroligt lätt och smidig att man tänker inte ens på att den är där.
 
Jag har ridit med både Racesafe och med Riders Company, tror det är de två västarna som är de populäraste och anses vara de bekvämaste, men jag kan lova er att ingen av dem är i klass med Tipperaryn! Den följer en i alla rörelser och är hur bekväm som helst!
 
Två halvkassa inzoomade bilder sen förra veckan, men ni ser ju hur den följer kroppens form! Och ignorera min helkassa handhållning (eller hållning överhuvudtaget!), jag jobbar på det....

lagom till påsk

Min gråa lilla ponny har äntligen börjat bli gul igen!! Såhär lagom till påsk och allt (;
Fick kommentaren "jasså du har skaffat dig en skäck?!" när jag var ute och red idag och mötte Petra, haha! Hon ser verkligen jätterolig ut nu när hon håller på att skrifta färg, stora gula fläckar på hela halsen har hon! Det är tur att det går fort när det väl sätter igång, så hon slipper se ut såhär länge till (;


high on life

Herregud vad livet rullar på just nu, har så mycket förändring på gång och en massa roliga saker att se fram emot! Känns som att allt hamnar på plats och jag är faktiskt glad för min situation just nu. Tidigare har jag kännt lite "hej-kom-och-hjälp-mig" och har haft världens ångest över vad jag ska göra med mitt liv efter studenten, men allting har släppt och jag känner inte längre panik över vad jag ska göra. Båda hästarna sköter sig kanon, Eddie gör bara framsteg hela tiden vilket såklart känns jätteroligt och gör en mer peppad på att fortsätta kämpa och Spottis är glad och positiv som vanligt och går bra nästan varje ridpass.
 
Det är 76 dagar kvar till studenten och därefter väntar en veckas studentresa till Ayia Napa, Cypern som en sista grej med gänget innan alla skiljs åt på olika håll, vissa flyttar, vissa börjar jobba, vissa börjar högskola osv. Kommer bli en helt underbar vecka med sol, bad och en massa festande för att fira av våra tre år tillsammans på gymnasiet. Därefter är jag hemma i drygt fyra veckor och sen är det dags att resa mot värmen igen! 10 dagar hos mina kusiner i Barcelona, Spanien är bokat. Storstadsliv, sol, bad och även stall! Min kusin som är 2 år yngre än mig har egen häst, ska bli spännande att se hur stallmiljön är i Spanien! Kommer hem i slutet av juli och därefter står en eventuell flytt på schemat, ingenting är spikat än men om detta blir av så kan jag garantera att jag, och även min lilla bebishäst, kommer lära oss så jäkla mycket på vägen och det kommer bli så fruktansvärt roligt!
 
Åh vad jag är taggad för sommaren 2013, detta kommer bli så satans bra!
 
bild i repris men jag kan inte sluta längta, 76 days until freedom!

lite bilder + film!

 

Min bjässehäst ser nästan liten ut brevid min långa mamma, haha!
Lite skillnad om man jämför med denna bilden.. hehe
 →  ←

hoppelihopp

Idag fick min lilla häst hoppa lite grann! Lizette var här och hjälpte till och idag fungerade det faktiskt riktigt bra jämfört med tidigare, fick många mycket bra tips som jag ska ta till mig och använda när vi tränar vidare, hoppa ofta och småhinder, rutin rutin rutin!
 
Imorgon dyker det upp en liten filmsnutt från idag, så håll utkik!
 

HÖÖKS - vinn din drömoutfit

Igårkväll satt jag och bläddrade runt på datorn och kom över Hööks tävling där man kan vinna ett presentkort på 3000:- hos dem, jag hade tid över och satte mig och funderade ut en snygg outfit. Tycker att marinblått och brunt är så fruktansvärt snyggt tillsammans och föreställ er att komma in på tävlingsbanan i denna outfiten + en brun hjälm, mums!
 
