nuläget

Bambi är fortfarande halt, och vi vet inte anledningen.
Idag bedövade vi henne på diverse ställen på benet för att hitta anledningen till hältan, vi började med kotleden - fortfarande halt, alltså sitter det inte där. Bedövning i kotan - fortfarande halt. Bedövning i knäleden - fortfarande halt. Bedövning i gaffelbandet - fortfarande halt och till sist bedövning av hovleden - men fortfarande halt.. Vi har varit på djursjukhuset från kl 10-4, ca 6 timmar, vi fick dirigeringar om att hon ska stå på box, gå ute i minihage och ut och gå några gånger om dagen, därefter ska vi komma tillbaka till djursjukhuset om 2 veckor och fortsätta utredningen och försöka hitta en anledning.
 
Vi får hoppas att de kommer fram till något så att min bebis kan bli bra, detta är så tråkigt..
Stackaren idag efter en massa nålstick.. usch!

Kommentarer
Postat av: Siri

Usch vad tråkigt att det händer sånt här nu när du precis fått henne.. :( Hoppas hon blir bättre och att ni hittar vad som gör henne halt!

Svar: Ja det är verkligen jättetråkigt :'( tack så mycket! ja det hoppas jag verkligen..
Malou Kastman

2012-07-17 @ 10:23:29
URL: http://sirieinarsson.blogg.se
Postat av: Emelie

Nu vet jag inte de med gamla ägaren men de kan inte va något hon hade hos den gamla ägaren också?

Svar: Troligtvis är det ingen gammal skada, hon gick igenom en besiktning när hon kom från tyskland och hon gick igenom en här i sverige när vi köpte henne, så isåfall är det en skada som ingen av de veterinärerna har sett och så slarviga tror jag inte att de är. Antagligen så är det något hon har gjort här i hagen första dagen när hon kom, då var hon helgalen i hagen och sprang omkring och bockade och hade sig, så förhoppningsvis har hon bara dragit en muskel eller fått en sträckning eller liknande! eftersom de inte hittade något nu när de la bedövning sist :)
Malou Kastman

2012-07-20 @ 19:52:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0