Lohrischa, 11/9 2012

Bilden ni ser ovanför är det bästa jag kunde göra av några superfina bilder som mamma tog efter ridpasset igår, med fel inställning på kameran..... Jag lyckades tyvärr inte få fram de bättre än såhär, men man ser ju lite iallafall. Åh vad sur jag är för att det inte var rätt inställning, bilderna hade blivit supermysiga kan jag lova!
 
Ja iallafall, ridpasset. Igår var första gången vi red själva och det skedde inne i ridhuset (för övrigt första turen där inne också!), Bambino skötte sig exemplariskt de 10-15 minuterna vi red, haha! Längre än så orkar inte hennes huvud följa med änsålänge, hon var ju inte riden så mycket innan hon kom till mig och nu har hon ju vilat väldigt länge pga skadan så vi får jobba upp kondisen så hon orkar längre pass efter hand!
Hon var lite stretig ibland och vände/gick ifrån spåret, men inga dumheter såsom att stegra eller bocka, utan hon var helcool! Hon är lite istadig i munnen också vilket ni kan se på filmen, vi ska kolla hennes tänder inom kort och se ifall det har något med det att göra eller det bara är för att hon är ung och ostadig. Guldstjärna till bebishästen igår! :D 
 

Kommentarer
Postat av: emelie

vilken söt häst! hur gammal är den :)?

Svar: visst är hon, tack så mycket! hon är 4 år gammal :)
Malou Kastman

2012-09-14 @ 09:55:18
URL: http://www.emelieawsome.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0