Dagens feeling....

 

På plats i GBG!

Godkväll vänner och ovänner! Rumpan är placerad i sängen i lägenheten och vi kämpar för att hålla ögonen öppna.. Efter en tidig morgon med lång dag på jobb och ett par timmar i bil är vi lagom sega nu i både huvud och kropp. Ska strax stänga ner verkstaden och krypa ner under täcket och ladda upp inför morgondagens shopping!
 
Har förresten fått lägga till ännu ett inköp på listan... Provade dressyrtränset idag och för att vara ärlig så satt det rent åt helvete dåligt. Remmarna till bettet fick jag ha på innersta hålet för att det precis skulle passa och inte bli för stort och övriga remmar (käkrem & nosrem) kunde jag knappt ens knäppa på yttersta hålet... Alltså va? Hur går det ihop undrar ju jag.. Aja, får väl lämna tillbaka det och hålla ögonen öppna efter ett nytt dressyrträns på mässan imorgon!
 
 

Preparations!

Strax innan kl 6 satt jag och skrittade av sista hästen idag efter två svettiga pass i paddocken!! Tack Skåne för att du har bjudit på underbart vårväder under dagen med massvis med sol och shit så skönt det är att det bara blir ljusare och ljusare om dagarna! Imorgon är det finally fredag och hästarna ska få två dagars vila, jag jobbar 10-16:30 och därefter rullar bilen mot Göteborg!! Vi får se hur kvällen ser ut, men på lördag blir det iallafall shopping för hela slanten!
 
Nu därimot skulle jag behöva börja packa och skriva ihop och vidarebefodra Théas önskelista som hon var snabb på att rabbla när hon fick höra att hennes Matte skulle shoppa imorgon ;) Bloglovin' och ansiktsboken är dock för tillfället mer lockande och med röven djupt parkerad i våra magiskt sköna fåtöljer har jag en strong feeling av att det blir panikartad racerpackning inatt där jag garanterat kommer glömma hälften av grejerna som ska med! Okej Kastman, glöm inte plånboken, glöm inte plånboken, glöm INTE plånboken!!!
 
Kolla förresten vad som dök upp på posten idag!! Det übersnygga dressyrtränset från Hööks :D
 

Planering, planering, planering...

Dagarna går åt att planera, planera ännu mer och planera ytterligare lite till, därimellan försöker jag så gott jag kan att jobba, rida, äta, ja leva helt enkelt.. Det är inte lätt, det kräver massor med tid och hjärnaktivitet! Det ska planeras träningar, det ska planeras tillfälliga ändringar i jobbschemat, det ska planeras Norge-weekends, det ska planeras veckoupplägg för att allt ska gå ihop och just nu går det även en jäkla massa planering inför Göteborg!
 
Göteborg, åh göteborg.. SOM JAG LÄNGTAR!! Jag har världens längsta shoppinglista (som jag ska försöka summera ihop i ett inlägg någon dag..) och hoppas kunna bocka av det mesta därifrån, please don't tell my wallet..... Vi åker fredag eftermiddag och spenderar kvällen åt att, äta? (typical mig och Gisela....) kanska ta någon drink, gå ut och dansa.. Någon som vill hänga?! Två virriga skåningar i Götet kan bli ganska livat ;) På lördag blir det givetvis GHS! Vi har dock inga biljetter så det blir enbart mäss-häng för vår del om vi inte mot förmodan hittar två vuxenbiljetter i sista sekund.. Anyone?! ;)
 
Är det någon av er läsare som ska dit på lördag? :)
 
Man kan ju hoppas man slipper betala inträde iallafall..
Var med och tävla du också hos Johanna!

Personlig Almanacka!

Men HUR fin är inte denna då?! Jag planerar mitt 2015 med stil :D
Enkel översikt med egna kolumner där jag lätt kan planera hur veckorna ser ut för hästarna och migsjälv, egna inprintade personliga datum såsom födelsedagar och andra viktiga händelser, "veckans att göra" för att verkligen inte missa viktiga kom-ihåg, läckra stjärnor på medverkandes respektive födelsedag och massa massa mer!
 
