sen kväll i stallet

När man börjar träna 19:30 och träningen slutar 21, och därefter ska hästen fixas iordning och allt sånt, då blir klockan myyycket.. Var hemma lite efter 22 någongång och har precis tryckt i mig en väldigt sen kvällsmat och ska strax sova! Imorgon sticker vi upp till stallet tidigt och förhoppningsvis kan hästarna gå ut en sväng i hagen om det inte blåser för mycket, därefter ska vi åka till veterinären med min stackars katt som hoppar omkring på 3 ben... Tror han har varit i slagsmål för han har lite småsår överallt, stackarn :(
 
Träningen idag gick iallafall SÅHÄR bra! eller ja, mestadelen iallafall. Han var superfin i uppvärmningen och fixade alla bommar och småplank med korta, snäva distanser hur bra som helst. Sen skulle vi hoppa travkombination och sen fyra framåt galoppsprång till ett räcke och där liksom dog han lite på något sätt, han behöver ha mycket mera tryck i galoppen för att han inte ska stänga av och det var svårt att få fram den innan han var riktigt igång. Så där blev det ett par trams-stopp men sen när vi väl kom igång så flöt det på hur bra som helst! Hoppa över medellinjen tyckte han var lite knepigt men skötte det ändå bra med tanke på att där var en grind i vilket han har varit totalt livrädd för innan men nu inte ens tittade på, vattenmattan tycker han heller inte är farlig längre utan även den hoppar han för glatta livet!
 
Kolla bara hur söt han är med öronen helt spetsade rakt framåt och bara kör på, man märker att han verkligen tycker detta är kul! Det är SÅÅÅÅÅ underbart att vara igång och hoppa igen!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0