Två felfria rundor senare...

Duktiga Loppan var nolla i båda 90cm starterna på pay and jumpen idag!
Hon är så jävla cool denna hästen, totalt otittig på hinder och verkligen älskar att hoppa! Detta var hennes andra och tredje start i livet och hon gör två klockrena rundor och var sååå lugn och fin, idag var även dendär bromsen fullt fungerande vilket var helt underbart med tanke på hur obefintlig den var under gårdagen, tror dendär diskussionen vi hade ältade lite i bakhuvudet på henne ;)
 
Med dessa starterna i bagaget ska hon nu få varva ner lite med mycket uteritter och dressyrjobb i ca två veckor och sedan pausa i lite drygt en vecka eller så då jag troligtvis tar mig en trip till Norge, tror det kan vara bra för henne att få stanna upp och tänka på allt hon lärt sig under tiden hon varit här! Hon har ju trots allt gjort väldigt stora framsteg på väldigt kort tid. Filmerna från dagens starter kommer komma upp, I promise! ska bara lyckas överföra dem från Amandas mobil till min dator innan vi kan åstadkomma några mirakel.. Så vi får se när det blir, men upp kommer de iallafall! någongång heheh
 
Hahah creepy bild! Hon blundar över hindret i kombination med att det blir väldigt suddigt när man printar från film = Théa har inga ögon...... HAHAH! Men hon hoppar tjusigt iallafall ;)

Kommentarer
Postat av: Malin

Grattis till två kanonrundor i går. Verkligen superfint ridit!

Svar: Tack så mycket Malin!!
Malou Kastman

2014-06-24 @ 15:43:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0