Gästbloggning - www.baraacarro.blogg.se

Hej! Det var alltså jag som kom på det kungliga namnet BAMBI, och därör vann jag en gästbloggning. Tyvärr så är jag för lat för att sitta och skriva ett sten seriöst inlägg nu så gör något nytt av det hela!
En liten kortis presentation av mig här då:

Jag ser ut ungefär likadan nu också, dock är jag 16 år idag och inte typ 8? Jag bor i Kalmar och äger en ponny/ko vid namn Chuck. Han är 8 år och några veckor gammal, han är svartskäck vilket ni antagligen förstod när jag skrev ko och han hoppar som en studsboll! Han tror att allting som är blått bits och att så fort man rör hans öron så ska man skära av dom eller någonting? Han är även väldigt duktig på att se spöken och vänder då på en femöring och blir genast lika liten som ett knappnålshuvud. Annars är han kungen över alla.. på sitt egna lilla vis!
Med honom har jag hunnit tävla upp till LA men vi satsar på SM.
Här är en film jag gjorde för några månader sedan? Alltså har vi utvecklats sedan dess.

I min blogg får du läsa om allting som är awesome, mitt liv, min ponny, mina vänner och sist men absolut inte minst lite justin bieber!
Jag älskar min häst, mina vänner, pretty little liars, awkward, jordgubbar, glass, festa, shoppa men inte slösa pengar, lisacandemyr.blogg.se, mina läsare och mycket mycket mer.

Hoppas ni vet lite mer om mig nu och glöm inte att kolla in på min blogg ---> HÄÄÄÄÄR!! <---

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0