dagens resultat

Drar igenom resultaten lite snabbt nu bara, ska lägga mig på soffan resten av kvällen pch bara ta det lugnt, imorgon blir det tidigare! Filmer osv kommer när jag har fått dem. :)
.
Första klassen, LB:
Hon var himla fin! Fick något lustigt språng om jag minns rätt, men det gör ingenting!
Hon låg dock på en del min lilla knäppisponny, en aning stark! haha.. Men vi klarade oss genom banan med ett riktigt skitpet på första hindret i omhoppningen.. annars gick det bra, hon har börjat bli riktigt grym på att svänga! :)
Hade vi inte fått det skitpetet så hade vi blivit placerade! retligt, men sånt som händer!

Andra klassen, LB:
Hon var riktigt fin i denna klassen också, fina sessan!
Hoppade grunden felfritt utan problem men sen orkade inte fötterna riktigt hela vägen upp så vi drog på oss hela 3 rivningar i omhoppningen.. stackars ponnyn var helt trött i huvudet! Sen fick jag inte riktigt henne helt inåtställd i svängarna så det blev tufft för henne att hoppa, skulle tagit längre svängar där, men det är lätt att vara efterklok!
.
Vi tar nya tag till morgondagens LB+5 klass!

bloggtävling hos warnmark

Klicka HÄR för att komma till tävlingen!

alla bilderna från IHD!

Här har ni länken till alla bilderna från Islandshästensdag 2012:
https://picasaweb.google.com/117820551163908134147/Islandshastensdag2012?authuser=0&feat=directlink

födelsedagar och bortförklaringar

Ursäkta min otroligt dåliga uppdatering under gårdagen, min bror fyllde år och vi hade gäster så jag hade helt enkelt inte tid att sätta mig vid datorn! Dessutom är det liiite oförskämt att sitta där och vara osocial när släkten är på besök. Så där har ni anledningen! :)
.
Nu undrar ni säkert vad jag gör hemma vid denna tiden? Jo det är så att mina klasser beräknas inte börja förens kl 1 i eftermiddag! Så här sitter jag och tar det lugnt, ska strax äta frukost och sen börja packa ut allt i transporten, skönt att det inte är så himla tidigt på morgonen så att man inte behöver stressa! (; Vi hörs mer om resultat osv senare!
.

svar på kommentar!

Anonym om meeting i helgen!:
din ponny hade kunnat vara riktigt riktigt grym om du inte varit så lång :/ och du rider grymt!
.
Svar: Hon är redan grym! (; men hon skulle kunna bli grymmare! Jo jag vet det, jag känner att det börjar bli tuffare för mig att anpassa min ridning efter henne, men det är ju fortfarande inget problem! Och jag tänker inte sluta rida henne för hon mår inte dåligt av det. Sen så är hon trots allt till salu och ska inom en snar framtid flytta till en ny duktig liten ryttare och där tror jag att hon skulle kunna gå jättelångt!! :) Tack!
.
Bild på Madde och Spottis från en pay and jump i somras!

beslutsångest..

Åh vilken beslutsångest jag har nu. Som ni vet så ska jag sälja min JW hjälm (någon som är sugen på att köpa den? klicka HÄR!). Anledningen till att jag ska sälja den är att jag har ögonen på en ny hjälm som jag hellre vill ha på huvudet än JW'n! Den är superskön och helt tidlöst snygg så det är inte det, det är mest att den är så vanlig.. Vill ha en hjälm som är lite flashigare!
.
Den jag har spanat på är ingen mindre än Charles Owen AYR8 Leather Look!
Tycker att den är dösnygg verkligen.. Åh vill ha den nu!! kan ingen köpa min hjälm så jag kan beställa hem denna skönheten? (a)
.
Jag har dock ett problem, färgval..
Den ska vara svart i grunden, men sen kan jag inte bestämma mig om jag vill ha med svart eller silver i mitten.. så hjälp mig nu! Vad tycker ni?

svart/silver:


.
svart/svart
Bilderna på den svart/svart'a hjälmen är lånade av Rosanna, hoppas att det är okej!

meeting i helgen!