Jag är verkligen helnöjd med min fina almanacka och den används flitigt vill jag lova :D
Klicka in HÄR och beställ er egen almanacka för enkel och helt klart snyggaste planeringen!
 

Eddie för Annika!

Min finaste ♥

Världens härligaste mega-galopp ♥ men fan alltså, den är inte lätt att sitta i!

Rage

Men alltså börjar man inte gråta när man preciiiiis skrivit klart ett relativt långt och utvecklat inlägg som man för en gångs skull blev nöjd med och tänker att fan, jag kan ju när jag vill! och det sen bara försvinner rakt ut i det blå?! Försökte repetera inlägget i huvudet men det står verkligen helt stilla... Jag är så arg så jag skulle kunna kasta datorn på golvet och sen hoppa och stampa på den!! Alternativt gömma den under halmen i Eddies box så han kan ge den en omgång.. WHY MEEEEE!!!
 
Hej lilla fröken overreaction.. Men blir man trött eller?! När man dessutom har lite för få timmars sömn i kroppen och det har bjudits på skitväder precis hela dagen är det svårt att se ljusglimtarna.. Får ha i bakhuvudet att hästarna gick bra idag och att jag har sovmorgon imorgon! Det är fina grejer det. Vi hörs när jag är på bättre humör! alternativt när jag kommer på vad det var jag skulle skriva, men det är ju stor risk att det händer.. Herrå!

Théa för Annika!

Åh vad jag önskar att det var någon som filmade Théas pass igår!! Hon var så jäkla spänstig och luftig, som om hon hade en studdsboll under varje hov! Hon är himla svår att fånga på bild där ridkänslan genomspeglar sig, hon ser liksom lite låg och platt ut eller vad man ska säga.. Och det är exakt tvärt emot hur hon känns! Därför hade det varit roligt att få det på film istället där hon gör sig lite mer rättvisa, men men. Amanda (Malins dotter) fick iallafall klickat några fina bilder! Får se till att ha någon som filmar också under nästa träning :)
 

Svettig söndag!

Med en träningsvärk from hell i benen efter att ha lirat boll med kidsen på jobb i fredags har jag nu snart officiellt tagit mig igenom helgen! Gårdagens update gick inte helt plansenligt och uteblev helt, jag var i stallet hela förmiddagen och fixade och red och därefter skulle vi ut och äta med familjen då mamma fyllde år! Så hela dagen passerade i racerfart, men vi hade det supermysigt och åt jäääättegod mat!! Kvällen blev dock inte allt för lång då vi flyttat fredagsträningen till imorse istället.
 
Båda hästarna gick SÅHÄÄÄÄÄÄR bra idag!!! Herregud vilken känsla att få lite feedback och det var helt underbart att få sitta i en dressyrsadel igen! Snälla snälla Annika plockade med sig en av sina som jag fick låna under träningarna. Båda två gick ganska basic pass, mest för att checka av grunderna lite och kolla nivån efter vinteruppehållet! Men båda två jobbade på super och alla var nöjda och glada efteråt! Nu kan jag med gott samvete bädda ner mig och kolla serier och käka Ben&Jerry's resten av kvällen! Det förtjänar jag ;) Och hästarna får såklart lite extra morötter i kvällsmaten!
 

Omotiverad fredag....

Glitterklänningen är på och jag är SÅ redo att slå klackarna i taket!! But no, jag var redo för att sitta och svettas i min dressyrsadel halva kvällen med bästa Annika ståendes i mitten för att tjata på mig! But none of that happend.. Vi har fortfarande inte fått någon som helst kontakt med dendär (ursäkta ordvalet) JÄVLA sadelmakaren!!! Idag har jag varit utan min dressyrsadel i 3 hela veckor! Och Annikas bil lämnade VO så någon träning blev det heller inte... Så yaay, pepp fredag! Istället sitter jag i min säng, dresscode: ridkläder (separations-ångest?) och skypear med le boyfriend som just nu är i España och gottar sig. En dag som denna när allting gått snett hade man ju gärna suttit där i värmen och kuckilurat istället...
 