Så ni får gärna hjälpa mig genom att rösta på min outfit och det gör ni HÄÄÄÄÄR!
 

full rulle idag

Hej på er!
Har äntligen fått tummarna ur röven och lagt upp bloppisen ett x-antal dagar senare än vad jag lovat, men bättre sent än aldrig! eller hur? Det kommer troligtvis tillkomma lite grejer inom en snar framtid, lägger upp dem när det är dags. Eddie gick dressyrträning i förmiddags och skötte sig superfint! Tränade vidare på skänkelvikningar, öppna/sluta och rakriktning och han kändes kanonfin. Spottis har jag precis skrittat ut en runda i det rent ut sagt underbara vädret med mamma och Texas som sällskap, supermysigt!
 
Nu ska jag byta ut ridstövlarna mot löparskorna och dra ut och springa en runda, man får passa på när vädret är såhär fint. Sol och vindstilla, jag har även hört rykten om att i påsk ska allting vända och vädret ska gå åt det varmare hållet igen!!  U N D E R B A R T
 

BLOPPIS

Är ni intresserade av något så släng iväg en kommentar i detta inlägget eller skicka ett mejl till [email protected], köparen betalar frakten. Sålänge grejerna inte är överstrukna finns de kvar.
 
HorseHead Läderchaps.
Svarta med röda sömmar, snygg passform! aldrig använda, lappar kvar. strl L
 
Nypris, 479:-
Mitt pris, 250:-
 
 
Gogue hjälptygel
Använd fåtal gånger, strl ponny.
 
Nypris, 269:-
Mitt pris, 100:- SÅLD
 
 
Henri de Rivel martingal med platta.
strl Full men tycker den är med som en Cob, passar d-ponny/liten storhäst.
Den var för stor för Spottis (c-ponny), satt bra på Lohrischa (liten häst) och är för liten till Eddie (stooor häst).. Supermjukt och fint läder!
 
Nypris, 400:-
Mitt pris, 200:- SÅLD
 
 
Mässingbett
Ett rakt med lösa ringar, ett tredelat med lösa ringar och ett tredelat med fasta ringar.
Alla är i strl 11,5
 
50:- /st
 
 
Claridge House magplatta
100 cm, resår i båda ändar.
Endast använd ett fåtal gånger då min ponny inte kan ha magplatta, inga repor i plattan.
Rester av lim finns på insidan av resåren där fårskinnsludd har varit fastlimmat (se tredje bilden), ingenting som påverkar funktionen eller utseendet vid användning då det är på insidan.
 
Nypris, mitt minne är svagt men tror den kostade runt 500:-
Mitt pris, 300:- SÅLD
 
 
Veredus Carbon Gel benskydd.
Fram och bakskydd, strl Small/Ponny.
Väl använda men i fint skick, inte mycket repiga.
Det har blivit två små hål i framskydden av Spottis sporrar men det är inget som påverkar funktionen eller utseendet eftersom det är på insidan. (se sista bilden)
 
Nypris, 2 550:-
Mitt pris, 1000:- SÅLDA
 

Hej min tråkiga lilla blogg

Wow, motivation - noll, ork - noll, tid - noll. Är faktiskt ganska så trött på bloggen just nu och kommer härmed låta den gå lite på halvfart tills vidare, känner att jag inte orkar ha pressen på mig att leverera ett antal läsvärda inlägg per dag i nuläget och då har det istället blivit att jag inte bloggar alls.. Men nu tänker jag bara uppdatera när jag känner att jag har viljan och tiden till att blogga, det kanske blir varje dag. det kanske blir varannan eller kanske var tredje, fjärde blablabla.. Jag vet inte. Det kommer variera beroende på hur mycket motivation jag har för tillfället helt enkelt.
 
Idag har jag iallafall ridit båda mina fina fyrbenta djur och båda två skötte sig helt exemplariskt! Spottis fick gå en långrunda på 1,5 - 2 timmar, ruskigt mysigt var det! Mycket skritt men även trav och galopp och hon var lugn och avslappnad hela rundan. Eddiepeddie gick ett pass i ridhuset och wow vad fin han var! Han blir bara stadigare och starkare i dressyren för varje dag som går känns det som och det mesta rullar på framåt.
 
