Olyckor kommer sällan ensamma...

Vi är tillbaka nere i träsket, hästarna är för tillfället i princip stående bortsätt från Eddie som motioneras lite lättare barbacka. Mina hästar har fått SVAMP! precis vid sadelgjordsläget........ Trötta mig alltså. Aja, om det nu ändå var tvunget att komma så var det ju egentligen mest lägligt nu då jag inte kommer vara hemma speciellt mycket i december.. Två Norge-trips är planerade, en över luciahelgen då vi firar 2 års anniversary och sen åker jag även upp över nyttår! Och just i skrivande stund så pågår packning för fullt då en weekend i Stockholm väntar! En kompis till mig vann heldagsbiljetter till SIHS på söndagen så vi tar natt-tåget upp imorgon, strosar på stan och går ut och äter på lördag och sen sover vi hos en annan vän över natten och på söndag spenderar vi hela dagen på horseshow :D Åh vad detta ska bli kul!
 
Alltid är det något som ska sätta käppar i hjulet!

My horsie is back ♥

Efter en dryg veckas ridning i nya sadeln känns det faktiskt som att Eddie sakta men säkert börjar bli Eddie igen! Gud vilken lättnad kan jag meddela. Det märks att han har blivit oliksidig dock, han kör in rumpan och går på dubbla spår i höger galopp, "hänger sig på väggen" i höger varv och är mycket svårare att rakställa samt har svårigheter att göra skänkelvikning åt vänster (åt höger, nemas problemas), så någon spänning/liten låsning har han nog fått på köpet efter att ha gått med den tryckande hoppsadeln under denna tiden.. Tack och lov är det ju lättåtgärdade problem, Katja får komma ut och trycka honom lite och sen bör det vara som bortblåst! Det känns iallafall otroligt skönt att hans humör och inställning har vänt och karusellen börjat snurra åt rätt håll igen!
 
Mitt fina hjärta ♥

PS browband-wanties ♕

Browband heaven ♥
From the top, ❝Black Crust❞, ❝Moonlight❞ och ❝Hot Chocolate
Allihopa hade mer än gärna fått pryda Eddies panna!

Oups...

 
Råkade beställa en försenad julklapp åt migsjälv på Skara Hästsports kampanjhelg...
Yup you heard me, försenad JULKLAPP!
 
För med min vanliga jävla tur så fanns ju såklart inte min storlek i lager........
Meeen vid årsskiftet kommer dessa snyggingar pryda mina fötter ♥
LÄNGTAR!

Ett par DeNiro Polo i färgen Oxford.
De ska få agera träningsstövlar så mina svarta håller sig fina till tävling!
 
The ones to the right →

Bloppis!

Compositi-stigbyglar med svenska flaggan
Plaststigbyglar med bred, flexande platta! Flaggan på ena stigbygeln är något repad efter en kyss med ridhusväggen men inget man direkt tänker på om man inte tittar supernoga!
 
Nypris 369:-
Mitt pris 150:- + ev. frakt SÅLDA
 
 
Kingsland ridbyxor
Tygskodda vid knäna, hela och fina i sömmar osv! Knappt använda. Strl 34
 
500:- + ev. frakt
 
 
Ariat fleecetröja
Brun med beiga detaljer, i nyskick! endast använd ett fåtal gånger pga fel storlek. Strl XS
 
300:- + ev. frakt
 
 
Acavallo memoryfoam pad
En extremt stötdämpande pad av memoryfoam som formar sig efter hästen och sadeln och fyller ut där det behövs. Yttermaterialet är av mjukt mockaliknande tyg.
Obetydligt använd, superskick! Svart, onesize
 
Nypris 1099:-
Mitt pris 700:- + ev.frakt SÅLD
 
 

✧ Shine bright like a diamond ✧

Ååååh alltså just nu vill jag bara dra täcket över huvudet och ställa av hästarna en vecka eller två, för att sen bara start over och allting är som vanligt. Eddie gick bajs idag igen och jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till, Théa rids knappt för tillfället då varenda ridpass resulterar i bråk och konflikter oavsett hur okomplicerat jag lägger upp passen, så hon går mestadels i pessoa-selen så hon ändå får röra på sig och arbeta. JÄVLA BAJS! Varför händer detta oss? Hela situationen får liksom hela mig att bara tappa motivationen, tålamodet och humöret också för den delen.. Tror vi får göra såhär, hästarna får checkas så allting står rätt till och därefter får jag vrida om min inställning och helt enkelt inse att allting inte är på topp för tillfället och anpassa utmaningarna därefter.
 