Bling-bling-bling-bling....

Kan det vara så att jag äntligen ska få använda mina blingtottar på dressyrbanan?! Jag vet att de tidigare varit helt förbjudna men när jag igår satt och bläddrade bland de nya ändringarna i TR så kom jag över detta ↓
 
Ändringen är markerad med fet stil:
 
7.2. Flätning av man och svans samt mönsterrykt på bakdelen är tillåtet. Manens flätor och knoppar får dekoreras/utsmyckas, dock inte med rosetter, blommor eller liknande. Varningsrosett i svansen är inte att betrakta som dekoration utan är tillåtet.



Jag personligen tycker att ändringen är lite svårtolkad, knopparna får lov att dekoreras/utsmyckas, men ej med rosetter, blommor eller liknande, vad räknas som "eller liknande"?!?! Man får lov att dekorera/smycka ut, men med vad? Jag tog kontakt med en domare/överdomare från hemmaklubben och frågade om hon visste vad som gällde och fick svaret:
 
"Mycket bra fråga Malou! Jag tolkar den som att dina strass-tottar är helt ok på dressyrbanan fr o m. 2015.
Jag skall skicka frågan vidare och få ett svar från högre ort så vet både du och jag med säkerhet."
 
HUR ballt hade det inte varit om de är godkända att tävla dressyr med?! Eddie kommer vara sååååå snygg i dem!! Jag kan dock tycka att det är lite löjligt om de inte skulle vara det, det är ju inget som överhuvudtaget på något sätt är prestationshöjande, bara en snygg detalj. Jag lovar att meddela vad jag får för svar från de högre makterna då jag vet att det är flera som undrat!
 

Théa är också supersnygg i dem!!

ZzzZzZZzzz....

Godkväll vänner! Timmarna rullar iväg och sitter i min gigantiska babyrosa onepiece och överväger att krypa ner i min gosiga säng, herregud vad det är svårt att få timmar över till annat på dygnet när man jobbar såhär sent! Jag åker dagligen direkt från jobb till stallet för att rida båda hästarna, mamma har ofta fixat stallet under dagen för att det ska vara klart innan det blir mörkt och hästarna kommer in så det är inget som äter massa tid, sen ska jag hem och äta kvällsmat och sen är klockan way too much för att jag ska vara mentalt stabil och kunna prestera något annat än halvkassa blogginlägg mellan snarkningarna...
 
Aja, kan väl iallafall meddela att båda hästarna var fina idag! Markarbete stod på schemat och markarbete blev det. Lite bommar, studds och ett sockerbitshinder arbetade vi med. Théa var SUPERFIN och Eddie var fin de gånger han inte trasslade ihop de långa benen bland bommarna.. Det är inte riktigt lätt detdär, men det är bara fortsätta traggla! Kidnappade hem 3 nya bett från Malin igår också som jag planerar att börja testa i helgen eller något, ett Nathe-bett och två olika från Sprenger! Båda två fungerar utmärkt på de jag redan har men det är ju bra att variera och kul att se vad man får för känsla!
 

