En klar och one to go!

Sitter i bilen med Spottis bak i släpet och rullar mot hoppträning nummer 2 för dagen! Eddie skötte sig kanonbra innan idag och han hoppade tillochmed vattenmatta och en hel bana! Det är inte illa (; han gör framsteg min lilla häst! Efter träningen fick han gå ut en stund i hagen utan täcket i det underbara vädret och ni kan väl tro att han rullade sig! Han riktigt gned in smutsen i pälsen så nu är han grå istället för mörkbrun... Suck. Film kommer inom kort!

Jag, Eddiemule och den måttligt roade stallkatten Chilli efter träningen idag!


Kommentarer
Postat av: victoria

Vem har gjort din design? :)

Svar: Carro på http://caroline.webrider.se! :)
Malou Kastman

2013-04-03 @ 21:04:33
URL: http://victoriamariajohansson.blogg.se
Postat av: lisa

Dom väntar tills att de kan tjäna pengar på det innan de åtgärdar något -.-

Jag hade väldigt sne framtand, så det var den jag ville rätta till, men jag ville inte ha räls (för det skulle betyda 4 utdragna tänder och räls uppe och nere i minst 2 år för min del) utan jag hittade en annan behandling som bara tog 4 månader, så den gjorde jag hos den där tandspecialisten. Sen när jag skulle tillbaka till min gamla tandläkare för en rutinkoll så trodde han att tanden hade flyttat sig tillrätta av sig själv helt plötsligt, och sen när jag sa vad jag hade använt för behandling så visste han inte ens var det var för något.. frågan är om han ens var legitimerad tandläkare överhuvudtaget ><

Gud vad elakt att komma med det nu liksom? Tryck i tandställningen när man är liten direkt utan något tjafs så är alla nöjda när de växer upp. Speciellt du då som har bettfel, det borde man väl endå se i ganska tidig ålder och något som måste regleras antar jag? Mitt var ju bara ett "skönhetsfel".

2013-04-04 @ 10:15:11
URL: http://lisacandemyr.blogg.se
Postat av: Andrietta Svärdh

Haha, go bild ;)

Svar: Haha eller hur ;)
Malou Kastman

2013-04-06 @ 10:04:23
URL: http://andriettajosefin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0