I helgen är det dags för årets första Meeting! (och kanske sista?..)
Jag pratar självklart om cupen i Helsingborg! ni kanske kommer ihåg den? Jag och Spirit vann ju faktiskt b-finalen förra året! :D
.
Vi satsar självklart på att få så bra resultat som möjligt, även om jag vet att det är tuff konkurrens. Vi kör på som vanligt och hoppas på det bästa helt enkelt!
.
"den som inte hoppas på att vinna har redan förlorat"

Här kommer några bilder från förra året, en till sån rosett hade jag inte tackat nej till! (;







Här är filmen från finalrundan, min ponny var lagom laddad på prisutdelningen eftersom jag startade som sista ryttare och var tvungen att gå ut i ryttargången igen efter rundan innan jag fick rida in på prisutdelningen. Så domaren fick inte lov att komma i närheten med dendär räliga mikrofonen enligt Spottis.. suck!
.
Så jag fick hoppa av istället under intervjun (som man för övrigt inte hör ett skit av vad jag säger för jag var så nervös så jag höll på att kissa på mig.. haha!) När speakern säger ut i högtalarna: "OCH VI HAR EN VINNARE I KLASSEN!" så är min första tanke: "JAAADÅÅÅÅÅÅ!!" men efter några sekunder så slog det mig att jag var tvungen att prata i dendär satans mikrofonen och då ändrades plötsligt mina tankar till det negativa istället.. haha!
Självklart så är jag jätteglad över att jag vann och intervjun var ju faktiskt lite rolig ändå.. (;


torsdag, 29/3

S fick springa en liten stund på linan idag som motion och för att hon skulle få röra på sig dagen efter träning, jag vill inte ha en ponny med träningsverk i helgen! därefter sprang jag själv en runda med Texas vilket uppskattades, nu kommer han nog somna gott. (;
.
Två från idag!


dagens motion

Spottis var en riktig pärla på hoppträningen igår, åh guldstjärna till henne!!
.
Nu har jag precis kommit hem från skolan och ska upp till stallet och fixa, blir formodligen att antingen rida ut en liten runda eller longera henne en stund, mest så hon får röra på sig efter träningen igår! Snabbt inlägg det blev, ber om ursäkt.. hörs när jag kommer hem!

ni hörde rätt!

Idag är det dags för årets första hoppträning! :D
Låter kanske knäppt, men jag har missat alla träningar som har varit i år.. Först i februari när hon vilade, sen när jag var i Thailand, sen tränade ju Josse henne samma dag som jag kom hem (kom hem på natten så kunde inte vara med själv) och träningen därpå var inställd, så ja. Men det har ju gått bra ändå! Vi har kommit hem med placering från alla tävlingar vi har varit på i år förutom en. ;D Nu är det iallafall dags igen och jag är taggad! kan tänka mig att min ponny också är det, men det är ju inget ovanligt.. (;

bilderna från träningen

Här är bilderna på Agnes och Madde från hoppträningen idag!
Tyvärr var det inomhus men det blev nog några hyfsade bilder iallafall. :)
-
länk till resten av bilderna: https://picasaweb.google.com/117820551163908134147/MaddeAgnesLollotraning

myser i solen!

Står ute i solen och myser och borstar på stjärnan, åh vad jag älskar vårväder!


bilder från Osby!

Här kommer några bilder från Osby (defileringen, prisutdelningen och lagfoto)!
Som ni ser så var det inte det enklaste att få till ett bra lagfoto.. haha!
Vi hade två små ponnyer som inte riktigt ville vara med på bild (Smoover t.v och Spottis som ni kanske ser..), det slutade med att jag och Gisela fick stå på marken, haha!
.
Nu ska jag upp till stallet och rida ut en runda på min prinsessa och sen vidare till ÅPK och fota Agnes och Madde på deras hoppträning. :) vi hörs!

två hästar ridna

Sådärja, stallet fixat och färdigt för idag och två hästar har blivit ridna.
Det blev två lugna uteritter! Eller ja, den första var kanske inte så lugn.. Att vara lugn är inte mitt lilla yrväders starka sida, haha! Dolly var därimot glad över att få komma ut en runda och skritta och trava lite! :)
-
Nu ska jag bara ta det lugnt, titta på tv och ladda batterierna till imorgon.
Håll utkik under morgondagen då det förmodligen kommer upp lite bilder från Osby!
-

smakprov från IHD

Här kommer ett litet urval av bilder från Islandshästensdag igår!
Flygande pass!
Finskarna:
Svenskarna:
Islänningarna:
och Danskarna!
(som för övrigt vann landskampen! sverige på andra plats, därefter island och sen finland)

mitt lilla ♥!

