Good evening!

HEJHEJHEJ! Idag har det varit full rulle från tidig morgon, aae det var att ta i, från att jag vaknade runt kl 12 och fram tills nu! Var uppe och red ut en runda på Eddie i det sköna höstvädret tillsammans med Josse på dagen vilket gick kanonbra :) Sen var det köra rallybil till Petra och hålla träning för småtjejerna och sen efter det for vi in till ängelholm för att pussa lite på prinsessponnyn som hade hoppträning för Tobias Grönberg idag!
 
Världens finaste, denna ponnyn kommer alltid ha en enorm plats i mitt hjärta ♥
 

eeeeeekooooooooooooo!

Oj, här var det tomt! Jag har haft en fullspeckad helg och har precis kommit hem igen efter att inte ha varit hemma på hela helgen. I fredags var det ju somsagt TFHS-festen, superroligt vad det verkligen! Trots en stukad fot och en mindre rolig lördagmorgon.. Sov hos Phillip efter festen och har vart där tills imorse, igår hade vi bakishäng deluxe och låg bara inne på rummet hela dagen förutom en liten snabb tripp till ICA för att skaffa föda så vi inte svalt ihjäl...
 
Nu i förmiddags så var det åter igen dags för miljöträning för John Wilson vilket gick bra, om man såklart bortser från min snygga avsittning som orsakades av att min häst är en liten bitch när man kickar till honom i magen ;) det och en kombo av att han höll på att springa in i en stor tunna (jag red med släptåg och styrde bara med en hand..) gjorde att jag mycket graciöst satt av och landade på fötterna, snygg landning Kastman! Mindre skönt för min stukade fot, så nu ska jag trycka i mig mina nygräddade pannkakor, en stor kopp varm choklad med grädde och minimarshmallows och bädda ner mig i sängen framför några avsnitt OTH, vi hörs!
 
Här har ni fredagens outfit, för er som inte följer mig på instagram och redan har sett den!
Heter "maloukastman" där btw.

TGIF

Thank god it's friday!
Har precis kommit hem från stallet efter att ha fixat allt där och ridit min prins, det fick bli ett pass ute i stora paddocken idag med fokus på övergångar och att han ska få fram nästan och inte gå bakom lodplanet och han skötte sig super som vanligt :) Nu ska jag strax hoppa in i duschen och sen gör mig redo för sittningen och festen ikväll, kanske bjuder på en outfit bild senare men annars kommer bloggen stå tom resten av dagen!
Midsommar 2013 i ayia napa, Cypern!
Tjusiga midsommarkransar, man tager vad man haver!

världens finaste ♥

 

26092013

Det var en spänd häst vi lastade av idag, men jag kan inte förstå hur snäll han är att rida haha! Han är 5 år gammal, har haft boxvila i ca 6 veckor och är ändå lugnet själv såfort man kommer upp i sadeln. Duktiga killen! laddar upp lite bilder imorgon, nu ska jag torka mitt hår och sen vara barnvakt en stund år Petras ungar, hörs imorgon!
 
 

hopp i lådan!

Idagt änkte vi variera ridningen lite genom att åka iväg och rida på annat ställe än bara hemma i paddocken/ridhuset. Även just för att Eddie inte bara ska förknippa att åka transport = åka till kliniken, det är ju trots allt det enda stället vi åkt på den senaste tiden. Så idag rullar vi mot "min" gamla hemmapaddock där jag spenderat mycket tid med Spottis och även på islänningarnas rygg, nämligen hemma hos Petra!
 
Vi får väl se om han är lika spänd som på Kvarnstena hos Alex eller han håller sig i skinnet.. ;)

stallet är (nästan) färdigt!!

Efter några dagar intensivt jobbande från byggarnas sida så är snart fönsterprojektet färdigt :) Den enda som fattas är lite plåt som ska fästas på insidan i karmarna sen är det done! Eddie var måttligt nöjd över att kunna stå och se ut över gårdsplanen under dagen, bra underhållning nu när han fortfarande har 2 veckors boxvila kvar!
 
Beeche får sträcka lite mer på sig för att se ut, han är bara d-ponny och fönsterna är måttade för hästar upp till 170 cm. Ser ni förresten så litet huvud Eddie har? haha! Han och Beeche har ungefär samma size och B är 148 cm (?, maxad D iallafall) och Eddie är nästan 170 xD minihuvud..

