Changed plans, as usual!

Planerna tog en snabb vändning och hundfrisering, grillning och barbacka-ridning ploppade istället upp på schemat! Dendär filmen får vänta till en annan dag helt enkelt, nu är jag supertrött och sååå brutalt mätt... Jag är även så himla kluven de kommande dagarna, jag vet inte om jag vill att de ska gå superfort eller ultralångsamt.. Jag trivs så bra här och har så kul och vill ta vara på det så mycket jag kan, men samtidigt så kan jag inte låta bli att önska att tiden gick mycket fortare och att de närmsta dagarna bara ska flyga förbi! Anledningen är att jag idag bokat biljett för att åka upp till mitt hjärta i Norge, saknar han så mycket så det nästan gör ont! Jag saknar att somma bredvid honom i sängen med hans armar runt mig, få en puss i pannan och ett tyst "jag älskar dig", att få andas in hans doft och att bara få vara i hans närhet. Det ska bli så underbart att träffa honom igen!
 
Men jag ska njuta av tiden här och inte bara önska iväg den, för det gör jag inte egentligen. Men jag kan ju inte låta bli att längta lite extra till min pojkvän nu när vi inte setts på så länge!
 
Extreme dog makeover!
Stackars Noah tyckte jag och Alex var supertramsiga som borstade, klippte, drog och slet, schamponerade och sköjlde hej vilt, men snygg blev hon iallafall! Tror nog vi klippte bort halva hunden av bilderna att döma ;)

Kommentarer
Postat av: Evelina Blomqvist

HAHAHHAHAHA alltså FY vad läskig bild den översta HAHAHA made my day!

Svar: HAHAH! det är vad som blev kvar av stackars Noah efter vi plågat henne x'D
Malou Kastman

2014-07-18 @ 10:23:03
URL: http://epicevelina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0