världens finaste ♥

Matilda och Spottis gjorde två dunderfina rundor på tävlingen idag! Tyvärr fick de ett ner i LD+5 och i LC så råkade de rida åt fel håll efter ett hinder och när de sen vände tillbaka så korsade de sin egen väg = 4 fel. Men hon var kanonfin på hinder och det är ju det som är huvudsaken, det var ju ändå bara deras andra tävling!
 
Tyckte det var starkt av Matilda att gå ut och starta på ÅPK såhär tidigt innan de helt ridit ihop sig ordentligt och så, jag kan säga att de hade måååånga ögon på sig idag! Men det fixade dem galant och trots småmissarna så var det två jättefina rundor :)
 
Hon är så söt så jag smälter, fina hjärtat 

Kommentarer
Postat av: olli o messi

Måste vara lite blandade känslor och se "sin" lilla ponny på tävling såhär?! Men vad fina de ser ut tillsammans! Men stolt tycker jag du ska vara som faktiskt har varit den som byggt upp den lilla hästen :)

Svar: Ja det är det, samtidigt som det är sååå skönt att få träffa henne så är det tråkigt när man ändå känner att hon inte är min längre.. Men det känns så jäkla bra med matilda kan jag säga! Visst är dem :D Det är jag också, superstolt! :)
Malou Kastman

2013-05-09 @ 23:03:17
Postat av: lisa

Du har ingen aning om vad du missade!! :D ♥

2013-05-10 @ 16:29:33
URL: http://lisacandemyr.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0