2014, året som gått - juli, augusti, september

Juli fick en lugn start, Eddie var fortfarande ordinerad skritt med liiite travinslag och Théa fick en välförtjänt lugn period efter alla nya intryck under förra månaden. FALSTERBO HORSE SHOW, say no more.. Shopping i mitt ♥! Jag och hästarna flyttade ut på Kvarnstena för kickass dressyrtrimm! Théa var inne i en trotsperiod och fick gå på hårdträning medan Eddie fick ju ta det lite lugnare med främst skrittarbete och travinslag. Vädret var helt brutalt varmt och vi varvade ridning med grillkvällar, utflykter och mysiga filmkvällar i boden! I slutet av månaden for jag till Norge en snabbis för att sen komma hem till att ha min moster med familj från Spanien på besök!
 
 
Augusti drog igång och det var bara till att masa sig tillbaka till jobbet efter "sommarlovet". Théa var fortfarande lite grinig i ridningen till och från och Eddies pass trappades upp mer och mer. Vi hade sadelutprovare ute och jag blev med dressyrsadel! Hästarna trimmades vidare för Annika och blev bara finare och finare. Eddie var inne på återbesök på kliniken och blev friskförklarad!! Dock med order om att hoppningen fick vänta i 2 månader till, men kunde i övrigt ridas fullt ut! Théa debuterade på den riktiga tävlingsbanan (inte p&j eller KM) och startade för första gången 100cm med ett nedslag som resultat!
 
← meine sadel!

 
September startade med kvällstävlingar på klostret där vi bjöd på en 8-fel och en felfri runda i 100cm! Eddie lekte dressyrhäst på heltid och jag tog en weekend i Norge där vi hängde nere i Phillips familjs sommarstuga, underbart väder, massa båtturer och tillochmed bad i havet! När jag kom hem skulle jag testa hoppa vår hovslagares islandshästar och drog en rejäl vurpa och hamnade under en av hästarna med benet vilket ledde till en stukning i fotleden och en rejält svullen fot som var totalt oduglig i en dryg vecka..
 

Kommentarer
Postat av: olli och messi

Vad fin bloggen blev med nya bilden!

Svar: Tack! :D
Malou Kastman

2015-01-19 @ 21:00:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0