Jag säger bara såhär, MIN PONNY VAR EN RIKTIG STJÄRNA IDAG!!
Felfri i förklassen, felfri i lagklassen, felfri i omhoppningen och laget på en andraplats.
Detta har varit en bra dag! :D

@ helsingborg

Befinner mig i Helsingborg på islandshästensdag och fotograferar, vi hörs av om resultat osv från dagens tävling när jag kommer hem!


uppe innan tuppen

Puuh, idag var det inte roligt när klockan ringde kan jag meddela! Men det var bara att asa sig upp ut den varma och ovanligt sköna sängen och gå upp till stallet själv i mörkret (mamma jobbar så hon ska inte följa med utan jag åker med en kompis).
.
Hästarna tyckte att jag var ute lite väl tidigt och vissa orkade inte ens resa på sig när de fick frukosthö, och eftersom jag vet hur jobbigt det kan vara att gå upp när man fortfarande är jättetrött så det fick bli frukost på "sängen". (; hahahaha!


filmen

Här kommer filmen på avtrillningen som jag lyckades göra igår.. haha!
Hingsten är endast riden sen i somras och är lite (se mycket!!) nervig av sig, han reagerar på minsta lilla och är just nu inne i en liten testperiod. Mia som hans ägare heter är ruskigt duktig på unghästar och kan verkligen det hon gör! Dock var han så busig idag och slängde av henne två eller tre gånger så att hon fick ont och kunde in fortsätta rida.. Då ringde Petra och frågade om jag kunde komma och rida honom lite, bara så han inte skulle få avsluta med att ha slängt av Mia och därför vinna.
-
Så det var bara på med ridkläder och upp till Petra! Fick lånat en hjälm av henne och upp på lillen! Som ni ser på filmen så är han fruktansvärt spänd och anledningen till att jag trillar av är att när han sätter fart och springer inne i corallen så är han så nära staketet så jag lyckas fastna med min fot vilket gör att jag hamnar helt i obalans och gör en mycket graciös avtrillning! Landade först på knäna sen rullade jag på något konstigt sätt över axeln och till sist låg jag på rygg med benen i vädret, haha!
-
På det igen, skam den som ger sig! tillslut gav han med sig och gick ganska lugnt och avslappnat i corallen. När vi därimot gick ut i själva paddocken får han en helt sjuk brytning och bara springer! Det går inte att få kontakt med honom utan han är helt blockerad, det var lite läskigt faktiskt.. Han satsar på hörnorna och vänder sen på en 5-öring, jag tappar båda stigbyglarna och allt är bara kaos! Tillslut fick vi konstoll på honom och han kunde gå någerlunda avslappnat mot slutet. Jag är lite omtumlad efter fallet och har ont i axeln, men det ska nog gå över ganska kvickt! Här har ni iallafall filmen:

TILL SALU!

John Whitaker hjälm
svart, strl 57
använd i ca 7 månader, inköpt på Falsterbo Horseshow 2011.
ALDRIG avtrillad med och aldrig använd i dåligt väder (dvs regn eller snö).
Superfint skick! inga repor eller märken i sammeten och inga missfärgningar på bandet.
nypris: 2450:- mitt pris: 1500:- SÅLD

sugna på film?

Är ni sugna på att se en helt galen film från idag där jag flyger av en 4-årig islandshingst?!
Håll utkik under morgondagen då filmen kommer att komma upp! Detta vill ni inte missa! (; HAHAHAHAHAHHA! jag kan inte sluta garva.. det ser så fruktansvärt roligt ut kan jag meddela!
.
Jag är lite smått mörbultad och har ont i axeln, men annars är jag oskadd!
-
Hingsten i somras! minns ni honom? :)

Trött..