Nu ska jag, mamma och min bror käka pressad potatis, lax och sås och sen ska jag och mamma bara sitta hemma och ha myskväll och titta ikapp serier och käka godis! Fiiiiint.

Kvalitetstid

Är ute på en långrunda med prinsessan i det mysiga vädret!


damn it.. haha!

FÖRLÅÅÅÅT! Dålig update och jag måste skjuta på bloppisen, igen.
Imorgon, i promise!
 
 

dör pluggdöden

Flyttar på bloppisen till imorgon då jag har alldeles för mycket att göra för mitt eget bästa idag.. Har precis kommit hem från stallen efter att ha fixat allting där och käkade precis en färsk mango som "mellanmål" så jag slipper svälta innan kvällsmaten är färdig, ska sätta mig ner och plugga undan lite grejer nu och därefter ska jag lägga mig i sängen och glo film. Tror inte att jag hade klarat mig igenom detta om det inte vore hoppträning imorgon, tagga!
 
Vill ha sommar och fint väder NU!
Det är inte roligt att ha häst när det blåser storm, snöar och är svinkallt....

trött, frusen och hungrig

Usch och fy, trots detta skitväder så envisades ungarna om att vi skulle ha lektioner ändå, och fattig student utan helgjobb som man är så tar man alla chanser man får att tjäna pengar! Så det var bara att packa på sig en massa kläder och sen ställa sig ute i stormen och skrika för att göra sig hörd, haha! Båda mina hästar fick en vilodag idag.
 
Nu ska jag försöka återfå min värme, plugga lite och sen käka och sånt. Tror detta blir sista inlägget för idag, men håll era ögon öppna under morgondagen, då dyker det upp en liten bloppis här på bloggen!
 
Fina Rödis, saknar henne ♥

Hur gick det här till?

Jag, Malou Kastman, universums mest morgontrötta människa sitter just nu, i skrivande stund i skolan 2,5 timme tidigare än vad jag måste när jag hade kunnat ligga hemma och sova.. Varför? Jo, eftersom jag har legat hemma sjuk sen i tisdags och inte varit i skolan på resten av veckan så har jag inte haft några böcker hemma och självklart så har jag ju prov idag! Och i rättskunskap av alla ämnen.. Aja, hard work work! Nu dyker jag ner i böckerna, hörs sen.


le resultats

Här nedan kan ni se hur det blev med rosetterna, lite snett och vingt pga det är svårt att spänna snörena ordentligt men ska försöka fixa till det imorgon! Hängde bara upp placeringsrosetterna (de var de enda som fick plats.. haha!), har inte riktigt bestämt var jag ska göra av alla clearround rosetterna än.. Tror att jag lägger undan dem någonstans då de gör det hela betydligt mycket plottrigare då det är så mycket olika färger. Ska även ta tag i min fotovägg och beställa nya förstoringar och köpa ramar, fixa en hylla osv så mitt rum äntligen kan kallas för helt klart!
 
 

full rulle

Puuh, har hållt på hela förmiddagen med att städa mitt rum och rensa det sista av min garderob, det är ett jäkla slitjobb kan jag tala om! Fy, jag kan inte förstå hur snabbt det går att göra ett rum stökigt... Jag är iallafall expert på det!
 
Mina rosetter ska iallafall få flytta in på mitt rum igen, tycker mina väggar är så tråkiga... Var rädd i början för att det skulle bli för plottrigt med alla de färgerna till mitt vit/svart/lila tema på rummet men nu orkar jag inte bry mig längre.. haha! Det är för jobbigt att ha dem i hallen + att de sitter så så när jag får nya rosetter så har jag sjuka problem att få in dem.. dagens i-landsproblem! hehe.. Sen tycker jag det är roligare när man ser dem :D
 
Ni får se bild senare på resultatet!

