Hölavning och festival

Ja det var det min gårdag bestod av, gud vad kass uppdateringen har varit de senaste dagarna, måste skärpa mig.. Efter denna helgen så lovar jag att komma igång ordentligt igen! Just nu är det så mycket som händer bara och det är fint väder så jag sitter inte inne och ugglar vid datorn som jag annars gör!
 
Igår lavade vi 377 balar hö för att vara exakt, mina fingrar domnade bort och jag hade ingen känsel i händerna efter att ha kastat, burit och lavat höbalarna, balaband är inte skönt när de skär in i händerna kan jag meddela..
 
Jag ska även försöka ge mig på att svara på frågestunden i en videoblogg som jag lovade, åh herre jesus... men JA! Jag ska göra det, så fort jag får tid.
 
Gårdagen spenderades efter all hölavning inne i Helsingborg på Helsingborgs Festivalen! Där kommer jag även spendera denna dagen. Igår tittade vi på Loreen, jag måste dock säga att jag inte var särskilt imponerad tyvärr.. Hon sjöng ju jättebra men hon skulle slowa ner alla låtar till typ balader så där var inte jättemycket tryck, speciellt inte där bak där vi stod... Tråkigt! Tur att hon gjorde bättre ifån sig på Eurovision Song Contest. (;

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0