Top Zop

Något som även fick följa med hem från Riders Passion utöver det döläckra CS-schabraket var en Top Zop! Tror att denna mojäng kommer underlätta betydligt när det är dags för knoppning då man har allt i ett och på samma ställe. Ser faktiskt fram emot att prova den! Och det blir om inte allt för för länge.. ;)
 
 

Late tuesday evening

Hey you guys! Puh idag blev det en sen kväll i stallet, inte så konstigt kanske med tanke på att jag haft stängning på jobb.. Eddie är iallafall äntligen färdigklippt på hela kroppen förutom benen (som får tas en annan dag då han tröttnade lite på mig på slutet..) och Théa har fått trimmat skägget och långa stickelhår på diverse olika ställen på kroppen! Så nu är båda snygga i pälsarna igen och kan börja vistas offentligt utan att skämmas ;)
 
Dagen har gått åt att spela kort, äta semlor, klippa djuren och gräla lite på sadelmakarna. Kan ni fatta att min dressyrsadel FORTFARANDE inte är färdig?! alltså nu har det gått över 2 veckor... Och Annika sa till dem att det vår bråttom när hon lämnade den.. Men har fått klart för mig att nu är den iallafall på sista stopp och ska bara stoppas om innan den är done, skynda er nu för sören, jag ska träna på fredag!!
 
Åh vad jag är tävlingssugen...

Dör *.*

Gissa vem som kommer vara snyggast på dressyrbanorna denna säsongen?!
Alltså jag dör snygghetsdöden.... Tänk er detta schabraket till min royalblå Animokavaj!
Detta var egentligen ett rent spontanköp då jag egentligen åkte in för de två schabraken nedan,
men när jag såg det kunde jag inte hålla fingrarna i styr.. Det bara skriker ju Malou om det!!
 
Har även egendesignat två schabrak från Mias som kommer om ett par veckor..
Ett tävlingsschabrak och ett vardagsschabrak! Men de får ni se först när de kommer ;)
 

I min ryktväska

 
Lika illa som jag tycker det är att äta tacos någon annanstans än hemma tycker jag det är sjukt obekvämt att borsta andra människors hästar med grejer från en främmande ryktlåda... Precis som med tacon så har jag en speciell rutin och krav på vilka "ingredienser" som ska ingå i processen! Hehe
 
• Magic brush - Dessa trotjänarna klarar jag mig inte utan! De används flitigt, period.
• Mina naturborstar är också ovärdeliga! Hatar såna syntet/plast/whatever material det nu är... Tycker de är
   värdelösa att borsta med. Den ljusare borsten har grövre strån i mittdelen och är därför superbra på tex
   fröken skitgris, samt benen. Den mörka borsten är supermjuk och jättebra nu när de är klippta och den lilla
   borsten är det enda som överhuvudtaget får närma sig Eddies huvud, även den är supermjuk!
• En vanlig hårborste köpt för människobruk tycker jag är det bästa att borsta mina hästars heliga hårsvall med!
• Cowboy Magic är också en självklarhet i min ryktväska! Bättre utredningsprodukter finns inte!!
• Hovkratsar, givetvis
 
Sen har jag en jäkla massa smågrejer också som inte ingår i dagligbruket om vi säger så. Som dendär putsvanten i fårskinn ni kan se på bilden, den används ganska sällan.. Helosansalva, Jodopax gel, Radital liniment, kylgelé, babyolja, vaselin, saxar, hovlack, totteband, ja alltså you name it!
Allt som kan tänkas vara nödvändigt finns där :)
 
Är ni lika kinkiga som mig när det gäller borstnings-stuff eller det är inte så noga?

Gettin' undressed for success!

Ca 40% av hästen är numera snyggt kort och glansig i pälsen igen istället för lite halvlång och raggig, nästan hela högra sidan med undantag från en liten plätt uppe på korset, längst uppe vid nacken/ganaschen och benen är klippt, därefter sa maskinen bestämt att den inte tänkte vara med på dethär påhittet längre... Öppnade den och kikade och då hade den ena "armen" som driver skären gått av!! Så det var ju bara till att packa ihop och se glad ut med en inte ens halvfärdig häst... Tur att han ändå inte har överdrivet mycket päls och att han inte totalt byter färg vid klippning, då hade han inte varit så snygg.... ;)
 
Har fått lånat till mig en annan maskin och ska klippa färdigt honom på tisdag istället. Ska även sätta mig ner och klura ihop ett inlägg ang. en ny favoritsak i hästväg som jag tror att om fler får upp ögonen för kommer bli otroligt populärt! Får se när jag får tid att sätta av för det.
 

