Badum tssssss!

Men hallå, kolla in bloggens nya utséende då!
Grant har varit i farten och piffat upp lite här och jag tycker det blev superbra :D Vad säger ni hörrni?!
------- Ser ni även att Théa har fått en egen bild i sidomenyn? Inom kort kommer ni kunna läsa en fullständig presentation om henne! Ska även uppdatera de andra med lite nya bilder osv när jag får tid tänkte jag.
 
Idag har jag varit flitig, eller ja egentligen inte sådär värst jätteflitig om vi snackar stallfronten... Fick jobba över till halv 5 så mamma var snäll och mockade och fixade stallet så körde vi och plockade in och pussade på dem efter jobbet bara. Idag var Théas sista vilodag efter kiropraktiken och Eddie fick även han vila, både för att allt blev himla oplanerat när jag fick jobba över och för att jag gillar att hålla det någorlunda synkat så det är lättare att hålla koll. Istället så har jag plockat hem hela min stora gummikorg med benskydd, lindor och boots och verkligen grundrengjort alltihop! Alla lindorna + de fluffiga dressyrskydden ligger i skrivande stund i tvättmaskinen och jag har stått och skrubbat varenda liten vrå av 3 uppsättningar benskydd och 4 par boots! Så nu är de skinande rena och ligger på tork framför elementet i matrummet :)
 
Imorgon är det jobb till 13:30, därefter ska jag rida båda hästarna och sen bär det av till Väla för lite shopping! Får se om jag hittar något spännande eller kommer hem tomhänt :) Hoppas på det förstnämnda!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0