Oj vad trött jag har varit hela dagen, har verkligen inte orkar blogga idag.. Ligger just nu i sängen och tittar på ponnyakuten och ska strax sova, vi hörs mer imorgon istället!


bilder på Josse och Bollen!

Här kommer ett gäng bilder på Josse och Carambole från dagens fotografering! :D
Busbollen! är man bebis så är man, haha! (;

mellanlandar

Har nyss varit uppe i stallet och fixat allt där, Spottis fick vila idag pga att det blåser typ halv storm här.. haha! Dock ska jag alldeles strax ge mig ut och fota Josse och Bollen som tänker trotsa vädret! Kan nog bli riktigt mysiga bilder för vädret är fint om man bortser från blåsten.
.
Såhär varmt var det häromdagen när jag red! (och nej jag red inte utan hjälm, den var bara inte på precis när bilden togs.)

sugen på att fotografera!

Åh vad jag är sugen på att komma ut och fotografera nu när vädret börjar bli så fint!
Någon här i närheten som är sugen på att agera modeller? (; jag behöver ett offer i form av häst och ryttare! Min kamera behöver komma ut och rastas ordentligt, hehe!
.

dröm tävlings-outfit!

Åh jag hade mer än gärna sett ut såhär på tävlingarna! Detta är för tillfället min dröm tävlings-outfit. Tycker den är så fruktansvärt fin! Har ju "bara" hjälmen, byxorna och schabraket kvar, spara spara spara!! haha. (; Tror att jag och Spottis hade blivit kanonsnygga i det!
.
Vad tycker ni, är den inte urläcker? :D
.
.
Kavaj: Animo Larissa
Hjälm: Charles Owen AYR8 Leather Look
Stövlar: Mountain Horse Supreme High Rider
Byxor: Animo Nuevo
Schabrak: Christina Sport

resultat och bilder

Vi kör rakt på sak, här kommer resultaten från idag!
.
LB:
När vi kommer till tävlingsplatsen så upptäcker vi att Spottis precis börjat brunsta, wiiie..
Hon är ett riktigt sto och blir helt överkänslig när den första brunsten på våren kommer, så vi hade ju inte direkt de bästa förutsättningarna idag! Hon var allmänt fjantig, gick och gnäggade på allt och alla, var okoncentrerad och gick och svansade. Men vi gör det bästa av situationen och går in och sätter en nolla och blir andraplacerade! Ingen kanonrunda, men som jag sa så hade vi inte de bästa förutsättningarna, så jag är nöjd ändå!
.
LA:
JLSKHÄwlhgwÄLJHGS,MVNl.sUH7UE45UJBSO8HSHN!!
Ja.. ingen bra runda! Vi hade lite bättre flyt än i LB'n men hon hoppade helt mongo, haha! Vi lyckedes dra på oss en rivning på ettan (varför vet jag inte för vi kom i frisk galopp och fick rätt avstamp och allt) vilket är fruktansvärt retligt! Men trots att hon gjorde ena riktigt konstiga hopp imellanåt så nollade hon resten av banan. Bjuder på en film från denna rundan även om det inte är den vackraste, men ni får ha överseende!
.
prisutdelningen i LB. (kan tillägga att jag INTE hade kavajen till det gröna schabraket, utan hade det + en brun tröja i första klassen och kavajen + mitt AS schabrak i andra!)
.
tur man är glad iallafall.. haha!
det är bra att jag kan ta seriösa bilder med min ponny.. skulle ta en söt krambild men hon hade inga som helst planer på att stå still utan travade istället helt oberörd iväg med mig hängandes runt halsen, haha!
Nellie och Spottis, så söta så!
känns som att någon inte riktigt var beredd på denna bilden, och jag tror att den någon har fler än två ben!
Som "hederspris" fick vi även en fin grimma! som till min förvåning nästan var för liten till min ponnys minihuvud, haha! mjuk och skön var den iallafall!

