Spirit 16/9

Under dagens ripass fick Spottis faktiskt ha en luva! (de kommer ju aldrig till användning annars, hehe..) Någon random svart från Hansbo med silvrig kant blev det, sötponny!

Dagens ridpass blev en uteritt som gick bra, Spirit var taggad och glad som vanligt och det gick allmänt bra! Dock hände det ett litet missöde när vi var ute i skogen.. Vi red på den vanliga stigen men eftersom att det har regnat så mycket på senaste tiden så var det väldigt blött och kladdigt..

Speciellt där eftersom brevid stigen så är det ett dike med typ sunkmark så där stod vatten över stigen, inga problem tänkte jag eftersom jag vet att stigen är där så det är bara hålla sig rakt framåt så är där ju hårt under, enligt Spottis var det dock lite värre (rädd för vatten som hon är) och hon ville inte gå i det riktigt, vi kom halvvägs över pölen och då kom hon på att det var väldigt farligt och kastar sig åt sidan!

Marken bara försvann under hovarna på henne eftersom hon hoppade rätt ner i sunket, hon fick lite smått panik och kastade sig runder och försökte ta sig upp, tillslut lyckades vi ta oss upp på stigen igen utan några större missöden och kunda fortsätta hemåt. Kollade noga igenom benen osv när vi kom hem men hon hade inte fått minsta lilla skråma, puuh!

Den rundan ska jag inte rida igen på ett bra tag! möjligtvis när det börjar bli fruset i marken..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0