fullt ös medvetslös

Regnet det fortsätter att oavbrutet ösa ner och ungarna på jobb hoppar i lerfyllda vattenpölar medan jag svär tyst för mig själv, för man får inte svära högt för barnen, so iv'e been told. #rolemodel
 
Hej förresten, allt bra? Jag sitter nedsjunken i soffan och knappar in jobbtider på personec med doften av nygrillat hängandes i luften och pratar med mitt hjärta på telefonen, om 3 dagar kommer han till sverige och jag får äntligen somna i hans armar igen! Finns det något underbarare än att vara kär eller? Hästarna trampar på och min rumpa satt i en för dagen alldeles ny-oljad och fin sadel! Jag måste verkligen bli bättre på att sköta min ögonsten, den var så skitig att efter endast ett drag med svampen så var den svart... Vad skulle jag köpa svindyra Equipe-smörjor för om jag inte använder dem?!?! Nej, ska försöka smörja den minst ett par gånger i veckan iallafall!
 
I övrigt är denna veckan betydligt lugnare på jobbfronten än den föregående, jobbar varje dag men inte lika långa pass vilket är skönt. Däremot så är det massa annat som är inplanerat istället! Imorgon ska jag försöka hinna inom en runda till HEP efter jobb och innan jag ska till frissan och färga håret, torsdag ska jag troligvis in till Väla för lite shopping och fredag är det dags för tandläkaren, sista delen av sadelprovningen och förhoppningsvis dressyrträning för Annika! Full rulle helt enkelt :)
 
Théa på mini-klubbmästerskapet i somras!

Kommentarer
Postat av: Malin

Ni är så fina på detta fotot. Vilket ekipage :-)

Svar: Ja den är sååå fin! :) älskar den!
Malou Kastman

2014-08-12 @ 23:20:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0