Utvärdering tävlingsplats: ÄNGELHOLMS RF

Parkeringen var bra, inte alltför långt bort och gott om plats!

Framridningen
var ganska bra underlag, liiiiite djupt men absolut inget som stör, utan helt vanligt paddockunderlag eller vad man säger, haha!

Framhoppningen är stor och rymlig, blir dock orolig när man sätter unga människor som inte har någon koll som ringmaster till framhoppningen! Vi var ca 8 st där inne sammtidigt och vissa folk galopperade runder som galningar och det blir ju såklart farligt eftersom vi var för många därinne också!
Så där blev jag verkligen besviken, säkerheten kommer trots allt först så jag tycker att det är oansvarigt att sätta någon som inte har så mycket koll eller vågar säga till på en sådan plats..

Collectingringen va där typ ingen, det var liksom öppet mellan framhoppningen och tävlingsbanan så man fick hålla sig redo i framhoppningsridhuset. :)

Tävlingsbanan var välsigt ljus och fräsch, bra underlag!

Hinderna
var ganska fräcka, det var både blandat "vanliga" och lite titthinder, vissa hinder såg precis likadana ut.

Priserna
var roliga! annorlunda snygga rosetter och utstickande plaketter. Lite tråkigt dock att "hederspriserna" var helt vanliga saker såsom ridvantar och tottar, sånt som i princip varenda människa redan äger. hade varit roligare med pokaler eller något liknande!

Maten var lite tråkig, de hade inte så stort utbud.

Läktaren var man tvungen att stå, de hade typ inga sittplatser.. men väldigt fin i övrigt!

Funktionärerna
på banan hade bra koll och var hela tiden med, lite sämre med ringmaster'n dock..

Sammanfattningsvis
så hade de lite konstig tidsuppfattning, när jag gick banan till LC'n så han jag inte ens gå färdigt banan utan efter ca 2 min så sa dom att banan stängdes för obehöriga, sen när de byggde om så tog det en hel evighet! andra bangången var bättre! i övrigt tycker jag att det har varit en bra dag!

Tävlingsplats:
2 av 5.


Kommentarer
Postat av: Therese Jensen

Tack detsamma :)

2011-03-27 @ 22:36:36
URL: http://livetenligttherese.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0