vilka bloggar läser jag?

Jag följer bloggar via bloglovin vilket jag tycker fungerar superbra! Man ser precis när de har uppdaterat och klickar enkelt in och läser, snabbt och enkelt! :D
Jag kommer nedan skriva de bloggar jag följer och en liten kommentar brevid om varför jag följer den!

http://hastdiggaren.se/ - Rosanna Zimdahl, har två superfina ponnyer som hon tävlar i hoppning med! Skriver blandade intressanta inlägg vilket gör det roligt att läsa!

http://karelin.blogg.se/ - Therese Björkman, känner Tessan och vi tävlar för samma klubb men även mot varandra då hon också har en c-ponny som hon tävlar på LB-LA nivå i hoppning!

http://baraacarro.blogg.se/ - Caroline Bågfeldt, har följt henne från det att hon bloggade på ponyfocus, hon har nyligen skaffat en ny ponny, Chuck! en riktig snygging verkligen. det ska bli kul att följa deras fortsatta utveckling!

http://carlssonpataket.se/ - Sara Carlsson, hon skriver väldigt intressanta inlägg och tar superfina bilder, älskar hennes hästtänk! Hon har även två superfina ponnyer, Soccan & Cabi!

http://dressyrmupparna.se/ - Linn Ingvarsson & Ingrid Skoog, ja alla vet vi väl vilka detta är! Jag vet egentligen inte varför jag läser deras blogg, tror det är mest impulsivt faktiskt. ^^ De skriver ibland intressanta inlägg och har fina bilder!

http://tavlingsryttaren.se/ - Mikaela Zimdahl, inte så mycket uppdatering.. Det är också lite impulsivt som jag läser denna bloggen, hon har fina hästar!

http://equistro.blogg.se/ - Lovisa Munter & Heidi Björk, roliga läsvärda inlägg & mycket utrustning!

http://forzi.blogg.se/ - Emma Fors, har en superfin storhäst och skriver intressanta inlägg.

http://fridaelmlund.blogg.se/ - Frida Elmlund, en bekant till mig. Hon skriver väldigt intressanta inlägg och tar superfina bilder! Har en storhäst vid namn Blezter Star som hon har ägt sen han var föl och jobbar på framåt hela tiden!

http://idalundahl.blogg.se/ - Ida Lundahl, vi gick i samma klass på högstadiet. Hon är superduktig på att fotografera och visar väldigt mycket fina bilder på bloggen!

http://ihb.blogg.se/ - Isabella Björkman, en bra vän till mig, vi rider och tävlar för samma klubb och är även med i samma "team" (; om ni går in på hennes blogg och klickar på det gröna schabraket bland bildlänkarna så kan ni läsa mer om det! Hon är storasyster till Therese (se ovan) och har en superfin d-ponny som hon tävlar hoppning med!

http://internationalshowjumping.se/ - Caroline som driver butiken Tophorse, här lägger hon upp bla nyheter och liknande från butiken! 

http://isabellanilsson.devote.se/ - Isabella Nilsson, äger den omtalade d-ponnyn Black Trump (Becki) som hon verkligen har gjort ett bra jobb med! Hon har även en superfin storhäst, Miro.

http://johannagrant.se/ - Johanna Grant, superbra blogg men intressanta inlägg och fina bilder! Hade innan sin fina ponny Chaboukie som de sorgligt nog fick ta bort efter en tragisk olycka.. Har nu en superfin 3-årig storhäst vid namn Flex A som hon håller på att utbilda, hon har även en egenuppfödd c-ponny som hon håller på att rida in!

http://kattabork.blogg.se/ - Katarina Bork, det var under innomhus SM nu i Helsinborg jag fick upp ögonen för hennes superfina d-ponny Istoriah La Bree, de slutade på tredjeplats i hela SM'et, kat. D. Påminner väldigt mycket om Spirit!

http://kristinawarg.se/ - Kristina Warg, skriver roliga läsvärda inlägg. Och jag är helt kär i hennes hästar!

http://linnskjetne.blogg.se/ - Linn Skjetne, Har två superfina hästar som hon tävlar hoppning med!

http://othello.blogg.se/ - Louice Råå, en vän till mig! Har hästen Othello som ni har sett lite här i bloggen, snällare häst får man leta efter!

http://ponnyochryttare.se/ - Elisabeth Ågren & Andrea Olsson, läsvärda bra inlägg och de har superfina ponnyer!

http://skeckryttaren.blogg.se/ - Alexandra Jeppsson, en bekant till mig, hon har en superfin häst och är på jakt på en till, skriver roliga inlägg och har fina bilder!

http://swedenjumpers.blogg.se/ - Henrietta Engström & Tess Andren, Henrietta som har varit här några gånger och ridit Spottis, de har superfina ponnyer!

http://teamsl.se/ - Linn Olsson & Sofia Genne, intressanta läsvärda inlägg, gillar deras hästtänk! Linn har sin superfina Winnetoo och Sofia har ponnyn Martijn och storhästen MingMang!

http://ujohanna.blogg.se/ - Johanna Unger, hennes ponny är släkt till min ponny, så lite roligt att följa. ^^ sen tar hon superfina bilder!

http://warnmark.blogg.se/ - Karin Warnmark, skriver jätteintressanta inlägg, verkligen läsvärda! Hon är även superbra på att fotografera! en blogg att rekomendera!

http://xelaaa.blogg.se/ - Alexandra Garcia Ferm, vi rider för samma klubb och hon har hela tiden trevliga försäljningshästar hemma! Hon importerar även hästar själv från polen, rider in dem och säljer sen vidare. Hon har starka mål i livet och fortsätter hon i denna takten så blir det inga som helst problem för henne att klara det! Hon har även alltid nya fräscha bilder i bloggen! ;D

Gud vad långt det blev.. Haha! Men nu vet ni! (;

Kommentarer
Postat av: Tävlingsryttarnaa

Hoppas vi hamnar på den listan snart :) haha

2011-11-19 @ 15:55:50
URL: http://tavlingsryttarnaa.blogg.se/
Postat av: Carro

Det var en aning många du läste :P men iaf blir superglad när jag ser sånt här :D

2011-11-19 @ 16:06:15
URL: http://baraacarro.blogg.se/
Postat av: Freja

Riktigt snygg ponny du har! :D

2011-11-19 @ 18:09:36
URL: http://agnesochfreja.blogg.se/
Postat av: madelene friberg

hihi mig då xD

2011-11-20 @ 21:19:50
URL: http://madelenefriberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0