Bra när inläggen publiceras..

Var hälsade läsare! Detta inlägget skulle egentligen publicerats för drygt en timme sedan men la sig av någon konstig anledning i utkast.. Men slänger upp det nu ändå, bara för att liksom.

Idag ringde klockan omänskligt tidigt enligt mig, men å andra sidan så har jag ju aldrig varit någon pigg morgonmänniska.. Ligger gärna kvar så länge det bara går!  Iallafall så skulle Eddie få nya skor, han får ju för fasen nya skor oftare än jag själv.. orättvist! Har även varit en sväng inom Hööks idag och inhandlat en magplatta och en förbygel, var precis ute och red en runda med Bella och Beeche och invigde dem :) Just nu i skrivande stund står jag ute på gräsplätten och betar en liten häst som äter som om han aldrig sett gräs tidigare! Vilket såklart inte är sant men uppenbarligen så tycker inte han att den tiden som jag offrar i andra änden av grimskaftet på dendär gräsplätten (som för övrigt inte är universums roligaste syssla) är enough... Otacksam liten snorunge till häst jag har! han ska vara glad att han får komma ut och äta överhuvudtaget ;)
 

vi är på gång igen!

Fina prinsen ♥
 

länge leve min urusla uppdatering!

Hej jag har ingen aning om vad jag ska skriva..
True, det är lika deprimerande som det låter. Det enda jag ägnar mina dagar åt är One Tree Hill som jag nästan har sett färdigt 3 säsonger på två veckor, det säger väl allt? och min underbara häst som jag äntligen har fått lov att börja trava! Första gången igår när jag bad honom att trappa upp en växel så tyckte han att jag var jättekonstig för man fick ju faktiskt bara lov att skritta när jag satt på ryggen, men efter ett tag när han fattat vinken så ville han inte sluta trava istället, haha!
 
Nu är det:
1 vecka och 4 dagar tills vi får börja galoppera
1 vecka och 5 dagar tills premiären av The Vampire Diaries säsong 5
2 veckor och 5 dagar tills vi får börja hoppa igen
2 veckor och 6 dagar tills min tandställning sitter på plats
 
En massa datum att längta och inte längta till. ↑
 
Oh nu ropar mamma att maten är färdig, äntligen en användbar anledning att avsluta detta meningslösa inlägget, see yaaaa!
 
PS. Glöm inte bloppisen!!!

morgon/förmiddags/eftermiddags-fix

Gud vad det börjar gå segt med att komma på rubriker.. haha!
Denna dagen har rullat på bra, Eddie har för tillfället bytat box till en som var ledig rätt över då de har börjat fixa utanför hans och om några dagar ska de förhoppningsvis vara klara och då kommer Eddie ha ett supersnyggt öppningsbart fönster att stå och spana ut över gårdsplanen i! Kommer bli supernajs :) Idag har även jag och mamma varit iväg på Gyllsjö och hämtat spån, universums tråkigaste uppgift känns det som, jag hatar det nästan lika mycket som jag hatar att packa höpåsar! Och det är mycket, nästan i klass med att fylla hönät! För det är snäppet värre.. kärlek till hösilage ♥
 
Nu pladdrar jag bara på känns det som, sitter och velar fram och tillbaka på om jag ska beställa hem en klänning jag velat ha från NELLY.com huuur länge som helst, är sååå sugen på att ha den på TFHS-festen den 27! Och efter gårdagens shoppingfiasko skulle jag behöva stilla min köpabstinens, en hel dag på Väla utan att köpa någonting förutom mat och en milkshake, hur gick det till liksom?!
 

tänk att det kunde bli så rätt.

Detta inlägget publicerades i januari 2012, alltså snart 2 år sedan.
 
 
Nu ställer jag frågan till migsjälv, hur kunde det bli så jävla rätt?!
Exakt allting stämmer förutom färgen (hehe) som är typ totalt motsatt till skimmel, och åldern, Eddie var 4 när jag köpte honom. Men är det inte lite lustigt? Att jag för två år sedan hade en bild av hur min drömhäst skulle se ut och hur den skulle vara och nu står jag som ägare på hans papper?
 
Världens finaste ♥ ångrar inte en sekund att jag chansade och köpte honom oprövad!

morning!

