2014, året som gått - oktober, november, december

Oktober månad kickade igång med ett sprudlande humör! Hästarna gick skitbra och jag hade en massa roliga saker på g. Eddie började släppa rejält i dressyrarbetet och Théa fortsatte att plocka hem avd. B rosetter! 2 år passerade sedan vi fick plocka bort min fina Lohrischa och denna månaden var det även ett år sedan Théa hade ryttare på sig för allra första gången. Testade även på att hoppträna för Svante Johansson och var supernöjd med både Théas insats och träningen i sig! 
 

Théa startade November månad med vila då hon skadade munnen i transporten påväg hem från tävlingarna i Helsingborg.. Eddie fick ÄNTLIGEN börja hoppa igen!! Jag hade världens längsta och plågsammaste 9,5 veckor ifrån min kärlek.... Vi tränade på som bara den i dressyren, han blev finare och finare och vi startade även vår allra första dressyrtävling med fina lovord från domarna. veckan efter bar det av igen och denna gången fick vi med oss en vinst hem tillsammans med knockout-laget!
 
December startade med att mitt hjärta behövde läggas in på kliniken över natten då han plötsligt började matvägra och inte drack någonting, så han fick stå på dropp och fick konstaterat magkatarr och fick därefter gå 4 veckor på GastroGard och bytt foder och har efter detta blivit en helt ny häst!! Jag och Phillip åkte ner (upp?! well, först upp sen ner igen..) till deras sommarstuga i Kragerø och hade några icke så somriga dagar i den norska skärgården med god mat, vin och filmmys nerbäddade i soffan med massa kuddar och filtar! Kom hem ett par dagar innan jul, firade tillsammans med familj och släkt och hade det urmysigt med god mat, fina presenter och fantastiskt sällskap! Det är sällan man verkligen är alla tillsammans som man är just över julen. Åkte ut och hjälpte stackars Josse som bröt handleden på julafton och red tills kroppen värkte och avslutade året tillbaka i Norge med min kärlek ♥
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0