Lohrischa

f. 2008
Lohengrin - Lordanos
(över)       (under)
 
Lohrischa, aka. Bambi blev min den 5 juli 2012.
Hon var en satans bestämd liten dam som visste precis vad hon ville och hur hon ville ha det, hon var stark i huvudet och psyket och det var inte mycket som bekom henne. 
- Busig häst resulterade i en muskelskada..
 
Den 6 juli, dagen efter att jag fått hem henne drog hon på sig vad vi tror var en muskelskada i bogen. Vilket ledde till att hon fick bli stående de första två månaderna i min ägo. Först trodde vi det satt i benet men kunde utesluta det efter att ha bedövat precis allt som går att bedöva i en hästs ben utan resultat. Jag fick konstaterat från min veterinär & kiropraktor att hon skulle ridas ändå så att hon skulle bli jämn i sina muskler då det kunde sitta där, så den 23 augusti satt jag för första gången upp på hennes rygg igen sedan provridningen!
 
- 23 augusti, första gången jag satt på hennes rygg igen.
 
Detta var en tuff häst som jag tror hade kunnat gå långt då hon var totalt orädd och väldigt säker på sig själv för att bara vara 4 år gammal. När jag köpte henne så var hon väldigt grön i sin utbildning, hon var så att säga inriden, men inte mer än så, hon var fortfarande väldigt "bebis" och vinglig och kunde inga rörelser eller så. Hon var även bara hoppad under ryttare enstaka gånger och tyvärr fick jag själv aldrig chansen att prova då vi efter en tragisk olycka i hagen blev tvugna att plocka bort henne... Ni kan läsa mer om olyckan HÄR.
 
Rest in Peace, fina Rödis ♥ 


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0