RESULTAT

Som jag skrev igår så är min ponny på ett jävla humör just nu tyvärr..
Eftersom att hon är så himla känslig för förändringar när det gäller allt annat så har jag på känn att hon är såhär pga övergången till inomhussäsong nu, för hon är jättemjuk och fin i ryggen så jag tror inte att det är att hon har ont någonstans, men för säkerhets skull ska kiropraktorn kolla på henne när hon kommer nästa gång, bara för att att vara säkra! :)

aja, till resultaten!

LA, A:0/A:0
Hon var väldigt stressad på framridningen/framhoppningen, inne på banan var hon också ganska stressad och tog korsgalopp osv på flertalet ställen men hoppade på ändå, fick inget riktigt bra flyt men nollade i grunden och vidare till omhoppning, hon gick ungefär likadant i omhoppingen, fick ett ruskigt retligt nedslag (kombination räcke-räcke, som vissa vet så blir hon väldigt lång i kombinationer så hon hann inte få upp fötterna till b-hindret..) Men hon är ju snäll och ställer upp och hoppar på ändå så vi slutade på 0+4 fel och två utanför placering!


LA, A:0
Här var hon lite lugnare på framridningen/framhoppningen (undra om det var för att hon stod och sov mellan klasserna? haha!). Det tar verkligen musten ur henne när hon stressar så i första så när hon sen står mellan klasserna så degar hon ihop helt och brukar inte orka andra klassen, inte orka konditionsmässigt för det gör hon men hjärnan orkar inte riktigt.. Så vi drog på oss en hel del rivningar i denna klassen och slutade på 16 fel, ingen vidare bra runda om jag får säga det själv! Hon var ännu mera taktlös och hittade inga riktiga avstånd..
Äh, bättre lycka nästa gång!

Massor med bilder kommer i ett separat inlägg imorgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0