7-sovare

Godmorgon säger jag! Eller nästan iallafall, jag hann bara precis vakna och sen for jag upp till stallet för att ge Bambi hennes medicin. Nu sitter jag har och försöker planera hur min dag ska se ut, har ju dock redan hunnit sova bort halva.. Men det kan vi bortse ifrån! hehe.
 
Vad har ni för planer för dagen?
Verkar dock som att det kommer bli lika kasst väder som det har varit de senaste dagarna, det regnar och blåser halv storm ute.. En perfekt dag för att åka och handla eller ligga inne och titta på film? Det tycker jag låter som en bra ide iallafall!

Kommentarer
Postat av: Julide Yoldas

Sjukt fin blogg!! :D

Svar: Tack så mycket! Och jag kan inget annat än att säga detsamma!! :D
Malou Kastman

2012-08-07 @ 16:47:53
URL: http://juulideyoldas.blogg.se
Postat av: Emelie

Såg din gästbloggning! Superfin blogg! :D Och verkligen superfin ponny! Men gillar din häst otroligt mycket med!! Kommer inte ihåg namnet ;)

Svar: trevligt! :D Tack så mycket!! hihi visst är hon :') min lilla prinsessa! Ja hon är fin, men finare ska hon bli med lite mer fett + massor med muskler! :D Lohrischa aka. Bambi ;) haha!
Malou Kastman

2012-08-07 @ 21:09:23
URL: http://lindblad.blogg.se
Postat av: Daniela - Tävlingsryttare

Hej!
Jag undrar lite över din royalblåa kavaj! Det är en animo eller hur? :) Har sett att den finns på Charlies, men då som minst i storlek 36. Vilken storlek har du på din, och vilken har du i vanliga fall?

Super snygg är den!

Svar: Hej!Det stämmer, en Animo Larissa! :)
Ja det gör den! Min är strl italiensk 42, vilket motsvarar svensk 36! det står både svensk och italiensk storlek i kavajen :) tror de bara har skrivit de svenska storlekarna på charlies då det är lättare att veta vad man har i svensk än i italiensk! :p jag har strl 36 i vanliga fall :) som "standard" storlek liksom, men kan även ha vissa saker i strl 34 och vissa i 38! det beror ju helt på modellen på produkten :)

Ja den är döläcker! :D älskar den!
Malou Kastman

2012-08-07 @ 22:04:27
URL: http://powerpony.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0