Gooooodmorgon läsare!
Gårdagen blev sen då vi fick åka upp till stallet strax efter 9 och rulla in hösilagebalar så hästarna kunde få kvällsmat.. haha! Därav den kassa uppdateringen på kvällskvisten. Idag lär det även bli likadant, åker in till Väla tillsammans med Josse och min kusin Elin runt 3-tiden för lite shopping och girlytime, därefter ska vi på rekryteringsträff vid 17-snåret och sen tar vi väl oss hem runt 7 tiden någon gång. Ska även hinna rida Eddie på förmiddagen innan vi ger oss iväg så jag inte behöver stressa hem, idag är det även exakt 3 veckor tills vi får börja hoppa igen!! :D
 
Igår red jag och mina 172 cm b-ponny, HAHA! Kommer ni ihåg Lillis? Jag red henne lite under vintern 2012 för att hjälpa ägarna, detta är en riktigt fräck liten ponny! Hon är till salu

Tävlingssugen!

Såja, nu är det endast ca 3 veckor kvar tills Eddie får lov att börja hoppa igen precis siom vanligt!! Låter bra när jag fortfarande enast får skritta honom.. haha! Han ska skrittas i tre dagar till och sen ska vi börja trappa upp träningen. Tur det för just nu har han överskottsenergi så han vet inte riktigt var han ska bli av! Fick rida honom två gånger igår för att han skulle få utlopp av en del, första ridpasset sprang han bara och steppade omkring och hade sig så vi fick vända hem och rida i ridhuset istället.. Andra gången var inte planerad utan jag skulle ut och beta honom men han kunde inte stå still en sekund utan dansade omkring och hade aldrig mulen i gräset längre än en tugga och sen var han uppe och for omkring igen, knäppis! Men jag förstår honom, efter drygt 4 veckor på box hade jag också haft överskottsenergi, sen är han ju unghäst också!
 
Iallafall, till saken jag skulle komma till innan det översta stycket spårade ur och blev mycket längre än planerat. Självklart har jag, tävlingsmänniska som jag är, redan börjat kika på potentiella tävlingar att åka på i höst/vinter! Den första är den 29 oktober och då borde han vara redo efter att ha varit fullt igång i ca en månad och under den tiden så kommer vi ha tid att iallafall klämma in 2 hoppträningar så vi ska vara ordentligt förberedda! Åååh vad taggad jag är!!
 
29/10, Helsingborgs Fältrittklubb - 85 & 90 cm
  2/11, Hässleholms Hästsportförening - 80 & 90 cm
16/11, Perstorps Kör&Ryttarförening - 90 cm
30/11, Åsbo Ponnyklubb - 95 & 100 cm (?)
12/12, Åstorportens Ryttarförening - 90 cm
 

fullspäckad helg!

Wow, noll tid för datorn är vad jag har haft denna helgen! Har haft fullt upp hela tiden och det har faktiskt varit ganska skönt att inte ha haft tid för datorn utan endast varit social på riktigt, face to face med människor som står mig nära, min familj, släkt och mina vänner! Meeen nu kände jag att det var dags att öppna datorn och slänga in ett litet inlägg åt er innan jag hoppar i ridkläderna och sticker upp till stallet, vi hörs lite senare!
Slängde upp Phillip på Eddie i lördags, haha! Tur min häst är så snäll :)

Fredagen den 13.

Det är tur att man inte är vidare skrockfull, if that was the case hade jag nog inte vågat ge mig ut och hitta på allt för mycket en dag som denna! Den enda oturen jag hoppas på att få genomlida idag är träningsvärken i mina ben efter alla hästar jag red igår, puuh!
 
Sitter och försöker fördriva tiden tills mamma vaknar så vi kan åka upp till stallet och fixa och rida min prins, även om det bara är i skritt så är det så härligt att bara sitta på honom! Uppdateringen denna helgen blir nog inte riktigt något att hänga i granen då jag ska träffa Phillip i eftermiddag och imorgon ska vår släkt komma hit och fira att pappa har fyllt 50 = ingen tid framför datorn. Meeen jag ska försöka klämma in lite uppdatering ändå om jag kommer på något roligt eller intressant att skriva om!
 
 

"morning"!

Idag vaknade jag någon gång runt 10-tiden och har sedan dess inte orkat lämna sängen, istället drog jag igång några avsnitt One Tree Hill och har legat kvar tills nu, känns bra? nej.
 
