morgonjour

Startade upp dagen med att ha morgonjour i nya stallet, då kändes det rätt bra att man vet precis vilka hästar som är där och man känner alla + att vi redan kände till de flesta rutinerna, så det gick helt galant! Bambi tyckte det var lite konstigt att ha hamnat på ett helt nytt ställe men hon verkade trivas mycket bättre i boxen då hon inte alls hade vandrat runt lika mycket som hon gjorde här hemma, så det var skönt!
 
Det som nog är det sjukaste är att jag redan var uppe vid kl 7, det är inte varje dag det händer ska ni veta (; haha! Men ja, jag får vänja mig. Vi tar de flesta morgonjourerna nu i början, vill att Bambi ska börja vänja in sig lite först så det inte händer något om någon annan tar ut henne och hon börjar flippa eller något. Inte för att jag tror att hon skulle göra det för hon är snäll som ett lamm och går hur fint som helst, men det är bara för att vara på den säkra sidan liksom!
 
Nu ska jag hoppa i ridkläderna och dra mig upp mot hemmastallet och rida lilla ponnyhästen! Vi visade henne för kunder igår och det gick helt okej! Dock har hon börjat fatta vad det är som gäller nu så när jag rider först och hoppar och sånt, sen när nästa hoppar upp då är hon så fruktansvärt taggad och vill bara hoppa hela tiden, så hon gör sig ju tyvärr inte rättvisa när hon gör så.. Så jag har en liten plan för henne nu, hon ska få gå mycket med olika ryttare nu så att hon vänjer sig vid det, så idag hänger Josse med till stallet och rider henne lite!
 
Josse och Spirit på hoppträning i vintras när jag var i Thailand!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0