Eddie

Taggad liten häst från hopp-passet igår! Det går sakta men säkert framåt. (: Hoppar fortfarande mestadels i trav för att stärka honom + att han inte är så stadig i galoppen än så det är svårare för honom att hoppa i galopp. Och nej, jag har inget schabrak.. haha! Glömde det hemma och har inga liggandes uppe i stallet, meeeen inte dör han väl av det! Oerhört fult bara..
 
Aja, ni är välkomna att kommentera! Alltid roligt att veta vad andra tycker (:
 

duktig kotte

Lilleman var duktig idag och rullade på fint i hoppningen! Är sinnessjukt trött så detta blir bara ett kort och totalt ointressant inlägg, film kommer dyka upp imorgon så håll utkik!
 

Godmorgon?!

Ojdå, jag råkade visst sova bort halva dagen.. Spenderade största delen av natten till att ligga i sängen och kolla serier så jag har väl egentligen bara migsjälv att skylla. Men äh, det är skönt att sova riktigt länge ibland!
 
Igår var det iallafall dags för ridning för Eddies del igen, hans 4 dagars skritt för hand är över och nu är det bara till att tuta och köra på som vanligt! Och jag kan tala om för er att han sprudlade av överskottsenergi och när jag körde honom på linan innan jag hoppade upp så galopperade han i 10 min av de 15 som han longerades, haha! Fick nog byta varv 4-5 gånger för att vi inte skulle bli helt yra i huvudet och vi hann bara komma över i det andra varvet innan han var uppe i galopp igen. Aja, det var lika bra att låta honom springa av sig.
 
Idag är det tänkt att han ska få rulla över lite småhinder i ridhuset, men först ska jag upp och rida prinsessan en runda!

Neverending Glory

Valack, f. 2008  
e. Fabriano - Wendehals
ca 170 cm i mankhöjd, Import Tyskland
 
Efter Lohrischas bortgång visste jag inte riktigt hur lång tid jag skulle behöva innan jag skaffade häst igen, visst kändes det tomt och jag ville ju faktiskt upp och börja på storhäst, men det kändes "elakt" att bara gå rätt ut och köpa första bästa häst direkt efter, precis som att hon inte betydde någonting utan jag ville bara ha en häst. Vi satt och bläddrade lite halvhjärtat på hästnet men hittade inget som direkt tilltalade mig, då helt plötsligt hörde Lizette av sig om att hon hade hittat en häst som hon trodde kunde passa mig! Hon skickade över lite bilder och filmer och jag var helt såld. Det stora problemet låg ju dock i att hästan stod i Tyskland och jag hade ingen möjlighet att få provrida honom, men efter mycket tänkande och studerande av filmer så bestämde vi oss för att köpa honom ändå, oprovad.
 
Glory kom till Sverige den 10 december 2012 och blev min och flyttade hem till mig 3 dagar senare, den 13 december. Han är en häst med MÄNGDER av personlighet och egenheter. Tyvärr har vår resa hittills inte varit helt fläckfri då vi drabbats av ofantliga mängder otur... Skadorna har avlöst varandra hit och dit och vår tävlingskarriär har därför aldrig fått någon riktig början, under våra snart 2 år tillsammans har vi hunnit med en tävlingsstart totalt. Men även om suget efter att få sitta i vita ridbyxor på min favoritrygg och ha allas blickar riktade på oss från läktaren är helt obeskrivligt så spelar det ingen roll, han är min allra bästa vän och jag älskar honom villkorslöst, han är perfekt, för mig. Och jag harvar mer än gärna enbart runt hemma i paddocken för alltid, så länge jag får göra det med honom.
 
Det var en chansning att köpa en oprovad häst, en chansning som visade sig vara mer rätt än vad jag vågat drömma om!
Han är i mina ögon världens absolut bästa, min stjärna ☆★☆★☆

man vill ju bara lägga sig ner och gråta...

Vi som äntligen haft barmark under en längre tid och allt hade äntligen börjat torka upp från lerbadet vi har haft i framförallt hagarna. Efter att snön smälte blev allting så otroligt blött och kladdigt men nu när snön varit borta och det har varit så fint väder så har allt torkat upp och marken hade blivit riktigt fin! MEN nu är eländet tillbaka och jag vill bara lägga mig ner och gråta... JAG VILL HA VÅR NU!
 