Nu ska jag ta tag i mitt till synes meningslösa liv och gå ut och högtryckstvätta transporten, därefter springa en runda, duscha och sen städa mitt kaotiska rum. Vi får se om jag hinner med allt (hinner med = orkar) eller it all ends up with me tillbaka i sängen och tittar på onödigt många avsnitt OTH, as usual.
 
Rör på fläsket Kastman!
 
Min söta lilla prinsessa i sin rosa outfit ♥ eller vänta va?!....
 

good news!

Morgonen/förmiddagen har spenderats på Ugglarpskliniken för den tredje och sista shockwave/stötvågs-behandlingen, det var en jävla överladdad häst vi plockade ur transporten som dansade runt och låtsades att han var hingst.. Dessutom hade det kommit in ett akutfall som de var tvugna att ta hand om innan oss och därför fick jag gå extra länge med min galenpanna ute på parkeringen då han blir helt kokko om man ställer in honom på en box -.-
 
Sagt och gjort, behandlingen gick bra och det var en friskförklarad häst vi lastade på transporten och en mattes lättade hjärta som förflyttade sig från halsgropen till sin rätta plats igen!! Vi har en 4-veckorsplan framöver och nu ska han skrittas i 8 dagar, därefter får han börja travas och den sista veckan får han även börja galoppera, därefter ska vi tillbaka till kliniken igen just för att Uwe vill göra en sista check på honom med böjprov och longering för att se så att allt är som det ska och skadan inte har börjat komma tillbaka igen efter påfrestningen från vanlig ridning, efter den checken är det fritt fram att börja hoppa och rida helt som vanligt igen! Det är så otroligt skönt att allt är påväg åt rätt håll igen!!
 
Under dessa fyra veckorna ska han även fortfarande stå på box, just för att nu när det precis är helt ihoplänkt så är han fortfarande så skör vid kotan så han kommer bara få röra sig under kontrollerade förhållanden, alltså vid ridning. Skulle han gå ut i hagen och dra till med värsta bockserien så riskerar han att överböja kotan igen och då är vi tillbaka på ruta ett.
 
Jag blev även så otroligt lättad när Uwe sa att han kommer bli 100% återställd och inte kommer få några problem av detta i framtiden, var lite rädd ett tag att han kanske inte skulle hålla för hoppning och jag skulle tvingas skola om migsjälv till dressyrryttare... ;) för även om Eddie aldrig mer skulle kunna hoppa så hade jag inte gjort av med honom för alla pengar i världen ♥

BLOPPIS

Kingsland Dunväst
Svart, strl S (ej tvättad på bilderna) fint skick, inte överdrivet mycket använd.
Bytes mot Spooksväst med hög krage strl M eller säljes för 600:- SÅLD
 
Compositi stigbyglar
Plaststigbyglar med blå detaljer, endast använda ett fåtal gånger.
Tvättas självklart innan de skickas (ej tvättade på bilden) 100:- SÅLD
 
Rambo Newmarket fleece från Horseware.
strl. 125, flitigt använt men i fint skick! Inga fläckar, noppor etc.
På bilden ligger det på normalbyggd c-ponny. 500:- SÅLD
 
Back on Track fleecetäcke
strl 125, fint skick! löstagbara maggjordar.
På bilden ligger det på normalbyggd c-ponny. 800:- SÅLD
 
Domani ylletäcke
strl 125, dock stort i storleken, på bilden ligger det på lite grövre d-ponny. 400:- SÅLD
 
Eskadron fleecetäcke
Buuh, Eddie har redan växt ur sitt fina täcke..... :(
Endast provat och använt en gång, i nyskick!
strl 155, 400:- (nypris 1100:-!!!) SÅLD

dagens äventyr!

Har precis landat hemma i soffan igen efter att ha varit på en väldigt givande miljöträning på klubben för John Wilson! Han är så sinnessjukt duktig med hästar denna mannen ska ni veta. Han kan liknas med Cesar Millan, mannen som talar med hundar ni vet, fast med hästar istället! Han har sån jäkla känsla med hästar, det är svårt att beskriva när man inte fått se det med egna ögon.
 
