morning!

Godmorgon hörrni! det är minsann inte ofta jag har tid att sätta mig ner med datorn och käka frukost på morgonen! känns skönt att kunna ta det lite lugnt för en gångs skull. Anledningen till denna plötsliga chillout-morgonen är att jag är lat.. Jag gick upp och ställde klockan för att hinna duscha osv. men sen slog tanken mig att jag ska träna tre svettiga pass för Annika i em/kväll och efter det kommer jag garanterat behöva tvätta håret, och det är inte bra att tvätta håret för ofta sååå jag sparar det till ikväll. Nu blev istället torrschampo från Batiste min räddare i nöden så jag slipper se ut som om jag kommer direkt ur en friteringsmaskin.
 
Hur har veckan sett ut då? jobb jobb jobb... på alla fronter! på jobbet, och med hästarna. Igår avnjöt jag veckans enda lediga dag med att, sova. Och lite halvhjärtat städa mitt rum.. Astrid gick KG-träning i tisdags och hon var HELT sjövild, hon hoppade superbra men allt därimellan var bara oorganiserat kaos.. Lite prints från den ovisbara filmen med Alex bakom kameran kommer ev. upp! Igår njöt jag och Eddie av den sista kvällssolen tillsammans ute på stora utebanan och jag satt med ett fånigt smile på läpparna genom hela passet, han är så underbar! På kvällen var det dags för hoppträning för Ann och för typ tredje eller fjärde gången på rad så fick jag inte sålt Eddies plats. Och istället för att låta den bränna inne så tänkte jag "äh vafan, vi testar ta med Théa och se vad hon säger". Testa gjorde vi och hon lunkade omkring som om hon aldrig gjort något annat i hela sitt liv, HAHA! Hon har aldrig varit på gruppträning, hon har aldrig varit bland så många hinder på samma gång och hon är aldrig seriöst hoppad utan vi har ju endast provat skutta över ett litet kryss ett par gånger, till hennes förskräckelse. Men hon var så himla lugn och fin och tvekade inte en sekund på de små hinderna vi hoppade, hon är så jävla cool den hästen hahah.
 
Nu ska jag hoppa ur joggingbrallorna och i jobbekläder (hahah jeans och en tröja....) och sen vandra genom det frusna landskapet ner till bussen och hoppas att vi inte sladdar av vägen på en isfläck... Vi hörs if i survive!
 
Théa på träningen igår. ↑

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0