Happy Valentines!

Till alla er som är förälskade i mig, jag är tyvärr upptagen och är hos min stora kärlek.
Men om ni ändå vill göra ett försök så går det bra att hänga alla blommor, choklad-askar och presenter på min dörr. Fina gåvor såsom resor, ny sadel eller kontanter kan du med fördel skicka rekommenderat.
Vill ni överlämna något till mig personligen så är jag i stallet, men köp inte med choklad, min häst föredrar äpplen.
Tack på förhand!
 

Eddie 12/2, part 2


Goodmorning guys!

Klockan är strax efter 7 och jag sitter uppe i lägenheten och lökar. Phillip anlände från Oslo igår och hade med sig en ordentlig febersjuka och sov mestadelen av kvällen igår, just as fun som jag var när han var här nere sist! Då var det ombytta roller ;)
 
Men lägenheten då, va?! Jag har ju ingen lägenhet! Njae, vi våldgästar mormor och morfars lägenhet i ängelholm nu när de ändå är i Thailand och lever loppan, det är ganska så skönt att bara kunna fokusera på oss när Phillip är här, och inte ha en massa människor runt oss hela tiden! Tror det uppskattas nu när han inte mår så bra heller... Får hoppas att han sover bort febern nu när jag är på jobb så han är pigg på att hitta på något senare i em när jag kommer hem igen! :D
 

Eddie 12/2, part 1


Tröstlöst

Sådärja, då var vi uppe i 6 skor inom 3 veckor!! Petra var och slog på två nya skor bak i förmiddags och nu när jag plockar in henne från hagen så har hon tappat en ny fram....... JAG BLIR TOKIG!! Denna gången var hoven åtminstone i fint skick så jag tog ut henne och red en liten stund i ridhuset vilket gick bra, hon kan ju för sören inte vila mer nu!! Imorgon kommer Vet. ut och ska kika på hennes lustiga sår på bakbenet, vi har länge trott det varit något mugg-liknande men det har inte blivit bättre med behandling så det är lika bra att kolla upp det.
 
Nåväl, det var ju passande att hovis kommer ut till Théa imorgon då Eddie fick vila idag pga att han har trampat snett en framsko... Så den behöver tas av, riktas och sen slås på igen. Det är inte ofta han trampar snett/av sina skor men det var ju iallafall bra timeat får jag säga! Bestämde mig tidigare idag för att ta klippningen på söndag istället och rida idag, men det fick alltså bli vila ändå.
 
 

Alltså jag börjar snart gråta...........


Stängningstisdag!

Hey you guys! Sovmorgonen imorse var helt amazing och i skrivande stund sitter jag på jobb och lökar. Tisdagar är as known min stängningsdag så idag slutar jag halv 6, första gången jag ska stänga helt själv så det är lite pirrigt! Men det går säkert hur bra som helst, jag har koll på allt som göras så det känns tryggt :)
 
Eddie var helt underbar att rida igår också så han får sig en välförtjänt vilodag idag! Dock inte till hans förtjusning gissar jag på då han istället ska få sig en runda med klippmaskinen ;) Han har inte sådär värst lång päls men den har börjat bli ganska så tät vilket gör att han svettas nu när har går tuffare och tuffare pass. Théa ska även trimma skägget, hahah.. Och få nya bakskor, och ridas! Full rulle alltså, får se om jag orkar uppdatera när jag kommer hem eller om jag stendeckar direkt, time will tell.
 
Throwback, världens bästa ponnyprinsessa ♥

Söndagsridningen

As you could see i förra inlägget så kom lususlingen in utan bakskor = ingen ridning för hennes del.. Högerfoten var inte sådär jättefin efter den brutala misshandlingen heller så jag vågade inte chansa på att ta ut henne trots att vi har ganska så soft underlag, vill inte riskera att hon fläker upp hoven ännu mer. Så, ännu en dags ofrivillig vila för Théa, tur att hovis kommer ut imorgon och slår på nya! Börjar snart lura på att köpa hem egna hovslagargrejer och be Petra lära mig slå på tappskor.. Tror vi är uppe i fem borttappade dojjor inom 3 veckor nu!