On the way!

Sitter i bilen påväg mot tävlingen med Isabella och Nellie i baksätet som får agera hästskötare idag! Eller ja, iallafall Nellie, Bella är icke hästkunnig. Hon ville bara följa med och se hur det går till på en hästtävling :D haha! Jag meddelar er om resultat och sånt senare!


ÄNTLIGEN KLAR!

Äntligen har jag tagit mig igenom alla de över 1500 olästa inläggen jag hade på bloglovin' från när jag var bortrest, woho heja mig! Känns bra att ha det överstökat, det var tufft och har tagit lång tid men samtidigt så skulle jag inte vilja markera alla som lästa, jag vill ju inte missa något som någon skriver! :D


fråga till ER!

Tänkte se om ni mina kära läsare har lite koll!
Var inne häromdagen och läste på TR om kval och såna grejer och om jag inte förstår det helt fel så har de ändrat reglerna angående kval till MsvB nu 2012.
.
Förra året så behövde man 3 felfria rundor i LA, och det skulle vara fulländade felfria rundor (dvs att om det är en A:0/A:0 så måste du vara felfri i både grunden och omhoppningen för att det ska räknas som en felfri runda). Men nu står det "3 felfritt genomförda GRUNDhoppningar i LA", då borde det väl gälla att om man nollar i grunden men inte i omhoppningen så får man räkna med den rundan ändå? Känner mig lite förvirrad!
.
Någon av er som har koll?
.

Happy Birthday!

Har ju helt glömt bort att berätta för er att Spottis fyllde år i söndags! Samma dag som vi var i Ängelholm på allsvenskan. :) Hela 11 år blev hon! Stor ponny nu, fast ibland skulle man kunna tro att hon fortfarande bara är 5 år.. haha!

dagens ridpass

Dagens ridpass bestod av ett pass i paddocken, vi var inte riktigt helt samspelta och det var inte ett av våra bättre ridpass. Det som var kass var att vi tänkte filma till annonsen, men det ser bättre ut än vad det kändes så den kanske kommer upp ändå, vi får se! Den kommer iallafall upp här på bloggen tillsammans med lite bilder. :)
.

svar på kommentar(er)!

Anonym om hoppteknik:
Det kan man kalla stor skillnad, inte läst din blogg innan, men måste verkligen säga att din häst är riktigt riktigt fin!! :)
.
Maja och Ester om hoppteknik:
Din häst gör mig knäsvaaagg.. <3

svar: anledningen till att jag svarar här är för att den ena är anonym och hade ingen mejladress och den andra lyckades jag inte komma in på bloggen, vet inte ifall ni har råkat skrika i fel adress eller något sånt. Sen tyckte jag att de var så söta så de är värda att lyftas fram lite, hihi!
.
Tack så mycket, verkligen! Blir så glad när ni kommer med såna här kommentarer! :D

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM!

#maloukastman
Om ni vill hålla lite koll på vad som händer i vardagen också. (;
Annars kan ni självklart följa bloggen via bloglovin HÄÄÄÄÄÄÄR!

jag vet hur de tänker, jag bara vet det!

Förlåt för dagens kommande dåliga uppdatering, har varit i malmö på UF-mässa hela dagen och därefter i stallet. Nu har jag en massa plugg som väntar, ni vet såna där jobbiga veckor när lärarna gaddar ihop och tänker typ "hehe, nu ska de minsann få något att bita i" och sen lägger ALLA läxor, prov och inlämningar på samma vecka.. ungefär så har jag det nu. -.- Så just denna veckan lär inte uppdateringen vara på topp, nästa vecka är dock i princip helt tom så då kan ni räkna med bra uppdatering!
.
Förresten så har jag anmält till en tävling i Tågarp i helgen, de hade ingen efteranmälningsavgift så varför inte liksom! Får ju passa på att tävla så mycket som möjligt nu då hon strax ska säljas.. Så det blir att hoppa en LB och en LA!

hoppteknik

Jag kom att tänka på sak häromdagen när jag satt och letade igenom bilder från gamla tävlingar, jädrar vad hennes teknik har förändrats!
-
Innan så hade hon ofta väldigt hängande framben, båda olika högt upp eller så särade hon så mycket på frambenen och vek benen utåt.. haha!
-
Beskåda förändringen!
Då:
-
Nu:
Vad säger ni, skillnad eller?!

resultaten!

