morgonjour och tävling

 
Hej på er! Är precis hemkommen efter att ha spenderat hela förmiddagen och fram tills nu uppe på klubben. Det började med morgonjour och utsläpp av hästarna och sen stannade jag kvar och tittade på storhästtävlingarna som går där denna helgen. (: Knappt sugen man blir på att tävla häst när man sitter såhär och kollar, helt sjukt..
 
Ja, den första anledningen att jag stannade kvar var för att se till så att Lohrischa var lugn i hagen, de ligger ju precis intill tävlingsbanan så jag ville stanna kvar och se så att hon var lugn och inte stirrade upp sig. Men cool som hon är tittade hon lite precis när hon kom ut och sen var det inte mer med det, näsan i backen och betade gräs i princip hela tiden, varken alla hästar på banan, musiken eller speakern reagerade hon på, skönt! Det är bra att de får gå så nära inpå så att de inte får en chock sen när de kommer ut i tävlingsmiljö. (:
 
Sen var där ju även några man kände som skulle hoppa, så stannade kvar och tittade på dem också. Ska in imorgon också och titta på de regionala tävlingarna, tror det var 110-130 då! (:
 
Den översta bilden är på Malin och PC och den understa på Josse och Bollen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0