Åh lediga fredag ♥

Godmorgon hörrni! Kl är 13:23 och jag ligger fortfarande i sängen.. Jag har dock varit vaken i ett par timmar nu, men hur skönt är det inte att vara ledig en fredag då?! Det är min sista på läääänge tyvärr.. Igår var sista dagen på jobbet och på måndag börjar jag på det nya där jag ofta inte slutar innan 15:30-17:30 VARJE DAG! Bye Bye uteritter på vardagar </3 Hahah nejmen, inte för att jag varit så hajj på det överhuvudtaget då underlaget ute är stenhårt eller så har vi vädergudarna mot oss... Och när man har ridhus bokstavligt talat utanför stalldörren så blir man lite lat och bekväm. Men frammot våren/sommaren så kommer det vara lite surt! Men sen samtidigt är det ljusare längre och bättre väder (kan man ju hoppas...) så det ska nog kunna work out ändå!
 
Idag ska hästarna först ridas och sen kommer duktiga Annika från AnniKan Hästtjänst ut och kollar sadlarna, Eddie har "växt ur" dressyrsadeln, den har börjat bli för trång och klämma... SUCK ALLTSÅ!! Ska även kolla min hoppsadel som jag misstänker också börjar bli för liten, dock inte lika "illa" som dressyrsadeln, men det har väl med att de är olika uppbyggnada också kanske? Aja vad vet jag, vi får väl se.
 
Equipe & Ordo Equester, mina bebisar ♥

Kommentarer
Postat av: olli och messi

Å vad jobbigt med sadeln... Alexander har hittills växt ur 5 st på drygt 1 år :o så himla drygt! sadlar till unga hästar som växer och ändrar muskler är så sjukt svårt alltså!

Svar: Superjobbigt... Men OJ! :O Ja det är det verkligen, lustigt nog så passade båda sadlarna bättre på Théa (5 år) än på Eddie som i år blir 7 :'D hahah! Men han är ju så stor och ändrar sig fortfarande väldigt mycket.
Malou Kastman

2015-01-30 @ 16:42:54
URL: http://otroligavandringen.blogspot.se
Postat av: JennyM

Sv: Tack så jättemycket :) Ja, den är superfin! Den är från Kingsland dressage, köpte den på Börjes faktiskt, på mässan i sthlm :)

2015-01-31 @ 12:18:48
URL: http://jmdressyr.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0