+ och - med dagen har väl varit att första delen av träningen var Eddie mer eller mindre helt bananas (kanske inte så konstigt när man har boxvila och sen kommer ut i en paddock full med läskiga saker, haha), han stämplade även så snällt mig på foten så den mår inte speciellt bra just nu.. Men det bra är att när han väl fått lite utlopp för sin energi och insett att grejerna inte var några dödsmaskiner tagna ur SAW-filmerna så gick det faktiskt riktigt riktigt bra!! 
 


Hej!

Ursäkta mina smärre humörsvängningar i föregående inlägg, jag har nu låtit bloggen vila i två dagar och insett att jag faktiskt bara hade en dålig dag, klart bloggen ska få vara kvar! Även om det är jobbigt ibland så är det så kul att kunna gå tillbaka och se vad man har gjort genom åren. Jag tänker dock inte klicka in och skriva varje dag bara för skrivandets skull, utan jag kommer gå in och skriva när jag faktiskt vill skriva, om det så blir kanske en dag helt utan uppdatering så får det vara så.
 
Gårdagen spenderades först inne i Helsingborg med restaurang och bio tillsammans med Nellie och därefter tjejkväll hos Josse medans vi passade Stinas gård! Ni kan ju gissa tre gånger vilken film vi såg och ni kan ge er fan på att jag vill se den 100000000 gånger till!!! One Direction - THIS IS US, åååh ♥
Att dessutom få se killarna i 3D, mmmmmh! Hade kunnat se den om och om och om och om igen!!
 
& här har vi nyförärven! ett par Back on Track paddar och en hel låda lindor som jag fick av Nellie som har slutat med hästar, tror Eddie kommer bli snyggast i de rosa/glittriga.... ;)
 

bloggsvacka

Uuuääää vad det är tråkigt att blogga just nu!! Jag har ingen som helst motivation för tillfället och har seriöst tänkt på att lägga ner bloggen.. Men samtidigt så vill jag ha någonstans att kunna publicera mina bilder och filmer och det är mycket lättare att följa utvecklingen genom en organiserad blogg än i en massa kaotiska mappar på datorn, och det är ju faktiskt roligt ibland. Men jag hatar pressen att behöva leverera bra inlägg dag ut och dag in utan att få någon respons. Ja jag menar er, statistiken ligger högt som vanligt och stadig är den också, inga höga toppar eller dippar utan vi ligger på ett jämnt läsarantal varje dag, det jag tycker är tråkigt är att det är så få kommentarer, med så många läsare borde det väl inte vara allt för avancerat att kommentera lite mer än vad ni gör? När man som jag nu är i en svacka och tycker att det ibland är pest att gå in och skriva men gör det ändå, för er skull, och sen inte får någon som helst respons på det hela, då känns det ganska ruttet kan jag tala om.
 
Vi får se vad som händer med bloggen. Ta bort eller inte ta bort, ta bort/inte ta bort?!
Gaah jag vet inte, we'll see...
 
/bitter tjej

wants but most NEEDS!

Sitter fortfarande i en sits där jag i utrustningsväg inte har allt som jag behöver i dagsläget, Att gå över från ponny till storhäst innebär ju att i princip allting måste bytas ut och är man inte själv rik eller bortskämd och får allt man pekar på så tar det sin lilla tid att ha råd att införskaffa alla dessa grejerna.
 
Jag är varken rik eller bortskämd och därför står jag nu, ett år och drygt en månad efter mitt första storhästköp (med ca 2 månaders uppehåll efter L's bortgång och innan vi köpte E) och har fortfarande inte allt komplett i utrustningsväg.
 
1. För det första så äger jag fortfarande inte ens en egen sadelgjord.. HAHA!
Men har kikat ut en med magplatta från Treadstone som jag ska köpa så fort jag får pengar till det. Den är ganska annorlunda "vanliga" magplattor till utséendet men jag tycker att den är superfräck och Treadstone's läder är ju bara outstanding i kvalitén!
 
2. Frambensskydd.
Har fått order från veterinären att helst rida med lindor så ofta jag bara kan då det ger mer stöd åt kotorna än vad vanliga benskydd gör, och det kommer jag också göra (trots att linda ben inte är någon personlig favoritstallsyssla..) men vid hoppning kommer jag att ha benskydd av rena säkerhetsskäl. Har bevittnat en ponny vars lindor gick upp på hoppbanan och den trasslade därefter in sig och gick omkull ganska illa, och jag har inga planer på att riskera att få ett drygt 600 kg djur över mig eller skadorna som kan orsakas på både mig och hästen vid en omkullridning.
Ett par Veredus Carbon Gel ska han få, bästa skydden!
 
