att kika på i Göteborg:

Har tagit mig i kragen och fixat ihop en liten inköps/att kika på-lista inför GHS! För en gångs skull så är inte själva "detta MÅSTE jag köpa"-delen så stor, utan det är mer smågrejer som inte kostar allt för många hundralappar. Har ni något speciellt som ni planerar att köpa?
 
  • Jag vill gravera en liten namnplatta som jag sen kan sätta fast på min antibitplatta, det blir liksom lite mer personligt och så tycker jag det är en väldigt snygg detalj!
- Bilderna är lånade av www.internationalshowjumping.se
 
  • Equipe smörja till min sadel, proverna jag fick med när jag köpte den håller på att ta slut och jag vill helst använda märkets egna grejer då det är framtaget för just deras läderutrustning.
  • En brun tröja av något slag, antingen en stickad eller en lite tunnare tjocktröja!
  • Ett par nya marinblå lindor då de jag har nu sjunger på sista versen, vill även ha ett par bruna!
  • Är även lite sugen på att se om där är någon monter som säjer equi ping, Eddie har listat ut att om han gör ett litet ryck i uppbindningskedjorna så släpper balabanden som vi just nu har som säkerhet ifall hästarna skulle kasta sig i gången.. Så vill ha något som ger lite mer motstånd, för han har satt i system att om han gör ett lätt ryck så är han loss och kan därmed glatt nå alla närhängande höpåsar.. Eller så gnager han loss banden om han är riktigt uttråkad -.-
 
Det var väl ungefär det som jag har spikat att jag ska köpa, sen finns det ju självklart grejer som jag SÅHÄR gärna vill ha men som jag mest ska kolla lite på. Bla. Dyón's Anatomic träns, dör snygghetsdöden! Ska även dregla lite över Antarés snygga hjälmar och se om jag passar i en sån, är sugen på en ny hjälm så passar jag i den kanske jag ska börja spara.. ;) Sen har vi ju dethär med schabrak.. man kan ju nästan inte åka hem från GHS utan ett schabrak, väl? Får jag syn på detta Cristina Sports schabraket i Tophorse's monter så tror jag inte att jag kommer kunna hålla fingrarna i styr faktiskt..
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0