Hej min tråkiga lilla blogg

Wow, motivation - noll, ork - noll, tid - noll. Är faktiskt ganska så trött på bloggen just nu och kommer härmed låta den gå lite på halvfart tills vidare, känner att jag inte orkar ha pressen på mig att leverera ett antal läsvärda inlägg per dag i nuläget och då har det istället blivit att jag inte bloggar alls.. Men nu tänker jag bara uppdatera när jag känner att jag har viljan och tiden till att blogga, det kanske blir varje dag. det kanske blir varannan eller kanske var tredje, fjärde blablabla.. Jag vet inte. Det kommer variera beroende på hur mycket motivation jag har för tillfället helt enkelt.
 
Idag har jag iallafall ridit båda mina fina fyrbenta djur och båda två skötte sig helt exemplariskt! Spottis fick gå en långrunda på 1,5 - 2 timmar, ruskigt mysigt var det! Mycket skritt men även trav och galopp och hon var lugn och avslappnad hela rundan. Eddiepeddie gick ett pass i ridhuset och wow vad fin han var! Han blir bara stadigare och starkare i dressyren för varje dag som går känns det som och det mesta rullar på framåt.
 
Nu ska jag, mamma och min bror käka pressad potatis, lax och sås och sen ska jag och mamma bara sitta hemma och ha myskväll och titta ikapp serier och käka godis! Fiiiiint.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0