foderhäck i hagen!

Nyligen så införskaffades en foderhäck till stallet och efter fixande och donande i några dagar så stod den idag äntligen färdig! Alla hästarna var lite skeptiska till den i början förutom islänningarna som var vana vid det från när de stog hos Petra, men när de såg att det stod en hel rundbal med hösilage i den så var den inte så farlig längre! Cappe och Snemma (de två dominanta) såg hela tiden till att de hade vars en helt egen sida att äta på och sen fick de andra trängas på de rasterande två sidorna, haha!
 
Fruktansvärt skönt att kunna ha det såhär nu. Istället för att lägga upp hö i ca 4 höpåsar och gå ut och lägga morgon och eftermiddag så släpper vi bara in dem här i en timme eller två så är det löst! inte en massa packande och bärande, bara att öppna en grind, simpelt och smart!
 
 
Tänkte också passa på att tala om för er att idag blir det troligtvis ingen uppdatering.. Spottis vilar fram tills hon blir nyskodd så hon kan få på snösulor och broddar, vågar inte rida innan dess.. Och idag ska jag vara iväg hela dagen och kommer inte hem förens imorgonförmiddag/eftermiddag någon gång, men lovar att uppdatera till er då!

Kommentarer
Postat av: Isabell Gunnarsson

Vad heter den appen du använder på din Iphone som gör en bild till flera bilder typ, haha? :D

Svar: den heter "InstaPicFrame Pro" och kostar (om jag minns rätt) 7 kr på appstore! :)
Malou Kastman

2012-12-10 @ 19:18:02
URL: http://isabellgunnarssons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0