För att vara första tävlingen sen början av januari så är jag mer än nöjd med min underbara ponny! Lite mindre nöjd med min egen insats, men man är väl lite ringrostig.. (; haha!
-
Förklass, LB:
Självaste rundan i sig gick helt kanon, den var verkligen helt klockren! inte en enda miss på något hinder utan fick perfekt avstånd på alla, förutom in i kombinationen där hon tyvärr kom liiiiiite för nära och fick med sig en bom.. Men resten av rundan var helt suverän! så vi fick 4 fel, vilket inte gjorde någonting eftersom det bara var förklass och en clear round.
-
Lagklass, LB:
Denna klassen var också himla bra, dock så tabbar jag mig ganska rejält när jag först känner att hon inte riktigt skulle räcka till i kombinationen så jag plockar ner henne och rider på 3 galoppsprång i den istället för 2, därefter blir jag helt förvirrad och glömmer banan, har ingen aning om var jag ska tills jag får syn på hindret jag skulle hoppa (som för övrigt var rakt fram, hur kan man glömma det egentligen?!) så min stackars ponny kommer helt katastrofalt snett på hindret och i någon blandning mellan trav och galopp lyckas hon på något sätt ändå ta sig över, haha! Det kallar jag snäll ponny! (; så i denna klassen var vi alltså felfria!
-
Resten av rundan både innan och efter det lilla missödet gick dock superbra! min lilla guldponny.
Tyvärr så drog de andra i laget på sig vars en rivning och en uteslutning så laget hamnade på en 6:e plats. Men vi klandrar ingen, det kunde ju ha hänt vem som helst. Det tar vi igen till nästa omgång!
-
Här kommer ett gäng bilder som Ida har fotat med min kamera då mamma packade på henne den för hon var så nervös så hon vågade inte ge sig på att försöka själv.. (; haha!

redo för morgondagen!

Nyduschad och fin ponny! Eller ja, nyduschad svans och ben iallafall, hehe! Nu är hon iallafall redo för tävlingen imorgon. :) nu får ni hålla tummarna för oss under morgondagen!


svar på läsarfråga!

Linnéa om helsnaggad:
kan du inte lägga upp lite gamla tävlingsbilder? :D
svar: Jovisst kan jag göra det! Här kommer ett gäng gamla tävlingsbilder från 2008 och framåt, och mobbas nu inte.. (; haha!
-

Godmorgon!

Wow, idag har jag äntligen kunnat sova ut för första gången sen jag kom hem från Thailand! Innan har jag vaknat ca 7-8 på morgonen på helgerna, vilket iförsig var ganska bra för man hann med mycket mer om dagarna men jag var ruskigt trött för även när jag la mig sent så vaknade jag så tidigt.. Men idag har jag sovit till klockan halv 12 och jag kände att det var välbehövligt!
-
Nu är jag redo för en dag full med förberedelser inför imorgon! Stallet ska fixas, svansen ska tvättas, manen ska knoppas, grejer ska putsas och packas och ja gud vet allt! Fullt upp helt enkelt.
-
Kan även meddela att gårdagen var mycket rolig! Vi bowlade och käkade på thairestaurang (tur man inte tröttnade på maten iallafall. (; haha!) Kvällen bjöd på mycket skratt och misslyckanden, jag kan väl säga att bowla är inget man gör till vardags direkt så det tar en stund att få till det, haha! Vi åt även så vi knappt orkade röra oss och hade lite taktiksnack inför morgondagen. Rolig kväll med andra ord!