Färsk bild tagen för 5 min sen utanför ytterdörren, vädret är ju åtminstone fint...

UF Mässa

Idag befinner jag mig på UF Mässa i Helsingborg där vi ställer ut vårt företag och säljer våra produkter, det enda jag vet är att vi var på plats kl 8 imorse, men jag har mindre bra koll på när vi kommer hem.. Och med tanke på att jag igår deckade i sängen direkt när jag kom hem från skolan så har jag en känsla av att jag kommer göra exakt samma sak idag efter att ha stått upp i x antal timmar och fått så mycket nya intryck och träffat massa nya människor.
 
Så jag kan inte garantera er att uppdateringen kommer vara på topp idag, tyvärr...

Instagram - veckan som gått

  
  
 
maloukastman @ instagram

jag känner mig döende..

Ja, jag är sjuk och ja, det är jättesynd om mig!!
Jag är så förkyld att jag knappt kan sova om nätterna då jag vaknar stup i kvarten och har sjukt ont i bihålorna vilket leder till konstant huvudvärk.. Åååååh! Halsen är inte nådig heller kan jag tala om. Det är nästan tur att Eddie bara ska skrittas för hand de närmsta dagarna då jag knappt har någon ork till att ens lämna sängen.
 
Idag ska jag inte göra något annat än det jag verkligen måste göra, i hopp om att snart bli frisk!
 

4 377 dagar senare...

Oj, det var många dagar, haha!
Om jag ska klargöra rubriken för er så är det exakt 4 377 dagar, alltså 12 år sedan en viss gul liten ponny kom till världen! Hon har firats med en välförtjänt vilodag, en massa pussar och några extra morötter.
 
Tänk er, hela 12 år gammal har min lilla bebis blivit! Känns som det bara var igår hon var 5..
Tiden går minsann fort!
 

rosa är .... ja?

Rosa detaljer på schabrak, ett rosa spö eller ett par rosa sporrar som gör outfiten komplett kan väl tänkas vara snyggt, jag tycker det är snyggt! Diskret, stilrent och inte för mycket. Men var går gränsen egentligen?
 
Jag kan tala om var jag drar min gräns, och den går vid det ovan nämnda. Jag tycker att för mycket rosa är lite barnsligt på något sätt. Visst, det är supergulligt om ett litet b-ponnyekipage kommer in med rosa schabrak, rosa stigbyglar, rosa benskydd, rosa spö och rosa tröja, men de är också ursäktade, de är små barn och på något sätt tycker jag att det blir okej då. Men jag tycker inte att det hade varit snyggt om ett c, d-ponny eller hästekipage kommit in i samma outfit. Jag ska inte säga något, jag har själv tävlat i rosa tävlingsset en gång, rosa schabrak och rosa luva från Scapa, och det låg nära gränsen till för mycket..
 
 
Schabraket nedan som är av märket Anna Scarpati och kommer från Tophorse är dock farligt snyggt!! Diskret, stilrent och inte för mycket. Matcha detta med en svart kavaj och ett silvrigt swarovskipannband så hade det blivit döläckert! Kanske även kan sträcka mig till att ha ett par svart/rosa Soft Up stigbyglar till. DET hade varit en snygg outfit!
 
 
Och vad är då för mycket?
Något jag inte tycker är snyggt är den nya trenden med rosa tävlingskavajer.. 
Det är för mycket enligt mitt tycke....
 
Kavajen till vänster är från Tweed (?) och den till höger är från Starrider.
 
Även Kingsland har ju som nog ingen missat en rosa kavaj!
Till vänster ser ni en rosa kavaj från Deserata och till höger en från Animo.
 
 
Vad drar ni er gräns till "för mycket"?

