Klubbmästerskap DRESSYR

Tänkte att det var på tiden att skriva ett inlägg om Klubbmästerskapet vi hade förrförra helgen, har varken fått tummarna loss eller hittat motivationen till att faktiskt anstränga mig lite och lägga ner tid på inlägg den senaste tiden, men nu när jag sitter här, kl 23:34 i min säng så drabbades jag av plötslig skrivarlust, så varför inte utnyttja det liksom och göra ett tidsinställt.. Who cares om jag kommer vara skittrött på jobbet imorgon?? Vad gör det om 100 år..
 
I det stora hela så var väl inte resultaten något att hänga i julgranen direkt, motståndet var as known stentufft men det visste jag ju redan sen innan och såg istället det hela som ett bra tillfälle att träna på att tävla! Första klassen var en LB:1 och reds inne i stora ridhuset, Eddies favourite place on earth... ;) Det är något alltså men den hästen gillar inte att ridas inomhus. Han var lite spänd och tråkig och av någon anledning så fick vi inte till skrittdelen i något av programen, det som annars brukar vara hans paradnummer när han är spänd som en fiolsträng då det är enda tillfället han slappnar av och går som han brukar... Han var även lite dryg i galoppen och la in några hopplasteg där mitt i diagonalen... Knashäst! 58,39% blev vi tilldelade av en domare jag vet brukar döma lågt, inget katastrofalt men heller inget att hurra över alltså ;)
 
Sen hade vi ju debuten i LA:1 som gick ute i paddocken och det var som att sitta på en helt annan häst! Han var visserligen trött i både kropp och knopp efter första klassen men herregud så mycket bättre känsla vi fick utomhus!! Lite småmissar här och där och lite ostadig form pga tröttheten (då blir han lite av och på), sen var piloten lite virrig och gjorde en vägmiss som resulterade i -2 poäng, men vad gör det? Detta var ju inte OS, nej inte ens SM utan ett litet klubbmästerskap där visionen var att träna på att tävla, och det var precis vad vi gjorde! Så i andra klassen var matte nöjd, glad och stolt när vi lämnade banan och Eddie var mäkta nöjd med att bara gå raka vägen in i duschen och sen ut i hagen för att rulla sig och hänga med kompisarna! ;) 61,58% fick vi i denna klassen.

Nedan kan ni se filmen från förska klassen och senare ikväll kommer bilder ifrån LA:1'an!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0