catch up & snapshots, veckan som gått

Hela veckan har bjudit på UNDERBART väder och hästarna har myst som bara den i hagen! ↑
Lilla Théa har varit i ridhus för första gången, väldigt lustigt tyckte hon! speciellt speglarna :p 
Vi har varit och hårttränat på Kvarnstena! På bilden står Astrid och surar vid utgången och tycker att vi är på tok för långsamma när vi sitter och pratar och käkar våfflor xD 
Detta mina vänner är ett once in a lifetime moment! Jag kan inte påstå att jag är den snabbaste människan på denna planeten, jag tar livet med ro. Och Lisa är heller inte den som är speciellt bra på att hålla tider. Men idag, idag var vi FÖRST på tävlingsplatsen!!!
Den ni ;) 

Jag och Alex på tävlingen idag, lätt flashigaste och icke-dressyriga outfitsen på plats ^^ Men that was the point! Tävlingen gick för övrigt helt okej, vi fick sämre procent men det gick bättre idag än förra tävlingen! Inga vändningar och stegringar vid domarna och hon var inte rädd för domarborden överhuvudtaget idag, därimot var hon mer sprallig och tog inte hjälperna helt och hållet. Och de felen som vi gjorde förra gången fick vå på transportsträckorna, idag skedde felen precis på de punkterna som bedöms så det var därför vi fick sämre poäng, trots att det var en bättre ritt :) 

Astrid i sin strumpa ;) Tips för er som knoppar dagen innan tävling, totta fast ett ben av en nylonstrumpbyxa över knopparna så håller de sig intakta och smutsfria! 
Théa's premiärtur i ridhuset skedde efter dagens tävling! ↑ Red även henne ute i stora paddocken igår och trots att hon inte gått på så länge och inte är mycket riden så är hon så himla snäll och sköter sig ypperligt!

Kommentarer
Postat av: Sofia

Kommer det någon film från tävlingen? alltid kul att se!

Svar: Lisas mobil dog tyvärr halvvägs genom programmet... men ev. kommer det upp en snutt iallafall! :)
Malou Kastman

2014-03-14 @ 21:39:06
Postat av: Caroline

SV Nej tyvärr, ca 4 veckor:)

2014-03-14 @ 21:43:27
URL: http://internationalshowjumping.se
Postat av: Helen

Tittade ni fel på klockan????

Svar: Vi trodde tillochmed vi var sena!! Gick in och checkade läget och frågade om vi kommit rätt och det hade vi ju, tänkte passa på att käka frukost medan vi väntade men de hade inte ens fått igång och packat fram cafeterian än xD vi var nog själva på anläggningen i iallafall 15-20 min innan nästa ekipage kom!
Malou Kastman

2014-03-14 @ 22:04:09
Postat av: Annika

Bra jobbat på dressyrtävling nr 2. Mycket mer seriös framridning, vilket behövs för dressyrtävling i allmänhet och för Mallan+Astrid i synnerhet! Prydligt program (ur Astridperspektiv), helt utan större galenskaper. Mycket bättre sits, med rumpan ner i sadeln. Lite "otur" med flera galoppinslag i travprogrammet, klockrent och mycket vackert galoppombyte efter mellangaloppen (det får ni spara till medelsvår) och halterna med "girafflook". Riktigt många poäng som flyger iväg på små retsamma vingar. Men du ska vara jättenöjd! Hoppas verkligen att du ger dressyrridningen en chans! Fysiskt är du som gjuten för dressyrridning, atletisk men samtidigt elegant! Sedan krävs det förstås en rad egenskaper till... ;)
Astrid är en fantastisk häst, vacker, svart, bra gångarter, orädd, enormt träningsvillig, tröttnar ALDRIG. Men hon är också en utmaning, explosiv, starka egna synpunkter, oförlåtande när det gäller minsta ryttarfel. När hon vågar lita på dig, och törs "lämna över sig" och låta sig bli kvar mellan hand och skänkel, då kommer ni att få hur kul som helst - och älska dressyrsporten! Då är det skicklighet och inte "otur" som avgör!
TACK för hjälpen på tävlingsplarsen! Hur i hela fridens dagar orkade du med mer hästaktiviteter den dagen? Hur orkade du skriva i bloggen? Hur ska ni orka ladda om till hopptävling idag i dramatiskt stormoväder? Hur orkar Lisa Hästägare, med heltidsjobb och stallet fullt av hästar, inkl flera tävlingshästar? Ett fantastiskt, beundransvärt team! Du är en sann kämpe och jag håller tummarna!!!

Svar: Tack! Det mesta bättre i ren allmänhet :) Jadå vi har redan 3 dressyrtävlingar till som är anmälda och klara ;) Hahah det är ett under att jag faktiskt är så "elegant" som jag ändå är på hästryggen, för när jag står på mina två egna ben är jag nog den klumpigaste människan i universum!! Det är ingen fara, det kunde lika bra ha varit vi som stod där :) ja DET frågade jag migsjälv också... vi går på ren vilja ;)
Malou Kastman

2014-03-15 @ 10:14:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0