4 dagars vila

Från och med idag och 3 dagar framåt ska Eddie vila/skrittas för hand på order av Katja! Anledningen till det var att hon knäckte honom i ryggen och bäckenet, ryggen pga att han var låst och bäckenet pga att han var lite sne. Positiva nyheter då det inte var något allvarligt utan superlätt att åtgärda!! Och efter Katja fifflat lite med sina magiska händer såg man redan skillnad på ryggen, den totalt ändrade form när hon var färdig liksom! Sjukt mysko och lite läskigt men det är helt galet så duktig hon är.
 
I övrigt tyckte hon att han var jättefin och mjuk i kroppen och hon kommer tillbaka om 2-4 veckor och ska kolla hur han ser ut då. Vi får väl se om det känns någon skillnad på honom om 3 dagar när jag får hoppa upp på hans rygg igen!
 
- Josse och Eddie för någon dag sedan i stallgången, han ville också spela Candy Crush Saga!

"eddie-posen"

Tror nog minsann att "stoppauppnäsanikameran" är min lilla hästs favoritpose, haha!


 

jag är inte död

 
Oups.. Jag tror visst att jag under de senaste dagarna glömt bort att jag faktiskt äger en blogg.
Det har inte funnits så mycket spännande att skriva om, båda hästarna har vilat nu i två dagar och jag har inte haft ork eller inspiration till att starta datorn och sätta mig och knappa ner inlägg. Imorgon bär det iallafall av till ridhuset med S på förmiddagen och därefter ska Eddie ridas, även han i ridhuset. Vid kl 4 kommer Katja och ska kolla igenom Eddie och se så allt ser bra ut och sen vet jag inte vad jag ska göra resten av dagen, det får vi helt enkelt se!

buseddie!


in da car

Sitter i skrivande stund i bilen med Spottis bak i släpet och destinationen är Ödåkra, provridning på G! De som var här i torsdags ska testa henne en gång till fast på hemmaplan. Det blir mycket hoppning nu för lillskruttan med träning igår, visning idag och troligtvis visningar i helgen, inte henne imot tror jag dock, hade hon fått välja hade hon hoppat varje dag i veckan!
 
Den ponnyn verkligen ÄLSKAR att hoppa!
 

Hopphopphopp

Puuh, nu ikväll har det varit full rulle med träning av båda hästarna. Madde var sjuk så jag fick träna min lilla prinsessa idag också och jäklar vad laddad hon var kan jag tala om! Eddie var också taggad idag som ni kan se på bilden nedan, men han skötte sig ändå bra tycker jag! Bushästen, hihi.


UNDERBART!

Jag blir så offantligt lycklig av vädret som vi har just nu, dag efter dag levereras det sol och plusgrader och just nu visar mätaren hela 10+ i skuggan! Tog precis hunden och gick upp till stallet, svettades nästan i bara tjocktröjor och min KL väst, så jag fick dumpa ena tröjan för att jag inte ska dö av värmeslag typ, haha. Alla hästarna stog och mös nere i hagen när vi gick förbi och 4 av 7 st låg och sov i solen, det såg så mysigt ut!
 
Så det är helt mockat och fixat uppe hos S nu och vi ska strax vidare till Glory och fixa allt hos honom. Det är så skönt att ha allt fixat inför träningarna ikväll så man slipper tänka på det då!
 

sen update

Puuh, nu befinner jag mig äntligen på hemmaplan igen efter att ha spenderat kvällen hos Johanna och filmat på vår reklamfilm till en svenskauppgift vi har i skolan. Har precis tryckt i mig en macka och ska strax lägga mig i sängen, sätta mobilen på "stör ej"-läge och invänta morgondagens sovmorgon och studiedag! Helt underbart skönt ska det bli! :D
 
Spottis fick sig en vilodag idag och Eddie gick ett lättare pass i paddocken, idag höll han sig faktiskt i skinnet och skötte sig helt utmärkt! Skönt att få göra annat än att harva runt i ridhuset för en gångs skull.. Imorgon är det hoppträning för båda hästarna som gäller, tagga!
 

