knick, knack, knäck

Idag startade dagen ute i skogen, på hästryggen och med solens strålar i facet! Gud vilket underbart väder Skåne har bjudit på idag hörrni, heeelt magiskt! Svinkallt iförsig, men det kompenserades upp av att det istället var helt vindstilla och klarblå himmel, lite snö på detta hade inte varit fel men allt kan man ju inte få här i världen ;)
 
Därefter har Katja varit ute och tryckt båda hästarna, Eddie var väldigt fin i kroppen och hade endast småsaker som behövdes korrigeras vilket såklart känns skönt! Théa var som jag misstänkt väldigt låst i ryggen och det var skönt att få det bekräftat, nu vet jag att det är anledningen till att hon har varit så bråkig! Hon behövs tryckas en gång till om någon vecka och sen ska hon vara fit for fight. Ändå bra timeat då de ska få lite jullov nu när jag jag kommer vara borta så mycket innan jul och över nyår, så de ska bara få gå lite på sparlåga nu under resten av detta året och sen sättas igång igen ordentligt under början av 2015!
 
Nu på kvällskvisten har Théa fått påslaget sin borttappade framsko och jag bakar lussebullar för glatta livet! Egentligen borde jag städa, tvätta och packa, men istället gör jag självklart något totalt ovettigt i sammanhanget.. Men lussebullar är aldrig ovettigt när man tänker efter, det finns ju inget godare än lussebullar och julmust!!
 
 

Kommentarer
Postat av: olli

Oj vad mycket inlägg jag missat :o Mysigt det låter både med ridturen och lussebullarna :P o skönt att det var en låsning på henne o inte nåt annat :)

2014-12-09 @ 23:13:21
URL: http://otroligavandringen.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0