Eddie var fin igår, faktiskt. Mamma var dock inte så aktiv med kameran som jag önskat så vi gör ett nytt försök idag tror jag! Två bilder blev väl iallafall helt ok. Något som inte riktigt är lika ok är min sits... Jag sitter ju för sören med händerna i magen!! Åh jesus jag behöver ha tillbaka min dressyrsadel, men främst behöver jag ha Annikas hök-ögon på oss igen! Det var aaaaalldeles för längesen.. Så fort dressyrsadeln är tillbaka från sadelmakaren ska jag boka tid så hon får tjata lite på oss, det behöver vi!
 
På tal om sadeln så har det blivit lite strul.. Eller snarare ett komunikationsfel mellan sadelmakare 1 och sadelmakare 2, Mr.Omvärmare och Mrs.Omstoppare. S1 värmde om sadeln i tisdags (?) och skulle därefter direkt lämna sadeln till S2 som skulle stoppa om den, dock kom aldrig sadeln från 1 till 2 och nu är Mr.Omvärmare i Holland fick vi reda på av Mrs.Omstoppare som lät helt förvirrad när vi ringde och frågade när min sadel, som hon aldrig fått, var färdig... Så tisdag ska den nu enligt planen anlända till henne och därefter tar det förhoppningsvis inte allt för lång tid innan den åter hänger på sin rättmätiga plats i min sadelkammare.


Helt jävla makalös........

Alltså Théa, seriöst... IGEN?!?!

Sunday, FUNDAY!

Godmorgon hörrni! Skåne har traditionsenligt bjudit på regn och blåst hela helgen vilket har lett till att den lilla snö vi fick bokstavligt talat är gone with the wind vid dethär laget... Det i sig leder till att det är back till lera och kladd upp till armhålorna och flätade svansar, buhuu, snön var kul så "länge" den varade :(
 
Hur har er helg varit? Min har varit super! Fredagen hos Linnea bjöd på god mat, vin och en massa catch up, vi låg i sängen långt in på natten och bara pratade! Gårdagen var ridmässigt en väldigt bra dag, det var välbehövligt vill jag lova! Eddie har varit helt brutalt odräglig de senaste dagarna... Men igår var han otroligt lugn och fin så det var lite av en välbehövd egoboost. Théa däremot har gått väldigt bra mestadelen av passen! Hon hade en dag där allting bara var svårt, jobbigt och onödigt men utöver det passet har hon levererat lugna och avspända timmar under sadeln!
 
Idag tänkte jag att båda skulle få gå markarbete. Lite bommar, någon studds-serie och kanske även lägger in något språng. Det börjar ju snart bli dags att ta tag i tävlandet igen känner jag! Satte kameran på laddning igårkväll så det kanske dyker upp lite bilder, ev. film här lite senare, känner att jag behöver lite nytt material att publicera, det var längesen ni fick färska bilder!
 
På tal om gamla bilder, checka denna på min lilla luring från en löshoppning i Tyskland ;) Håll i hatten!!

THANK GOD IT'S FRIDAY!!

Inleder detta inlägget med att säga ÄNTLIGEN FREDAG!! Och hej förresten!
Shit så utmattande denna första veckan varit.. Hela omställningen, alla nya namn att lära sig, att slungas rätt in i hetluften med möten och grejer, sluta rejält mycket senare varje dag jämfört med innan osv osv. Det har varit otroligt kul men shit så trött i huvudet jag är nu! Därför har bloggningen blivit som den blivit och det hoppas jag ni har förståelse för. Nu är det äntligen dags för helg och lite avkoppling! Kickar igång den med att snart åka ut till en av mina bästa vänner för middag, vin och girlytalk, tror det är ganska välbehövligt att bara stänga av hjärnan från allt som har med jobb att göra och bara fylla den med lite rus och en massa skitsnack!
 