100 DAGAR KVAR

Om 100 dagar smäller det, STUDENT 2013!!!


ridpass #2 och lektion

Har spenderat hela min eftermiddag i paddocken känns det som, haha! Red först ett kickass barbackapass med hacket på Spottis, jääääävlar vad bra hon gick!! Och det var helt underbart att rida i solen, det tog inte många minuter innan jackan åkte av. Därefter var det lektionsdags och småtjejerna fick till skräckblandad förtjusning hoppa för första gången! Så söta var dem när de travade över hela 40 cm, haha!
 
Fick samma känsla som jag hade under detta ridpasset, fina ponny!

Eddie, 4/3 2013

Idag satt jag på en minst sagt taggad häst, men oj så fin han var!
Linade honom i 10 min innan jag hoppade upp för att han skulle få springa av sig lite och sen fokuserade vi mycket på övergångar, lydnad och lösgjordhet och började även träna lite på skänkelvikningar vilket han faktiskt förstod ganska snabbt och gjorde väldigt bra ifrån sig, han är inte dum min lilla häst!
 
Mamma klickade lite bilder idag, tyvärr hade hon kameran på sportläget så bildkvalitén är inget att hänga i julgranen.. Meeeen man ser ju iallafall att det är vi!
 


Skulle ta en snygg pose-bild, fick inte vara med för Eddie....

time for some workout

Dressyrträning står på schemat!

mysig förmiddag i Tågarp!

Har spenderat hela förmiddagen på tävling med Josse och Bollen som leverarade två bra rundor i 100 och 105! Vädret har varit helt underbart skönt om man bortser från vinden som har varit lite kylig, men solen har varit framme hela tiden och värmt helt otroligt skönt! Sitter i soffan hemma hos Josse och tar det lite lugnt nu och ska hem och rida ut Spottis en lite längre runda i vårsolen strax! Lite senare frammot kvällen ska Eddie gå ett lugnt pass i ridhuset hade jag tänkt, men det får vänta tills dressyrtävlingarna är slut.
 
Vi hörs mer senare ikväll!
 

schockemöhle

Checka Eddies nya asballa höpåsar!!
LÄTT coolast i stallet (;
 

ändrade planer

Så bra blev det med min "ta det lugnt"-kväll, sitter i skrivande stund i bilen med
Fribergs påväg in till Helsingborg och ska kolla på ridgymnasiets vårshow!
 
Uppdaterar er med ikväll när vi är tillbaka hos Josse, hörs då!

helg fullproppad med tävling!

Förmiddagens sysselsättning har bestått av att ha varit uppe på klubben och haft morgonjouren och släppt ut alla hästarna, mockat och fixat i stallet hos Eddie och fotat Josse och Bollen när de debuterade på dressyrbanan! Nu ska jag upp till Spottis och fixa och rida och därefter vet jag inte riktigt vad som händer, ska med Josse till Tågarp imorgon på hopptävling och agera fotograf så ikväll ska jag bara ta det lugnt då det blir tidigt på söndag.
 
Busboll på tävlingen idag!

mupphäst

Idag var min polle spänd som en fiolsträng när jag red, mongo.. Så fort jag skulle börja trava så började han skjuta rygg och var ständigt på tårna, så det blev inte så mycket ridning idag utan mest ett tappert misslyckat försök att hålla honom lugn.. Kan tyvärr inte rida i helgen heller då det är dressyrtävlingar på klubben och anläggningen får inte användas av allmänheten... Kanske ska dra på de vita ridbyxorna och låtsas som att vi ska vara med och tävla så jag kan rida på framridningen?! haha!
 

Vårväder

Blir man inte lycklig när man vaknar upp efter att ha sovit ut ordentligt på en sovmorgon, går upp och rullar upp gardinerna och möts av strålande solsken genom fönstret?! Nu är jag påväg till stallet och ska rida Eddie en runda ute i paddocken och därefter är det två lektioner i skolan som står på schemat och sen ska jag hem och rida ut S en runda, känns som att detta kommer bli en fantastisk dag!


RSS 2.0