storm på ingång (igen...)

Ja men då var vi väl igång igen! Storm med klass 3-varning, självklart slår den till hårdast i allas vårt kära Skåne, främst i nordvästra delen, kan ni gissa var jag bor?.....
 
Jag sitter bara och väntar på att strömmen ska gå och att det ska komma en takplanna flygandes och krossa ett fönster eller något.. Som grädde på moset så jobbar både mamma och pappa inatt och lämnar mig forever alone med min antisociala lillebror som verkar ha växt fast i sin datorstol och världens största, dregligaste räddhare till hund.. Snälla gud låt elektriciteten flöda för jag orkar inte lyssna på min brors ursinniga vredesutbrott när hans dator stängs av när han är mitt inne i ett såkallat "viktigt game" lika mycket som jag vill ha en skräckslagen jättebebis i sängen som tror att min brors svordomar är riktade åt honom..
 
Aja, mobilen är fulladdad för säkerhets skull och ljus är placerade på diverse olika ställen i huset. Var la jag nu ficklampan?!

Kommentarer
Postat av: lisa

Han talar ju viss sanning, men man behöver ju inte föredra höga priser framför låga.. det var ju väldigt dumt sagt av just den sakens skull!

Det blir ju närmare 10 000 för ett meeting tillslut..

2013-12-05 @ 20:46:37
URL: http://lisacandemyr.blogg.se
Postat av: Evelina Blomqvist

För första gången på väldigt länge är jag glad att jag inte bor kvar i Skåne ;D Enda fördelen med Småland måste vara bristen på stormvindar;)

Svar: you should be.. gud vad skönt! här hemma blåser det fortfarande helt sinnessjukt mycket.. Han har iiiinga planer på att lugna ner sig heller! Nu ska jag upp till stallet och, ja, vad kan man göra i stallet när det stormar?! mada hesten #comeatmesven
Malou Kastman

2013-12-05 @ 22:07:15
URL: http://epicevelina.blogg.se/
Postat av: lisa

Ja, gör det! Så himla kul att ha! :D

Men herregud! Kaotiskt ju! :o Är tävlingen SÅ bra att det är värt det liksom?

Kom du med då??

2013-12-06 @ 00:28:58
URL: http://lisacandemyr.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0