well said, Blomqvist

"Alltså, andra sportar i svettiga t-shirts eller softa hood-tröjor direkt från skabb och trashfabriken (haha). Vi sportar i kavajer för flera tusen. Aldrig någonsin vill jag välja bort de stiliga kavajerna, men shit vad gammeldags och opraktiskt."
 
HAHAHA, detta var nog bland det mest klockrena jag har läst på länge!
Ridsporten ÄR en överklassport, det ska vara tjusiga kavajer, kritvita ridbyxor och slimmade stövlar som man egentligen bara vill slita i tusen delar efter köttsåren man får i såsom knäveck som hälsenor efter att ha gått banan, men vem sa att det skulle vara praktiskt? självklart finns det andra sporter som också innefattar dyra, tjusiga kläder vid tävling, men hur svettig blir man egentligen på en skala 1-10 efter en runda golf i jämförelse med två klasser på en hoppbana?
 
Och hur skönt det än skulle vara, HUR FAN hade det sett ut om vi kommit på tävlingsbanan iklädda joggingskor och en oversize-hoodie?! Nej, länge leve tävlingskavajen! Hur skruvat det än är.
 
 
- Här har jag precis varit inne på banan och svettats i min 4000:- kavaj, var är logiken i det?!
 
Nog för att jag gärna har snygga märkesgrejer inom ridningen, för det har jag gärna! Och ja, jag är lite märkesbög. Jag har hellre ett par ridbyxor från Animo än ett par från Ullared, jag har hellre en tröja från Kingsland än en tröja från Hööks, men det är ingenting som säger att det är dåligt eller fel, det är bara vad jag tycker. For your notice så har jag alla delarna, brallor från både animo och ullared och tröjor från både KL och hööks, så det är inte så att jag ratar dem totalt, jag bara föredrar det ena före det andra.
 
Vill jag slösa alla mina pengar på att ha fina märkesgrejer till mig och min häst, fine! Men det är också där gränsen går. Jag har inte en massa märkeskläder till vardags, jag handlar gärna på H&M, Gina Tricot BikBok osv. Jag känner inte samma behov av att ha märkesgrejer i vardagen som jag gör i stallet. Jag har sträckt mig till att en gång köpa ett par G-Star jeans för 900 kr på rea, det sved. Hittar jag dock ett par Kingslandbyxor nedsatta till 1200:- tvekar jag inte en sekund... ;)
 
Nej men ni hänger med, jag väljer var jag vill lägga mina pengar och det är (för det mesta) på hästrelaterade saker, nuff said.
 
Evelinas inlägg hittar ni HÄR

Kommentarer
Postat av: olliochmessi

haha klockrent! Men ska man tävla så är det mycket roligare att titta tillbaka på sig själv snyggt klädd än med en skitig träningsoverall (inte för att det vita byxorna sällan är så rena någon längre stund) Underbara strikta utstyrsel! själv gillar jag att blanda dyrt och billigt i allt, så länge saker inte ser billiga ut förstås! Min smyckessamling är dock något jag kan lägga en förmögenhet på om det finns pengar över efter månadens alla räkningar :P

Svar: Ja men visst är det!! nej det kan jag hålla med om, jag tror inte att det är många ryttare som åker från tävlingsplatsen med lika vita byxor som när man kom dit ;) Ja sålänge det är bra kvalité så går det hur bra som helst :) jasså?! nej smycken lägger jag inte så mycket pengar på då jag är så slarvig och tappar alltid bort saker ^^ tappade senast bort en klocka, ett supersnyggt berlockarmband och en ring.. -.- har även slarvat bort ett par ray-ban solbrillor på senare tid och mitt kingsland-pannband vilket är lite deprimerande nu när det är så kallt ute ;p
Malou Kastman

2013-11-12 @ 21:10:00
Postat av: Henny Vinlöf - blogg om livet med olika hästar!

SV: Ja visst är dom, helt underbara verkligen!! :D

Håller helt och hållet med dig om det där med märkes-grejer till häst och vardag. Hästgrejer är väl inte s "dyrt", men ett par jeans eller jacka, eller vad som helst, till vardags kostar ju en hel förmogenhet haha ;)

Svar: Ja men eller hur! så är det ju ;D fick införskaffa mig en ny vinterjacka nu i år som egentligen kostat 2000:- från början men jag gav endast 800 kr för, men det sved ändå i plånboken för för dem pengarna hade jag ju kunnat köpa hästgrejer ;)
Malou Kastman

2013-11-12 @ 21:23:02
URL: http://hennyvinlof.blogg.se
Postat av: Moa Jonsson

HAHAH, så jäkla klockrent! Håller med både dig och Evelina ;)

2013-11-12 @ 21:40:05
URL: http://moajonsson.se
Postat av: Alexandra Jeppsson

Känner precis likadant! Jag lägger också hellre mer pengar på kläderna jag har tillsammans med hästarna, det är ju ändå dem jag går klädd i mest haha :D

Svar: Men precis!! Majoriteten av tiden går jag ridklädd, annars är det myskläder som gäller! Om det nu inte är så att man verkligen måste hoppa ut myskläderna och dra på jeans och en anständig tröja.. Men jag föredrar rid eller myskläder, det är skönast ;)
Malou Kastman

2013-11-13 @ 22:30:17
URL: http://alexandrajeppsson.horseworld.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0