Igår anlände btw Eddies nya träns på posten! Fick i all hast slänga på ett gammalt slitet swarovski-pannband då jag inte är överförtjust i raka, nakna läderpannband... Ska kika efter ett nytt som senare ska få sitta på detta tränset under GHS! Tycker han passar så bra i Micklem då han har så litet, nätt huvud och det är så smala och få remmar. Less is more på denna hästen!! Fram tills vi sadlar om till dressyr, då är det breda nosremmar och maffigt bling-pannband som gäller ;)
 

Heyheyhey!

Hej på er hörrni! Tisdag = vilodag. Théa har fått omslått sin snea sko, annars har det inte hänt så mycket mer för hästarna idag. Tisdagar är min stängningsdag på jobb så jag är inte därifrån fören närmre kl 18 på kvällen, och på tisdagar är det även träningar i ridhuset så allting blir så himla sent... Därför har jag valt att framöver lägga hästarnas vilodag just på tisdagar, förutsatt att det kommer passa även när träningarna drar igång!
 
Mina gullungar ♥

Måndagkväll in da stable

Eddie står och myser i sina Equi-n-ice efter dagens tuffa ridpass! 


Kickstartar februari!

Goodmorning peeps! Vi rullar in i vecka 6, det är första måndagen i februari och första dagen för mig på nya jobbet! Exciting :D Sitter och laddar upp med att försöka trycka i mig lite frukost och bli människa, har fixat matlåda och packat träningsväskan med ridkläder då vi mest troligt kör direkt till stallet efter jobb. Ska få reda på mitt nya schema osv. idag, därav har jag än ingen aning om när jag slutar! Det enda jag vet är att jag kickar igång första jobbveckan med stängning (17:30) tisdag och fredag, yaaay... ;)
 
Nu måste jag snart ge mig iväg så jag inte missar mitt morgonmöte, det vore ju snyggt att komma för sent första dagen... Vi hörs lite senare hörrni!
 
Oh look it's me!
 

partners in crime

Hej på er hörrni! Totalt utebliven uppdatering under gårdagen som plansenligt gick i ett. Jag och Isabell hade en heldag med skratt, mat och dålig humor! Vi kickade igång med shopping och mat på Väla, därefter en quickie inom Hööks för att se om de fått in lite vårnytt, hemom Isabell för att byta om och sen racerbil till hennes stall där vi fixade och gick en promenad med Ralle. Efter det körde vi inom statoil för att fylla på godis-lagret och sen vidare till mina troll! Ridning och kvällsfodring för dem och sen hem för att kvälls(natt?)mata oss själva också! Därefter dök vi ner i sängen, skrattade helt hysteriskt åt helt patetiska YT-klipp innan vi drog igång en film och rundade av natten. Shit så roligt vi har haft det! Men ni kan ju själva ränka ut varför jag inte hunnit blogga, jag har för sören knappt hunnit andas mellan alla skrattanfall!
 
Men om vi spolar tillbaka klockan till i förrgår, när sadelutprovaren var här! Båda hästarna och båda sadlarna blev kollade, och det resulterade i att jag för tillfället står dressyrsadellös... Dock inte for long! Båda hästarna har breddat sig och som jag misstänkte så klämde dressyrsadeln, så den är iväg för omvärmning och även omstoppning då den börjat bli lite platt. Borde få tillbaka den i mitten/slutet på nästa vecka! Hoppsadeln därimot låg helt perfekt på Théa och likaså på Eddie när han har fårskinnspadd under! Han har tappat lite ryggmuskler i samband med magproblemsperioden så sadeln "sjunker ner" lite fram, men såfort han fått upp de musklerna igen ska padden bort!
 

RSS 2.0