I got money on my mind

Den fetaste lönen so far på detta året har idag rullat in på kontot och jag är så brutalt shoppingsugen så jag vet inte var jag ska ta vägen.. Smågrejer hit och lite större grejer dit, men tror det mest blir smågrejer denna månaden! De lite dyrare inköpen såsom ny vinterjacka och vinterskor osv får vänta tills det blir lite kallare! Skulle även behöva en ny vinterjacka i stallet, är också sugen på ett par ordentligt fodrade jodhpurs och långa chaps! Vill bara ha och ha och ha... Ska dock försöka spara undan så mycket som möjligt också då jag och P småskummar lite på att fly till varmare breddgrader i vinter, och det är ju tyvärr inte gratis.
 
Tänkte iallafall prova ge mig upp i sadeln litegrann idag och känna efter hur det känns, blir ju alldeles tokig av att inte få rida... Bästa Gisela och Isabell var iallafall här och red igårkväll så de har inte blivit helt stående!
 
Wow vilken trav Eddie fick till igår alltså!!
Först ville han inte galoppera och satte istället av i världens
slängtrav som därefter övergick till att bli värsta dressyr-ökningen, hahah!

Kommentarer
Postat av: Isabell premfors

Du behöver ju inte avslöja den fina bilden ;) hahahah

Svar: Men annars tror ju folk att jag är askass eftersom jag aldrig lägger upp såna flashiga bilder på mig och honom ;) HAHAH!
Malou Kastman

2014-09-25 @ 22:53:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0