Jag fick iallafall bekräftat idag att hoppsadeln inte varit helt 100, så nu är den påväg upp till Halmstad för att ändra bommen! Den både klämde och glappade och det kan jag tänka mig att herrn inte varit allt för nöjd över. Det är en bit på vägen iallafall och jag hoppas innerligt att denna svackan vänder och börjar peka uppåt snart igen! För hästarnas välmående, och mina nervers skull ;)
 
❝Don't let tough times harden you like a rock, let them polish you like a diamond.❞
 
 

Påtaglig höst-depression?

Det är något den senaste tiden som inte riktigt stått rätt till med Eddie... Kan hästar också få höst-depressioner? Isåfall misstänker jag att han har fått en släng av det. Efter min lilla flygtur förra veckan har det bara gått utför.. Han är arg och tjurig vid ridning, känns väldigt låg och platt att rida, stannar och stegrar/vänder om det är någonstans han inte vill gå, provade tillochmed rida ut idag men inte ens det fick honom på bra humör utan han skulle bara stanna och stegra/vända, vilket inte alls är honom likt... Misstänker att triggern till förra veckans lilla utbrott var att han nu under en längre tid i väntan på nya dressyrsadeln, gått mest i hoppsadeln, som tyvärr har blivit något för trång nu när han musklat sig så mycket över ryggen... Och världens dramaqueen som han är så reagerar han ju på precis allt som han själv inte anser är 100% perfect.. Vilket både är bra och dåligt! Något som även styrker min teori är att sist vi hade problem med sadel som inte låg excellente så var det lite av samma beteendemönster, dock verkar han vara lite mer långsint this time..
 
Katja ska komma ut och kika så det inte är något som satt sig i kroppen + kolla nya sadeln, annars får jag väl helt enkelt ge honom lite tid nu och försöka locka fram min positiva och glada häst igen genom lättare ridning och massa bus och beröm! Ankarcrona som är återförsäljare av Equipe kommer ut på lördag och kikar på hoppsadeln och ser hur vi ska lösa det problemet och sen får vi hoppas att allt annat faller på plats också. Jag saknar min Eddie ♥
 

Men vad gör det om hundra år..

Förhelvete Kastman, ta tag i ditt liv! Jag ligger så mycket back och jag har no idea var jag ska börja. Rabbla upp de tre senaste tävlingarna som jag missat att skriva om kanske? Uppdatera presentationerna? Tala om hur läget är med hästarna för tillfället? Alltså aah.. Mh, sadeln har ni ju inte missat att den har kommit iallafall! That's a start. Imorgon är det fredag och i helgen ska jag ha försökt klura upp allting så det står rätt till, både här på bloggen och in my real life. Let's see om vi lyckas!
 
Eddie igår ↑

Luc Childéric

Alltså ååh, materiell lycka ♥
 

I'm back!

Alltså waaah, VILKEN HELG! I torsdags anlände både min nya sadel OCH min kära pojkvän, vilken dag va! Nästan som julafton ;)
Ni kan ju också förstå att det är därför uppdateringen varit så kass, har inte ens öppnat datorn förutom när det var film-dags om kvällarna. Vi har iallafall haft det supermysigt som vanligt, varit iväg på shopping, ätit på restaurang och bara njutit av att vara tillsammans! Precis som det ska vara. Sadeln fick gå sin premiär-tur i söndags och allting är bara, åhhh ♥ Ska ta med kameran ut till stallet imorgon och knäppa lite bilder så ni får se, den är så fiiiin! Nu är det bara nya stigläder och en ny sadelgjord som behövs och sen är allt komplett! Köpte ju en gjord som var supermjuk och såg fin ut på Hööks men den ska lämnas tillbaka, den var hel-lustig i knäppingen och det orkar jag inte hålla på och kludda med varje dag... Så jag får leta vidare!
 
Tapas på Pinchos var en av helgens besök, så gott!

RSS 2.0