helgens planer

Äntligen är det helg igen! Planerna ser ut som så att jag alldeles strax ska röra mig mot stallet och mocka, hämta hö, sätta mat, rida osv. Senare idag bär det av mot kick-off med div. 1 laget, vi ska bowla och käka, mysigt! Imorgon blir en lugn dag, ska endast fixa grejer hemma och stallet, typ plugga, städa rummet och rida, haha! På söndag är det dags för första omgången av div.1 i ängelholm! En i laget har dragit sig ur för hennes ponny kändes inte helt bra vilket leder till att jag inte är reserv längre utan även med i laget, tjoho!
-
Oj vad rörigt inlägg det blev, hoppas ni förstår ändå!
-
voltige, heja mig! haha..

problem och hoppning

Har haft lite problem med bloggen under dagen, inläggen som jag har skrivit verkar inte ha kommit upp? Hmm.. Ibland vill blogg.se verkligen inte sammarbeta!
-
Aja, Imorse trodde jag att mina planer på att åka till ÅPK och hoppa raserades när jag möttes av ett tjockt lager snö utanför mitt fönster.. Dock blev vädret bättre under dagen så vi lyckades ta oss iväg till ridhuset och hoppa lite inför helgen! Här kommer några små klipp. :)
-

THAI!

Här kommer lite blandade bilder från resan!
ps: förlåt för kass uppdatering idag! har varit i Lund med skolan och kom inte hem förrens ganska sent, stack då direkt upp och fixade i stallet och red Spottis en sväng i PD'n (som för övrigt gick kanonbra!!) och sen när jag kom hem så orkade jag inte sätta mig framför datorn och skriva.. sorry!

helsnaggad

Gårdagen bestod av att klippa ponnyben och halva huvudet! Så nu är hon helrakad och kanonsnygg. (; Duktiga prinsessan stod som ett ljus som vanligt, enkel ponny detdär!
-
Notera min ursnygga overall, haha! Vill man inte bli full med hår så vill man inte. (;
Och titta på hennes stackars man som har blivit helt avskavd av alla halstäcken.. :( buhu!

dagens ridpass

WOW! våra ponnyer var konstigt nog lugna idag, haha! Vi red en lite lägre runda och det gick verkligen kanonbra. Lite bus var det ju självklart imellanåt men det går inte jämföra med hur det brukar vara annars, så det var en positiv överraskning! Nu ska jag gå och göra mig lite mat och sen städa mitt rum, efter det ska jag plugga och senare klippa benen på min pålle! Hon kan ju inte se ut som ett hårmonster till tävlingen på söndag! :D Vi hörs lite senare!
-

uteritt med josse!

Nu ska vi ge oss ut och riskera livet, Haha! Nä fullt så allvarligt är det väl inte, men våra söta små ponnyer har en tendens att tagga upp varandra en hel del! Så när vi rider ut tillsammans så är det aldrig en lugn stund kan jag meddela. De beter sig som två galoppponnyer innan starten har gått, de hoppar och studdsar och är jättebusiga!
-
Hittade dessutom en ursnygg bild på Josse och Silas, jag och Spirit från en träning i januari 2009, det var ett tag sen! (; snygga vi var!

Dags för en tur i PD'n med min prinsessa i det underbara vädret!


filmen på madde och spottis!

Äntligen har Madde fått tummarna ur röven och lagt in filmen från Trettonspelen. (;
De hoppade 50 cm och var nolla, här har ni den!

sakta men säkert

Håller just nu på att jobba mig igenom de drygt 1500 olästa inläggen på bloglovin' som har blivit till när jag har varit borta, och då har jag ändå kikat in med jämna mellanrum under resan och fått undan lite! Tänk då om jag inte hade gjort det.. Haha shit!
-
Har fortfarande jetlag och är inne i Thaitid (6 timmar framåt) vilket gör att jag vaknar jättetidigt om mornarna, och har man inte orken (gick ca 1 mil igår, haha! vi fick för oss att gå hem från skolan, så är helt slut i kroppen idag..) att ta sig upp och göra något vettigt så kan man lika bra sätta sig och läsa igenom lite inlägg!

på tal om tävlingar..