3. Förbygel med martingal.
Herr häst tycker det är ganska roligt att kasta upp och ner med huvudet innan hinderna så matte som sitter uppe på ryggen får ännu svårare än vanligt att bedöma något sorts avstånd innan vi ska lätta från jordens yta. Det hela är mycket lättare med en martingal som förebygger de allra värsta stjärnskådningsmomenten min häst utför på sträckan innan hindret, dock tycker jag att vanliga martingals är så trååååkiiiiiigt! Det är sååå mycket snyggare med en brösta!
Drömmen är ju en från CWD, men då får jag först hitta ett ganska välbetalt jobb innan jag har råd att bränna ca 3000 svenska kronor på lite läder... Ancona förbygeln från JH collection är också väldigt fin, tror att det blir den så som min ekonomi ser ut i dagsläget, men i framtiden ska jag helt klart ha en CWD, utan tvekan!
4. Boooots måste han också ha, ett par med fårskinnsludd från Eskadron ska det bli.
 
5. Lindor i massor med roliga färger som jag sa häromdagen, ska även köpa ett par Back on Track paddar att ha under lindorna, BoT är ALLTID bra att ha!
 
Ja gud denna listan kan göras oändlig, med detta är saker som jag dels vill ha men främst behöver! Sen finns det ju en massa saker som jag egentligen inte behöver men som jag ändå verkligen verkligen vill ha, sakerna ovan är en kombo av vad som jag vill ha pch vad som behövs, simple as that!

bloggtävling

Klicka HÄR för att komma till tävlingen!
Man kan ju hålla tummarna att jag vinner pannbandet från DETTA inlägget,
hade ju varit toppenbra då jag ändå planerat att köpa det själv :)

#love ♥

 

Ganska snäll häst för att ha överskottsenergi till max pga boxvilan? ;)
Vilken bild är er favorit?

ååååh måndag

En ny vecka har åter igen startat och vi har även rullat in i en ny månad. September, brrrr, nu är sommaren officielt över! Hösten visar sig från sin värsta sida, regnet öser ner med jämna mellanrum och det blåser halv storm ute.. 
 
Behandlingen idag gick bra, nu är det ytterligare 9 dagar på box och skritt i ca 20-30 min per dag och sen ska han in på en sista behandling, håll tummarna för att han är bra därefter!
Nu ska jag packa på mig massvis med kläder och ge mig upp och hålla lite lektioner, så vi hörs lite senare!
 
- I väntan på att hästen skulle piggna till från sin dos lugnande så vi kunde lasta och åka hem satt
Josse och läste ett infohäfte från Back on Track och Eddie pekade ut lite grejer som han ville ha!

lyckorus!

MIN MAMMA OCH PAPPA HAR KOMMIT HEM FRÅN SPANIEN!!! wiiiiie
 
Jag är redan sinnessjukt trött på att laga mat och behöva ha hand om exakt allting själv, tror hela upplevelsen hade varit bättre om jag inte vore sjuk och knappt orkat göra mer än det som verkligen verkligen var tvunget att bli gjort.. Men det får vi väl helt enkelt prova en annan gång! Är lite på bättringsvägen nu känns det som iallafall vilket är skönt, hatar att vara sjuk...
 
Imorgon blir det ännu en tidig morgon så jag ska bara slänga i mig lite mat nu och sen gå till sängs, vi ska tillbaka till Ugglarpskliniken med Eddie för shockwave-behandling nr 2! Håll tummarna för att han får lov att komma ut i hage och slipper boxvila efter detta besöket, han mår inte psykiskt bra av att stå inne...
 
 

Ännu en dag på tävling

Har spenderat ännu en dag på klubbens regionala/nationella hopptävlingar för storhäst, Josse bestämde sig igår för att efteranmäla till en 110 cm och jag följde med även idag med kameran i högsta hugg! De gjorde en superfin runda men fick tyvärr ett retligt nedslag med sig.. Sånt som händer, båda två skötte sig kanonbra och Bollen hoppade super!
 
Nu ska jag bädda ner mig i sängen och sätta på en film och ta igen den
sömnen jag gick miste om inatt, usch jag är inget stort fan av tidiga mornar....
- Josse och Boll i dagens 110!

RSS 2.0