ganska så icke hästigt.

Sitter och försöker döda flugor med bara blicken som på endast en dag våldgästat och totalinvaderat mitt rum.. Flugor är så äckliga och så fruktansvärt irriterande med sitt jävla surrande, och jag överdriver inte när jag säger att här nog minst är ett tjugotal iallafall, de driver mig till vansinne.. De får mig tillochmed att glömma den brännande träningsvärken jag har i benen som antagligen har uppkommit nu när jag börjat rida och röra mig igen, tror mina muskler glömt bort hur de används efter 1,5 vecka i sängläge!
 
Hej förresten, vilket sjukt underbart väder vi har idag va! Eller mja nu har det börjat blåsa på lite och bli lite molnigare men imorse var det helt klarblå himmel och vindstilla! Satt ute och käkade frukost och stack sen iväg och fixade mina naglar, gör endast nagelförstärkning då jag hatar att ha tippar... Då lägger de istället bara ett tunnt lager gele över ens egna naglar så det inte blir lika fake liksom, hatar när det blir sånt tjockt och bulligt... Men nog om det, era pennor glöder säkert när ni sitter och skriver upp detta i era intresseblock.. Tog iallafall en mysig promenad hem och nu sitter jag här. Ikväll är det hoppträning med Théa som står på schemat och att döma av de senaste ridpassen lär jag sitta på en laddad häst idag! Kameran är tyvärr utlånad så några bilder eller film kan jag nog tyvärr inte erbjuda, i hope you'll survive.
 
 

Kommentarer
Postat av: Sofia

En ganska så icke-hästig fråga: hur fick du ditt jobb på dagiset? Letar sommarjobb nämligen...

Svar: Jag sommarjobbade där via kommunen under 2011 tror jag det var, sen var min bästa kompis mamma chef på den förskolan så hon satte upp mig på vikarielistan och sen dess har jag hoppat in lite då och då till att nu jobba varje vecka :)
Malou Kastman

2014-05-22 @ 20:31:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0