Ja på tal om tävlingar så är det snart dags att komma igång med tävlandet igen! Närmare bestämt den 11 mars är första tävlingen spikad. Omg 1 av allsvenskan div. 1 i Ängelholm, följer dock bara med som reserv då det var så längesen vi var ute och tävlade nu, så som det ser ut nu ska jag bara hoppa förklassen. Men om det inte går så bra för någon av de andra i laget i förklassen så får lagledaren lov att plocka in reserven och byta ut någon annan i laget.
-
Självklart hoppas jag ju att det går bra för dem men det hade varit roligt att vara med i mer än bara förklassen, haha! (;
-
Bild från en tävling i Ängelholm i slutet av mars förra året!

sneakpeak på nya TDB!

Equipe la tidigare idag upp ett inlägg på facebook och gissa vem som var snabb på att kommentera? (; Så just nu kör jag en testdrive av TDB's nya layout! Jag kan meddela att det ser lovande ut, mycket lättare att hitta på sidan nu! Detta kommer säkert bli kanonbra! :) Här kommer en liten smygtitt på hur det ser ut!
-
-
-
-

bilder!

Här kommer lite bilder på det jag köpte! Allt detta skulle egentligen gått på 5 362:- om man räknar på orginalpriserna, men jag fick allt för sammanlagt 2 028:-, snacka om kap! :D
-
Kingsland Oakland fleecetröja
ordinarie pris: 1 399:-
reapris: 489:-
Cavallo hoodie
ordinarie pris: 695:-
reapris: 243:-

PK strumpor
ordinarie pris: 150:-
reapris: 38:-
Kingsland dunväst
ordinarie pris: 1 119:-
reapris: 559:-
Kingsland Karen Breeches ridbyxor
ordinarie pris: 1 999:-
reapris: 699:-

svar på läsarfråga!

Emelie om Ängelholms RF:
Hej jätte söt ponny!!! men äR han en C eller D-ponny? :)
-
svar: Hej, tack så mycket!! Hon är 137 cm hög, alltså c-ponny!
-

I'm back where I belong. <3


en aning fattigare, men inte så illa som det skulle kunde varit!

Ojdå, mamma fick ett mail om att HEP hade rea så vi åkte dit och jag råkade visst handla lite, hehe. Jag är supernöjd! min plånbok är dock inte lika glad..
.
Visar er allt när jag kommer hem!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2384603/images/2012/pic_191877625.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2384603/images/2012/pic_191877625.jpg" class="image">


home sweet home

Åh vilken känsla att vakna upp i sin egen säng efter 3 veckor, underbart! ♥
Jag är lite smått kräsen när det gäller sängar och tycker nästan bara att det är min egen som verkligen duger. Dock har jag inga problem att sova i andra sängar, men min är lite speciell! (;
-
Iallafall, hej på er! Jag är tillbaka i allas vårat Sverige och det känns både bra och mindra bra. Jag saknar värmen något otroligt, så skönt att inte behöva dra på sig massa vinterkläder bara man ska utanför dörren! Men här hemma så saknar man ju allt! familj, vänner, djuren, (min säng, hihi), ja det mesta faktiskt! så det är ganska skönt att vara tillbaka. :) dock hade det inte skadat om lite av värmen följde med hem, men det var inte det lättaste att packa ner i resväskan tyvärr.. :/
-
Jag kan även meddela att vi hade en vääääldigt glad liten hund här hemma igår som var helt överväldigad över att vi var tillbaka hemma, haha! Vi fick inte vara ifred en sekund, inte av Lillekatt heller för den delen.. När min resväska öppnades okuperade han den direkt och sa att det faktiskt visst det var hans sovplats! Åh knäppa djur.. På tal om det så kan jag knappt bärga mig, jag vill bara upp till stallet och pussa på min prinsessa NU!
-
Nej nu ska jag fortsätta vila, så som min kropp är van vid så var jag vaken till ca 5-halv 6 på morgonen inatt (Thailand ligger 6 timmar framför oss) så jag är ganska slutkörd efter 11,5 timmar på flyg, 1,5 timme på tåg och sen båt och bil för att tillslut komma hem. Skolan får vänta tills i eftermiddag, just nu är jag inte riktigt i skick för att göra något som är psykiskt ansträngande, haha!

RSS 2.0