Hoppträning 11/6 2014

Såååååå fin Théa var idag alltså! Till en början trodde jag att hela träningen skulle ta snabbaste vägen till helvetet då Théa bokstavligt talat var helt sjövild... Men efter framridningen lugnade hon sig och varvade ner ett par växlar tack och lov, jag föredrar när bromsen inte är helt ur funktion iallafall. Tiden gick och hon blev bara finare och finare ju mer vi hoppade, det hela blev även mycket bättre när det blev lite höjd på hinderna för då måste man ju faktiskt börja hoppa och inte bara kravla sig över hur som helst! Tyckte iallafall att hon skötte sig super då hon tidigare bara hoppat minihinder på träning (tränar för en annan tränare nu) och idag låg hinderna på allt mellan 80-105 cm och det gjorde hon hur bra som helst!
 
Josse stod bakom kameran och nedan får ni ett litet smakprov, resten kommer upp i ett inlägg imorgon!

Kommentarer
Postat av: Malin

Ni var jätteduktiga på träningen idag. Det gick ju helt fantastiskt bra, särskilt efter att Théa lugnat sig lite och börjat lyssna lite på dig. Riktigt fina språng, och högt börjar det bli!

Svar: Tack så mycket Malin! Ja hon får en fet guldstjärna, det är en fin häst du har! :) Äh detta är ingenting när man är van vid KG ;) tur att jag inte är höjdrädd!
Malou Kastman

2014-06-11 @ 23:27:37
Postat av: olli o messi

Vad fin hon såg ut på alla bilder :D Kul! Haha vilken snygg bild den här var då ;) snacka om avhugget huvud hihi :D

Svar: Tack :D Hahah ja där blev en del såna här, hade det långa objektivet på kameran och serien var precis intill staketet där Josse stod först xD
Malou Kastman

2014-06-12 @ 13:26:08
URL: http://otroligavandringen.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0