omotiverad är inte enough

Jag är så sinnessjukt omotiverad till bloggen just nu så det finns inte, omotiverad är inte ens tillräckligt för att beskriva the feeling, det är mer: "oj shit jag har ju en blogg också, aja whatever.." Så uppdateringen är lite hej-kom-och-hjälp-mig men ärligt talat så kunde jag inte bry mig mer, tyvärr... Jag kommer uppdatera när jag känner att jag har tid och lust eller något roligt att skriva om, annars lär det nog stå ganska tomt här.. Jag känner att jag behöver leva också, andas frisk luft, umgås med människor jag tycker om och inte bara sitta och knappa framför datorskärmen.
 
För övrigt så skrittas Eddie varje dag och ska fortsätta med det i iallafall 3 veckor till, sen får vi se vad som händer. Théa har dressyrat för Annika idag och hon fortsätter att utvecklas hela tiden vilket är superroligt, hon fick även skutta litegrann över tävlingshinderna igår som står kvar sen tävlingarna i helgen då vi har ponnytävlingar på torsdag! Hon har blivit så jäkla laddad när man rider med hinder inblandat, hon tycker det är såååå roligt och har en helt fantastisk vilja och framåtbjudning! Hoppar vattenmattor, grindar och plank utan att blinka. Superroligt verkligen, håller på och kikar runt lite efter pay and jumps i närheten som vi ska börja plocka ut henne på.
 
 

Kommentarer
Postat av: olli o messi

Förstår din omotivation, ibland känns bloggen som ett måste :/ Sötis hon är! Hon ser ut som en ung liten racerbil som försöker lägga in högsta växeln :D

Svar: Visst gör den.. Hahah det är typ precis så ja! hahahah!
Malou Kastman

2014-05-28 @ 09:46:54
URL: http://otroligavandringen.blogspot.se
Postat av: Sara Carlsson

sv; Får testa det från Effol då! :) Låter ju bra i alla fall. De som luktar värst är ofta de som funkar bäst, haha

2014-05-30 @ 22:48:59
URL: http://carlssonpataket.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0