❄ Julstök ❄

Det är andra advent, Julradio.se pumpar ut julfeeling på högsta volym ur högtalarna och jag går här hemma och småpular med städning och julpyntning, detta är nog bannemig den mysigaste perioden på hela året!! Känns äntligen också som att allting är påväg åt rätt håll igen, svampen på hästarna är nästan helt borta och ang. Théa's ben så vågar jag nästan säga att vi äntligen börjar se ett ljus i tunneln! Peppar peppar.... Jag hoppas iallafall innerligt att hon ska vara igångsättningsklar i början av nästa år. Vid denna tiden förra året, förra helgen för att vara mer exakt så gjorde hon sin sista start och kort därpå så bröt muggen/raspen ut med full kraft och hon blev därefter stående... Lilla Loppan, nu vill jag inget annat än att vi ska komma igång igen!


Kommentarer
Postat av: olli

Så fin runda ni gjorde och så cool hon verkar vara! ÄR grymt sugen på en trygg och cool häst haha, Herregud min kan knappt ta sig förbi en sten, han hade fått hjärtstopp därinne... ;) Håller tummarna att ni kommer igång snart :)

Svar: Tack :D Men det kan inte Théa heller egentligen hahah xD Men när hon kommer in på banan så är det full fokus och hon vet precis vad hon ska göra ;) Så det är skönt att hon vet när det är allvar iallafall hahah ;) Åh tack! Det behöver vi...
Malou Kastman

2015-12-06 @ 19:15:18
URL: http://otroligavandringen.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0